Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 907
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
Честити студенти на Пеп-чо и Дядо Хаджия!

Вкусотийките да ги споменавам ли изобщо...?
Аз се отчитам само с хлебче

и мъфини с овесени ядки и пъпеш

И пълнени чушки без снимка.

# 136
На дядо хаджия много успехи на неговия студент,както и на пепчо.
 Всички сте приготвили страхотни неща,краси хлебчето е страхотно.
 От мeн тези дни боб пържен от мивис от гответе с мен,много вкусно-
   мъфини с картофено пюре и кашкавал-

# 137
Ся почвам зеленчуковите двуседмични фиести.

щом ти понасят  Laughing

мама Тин, ама си личи, че граха ти е домаше  Peace я какъв е едъъъъъър   bouquet

Благодаря, момичета   bouquet

мариновани пилешки пържоли  за обяд на младежа, че снощното руло мистериозно изчезна  Crazy. снимка на изгрев слънце   Laughing

следва за обяд  мексикански  пържоли

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 14:30 от пеп-4o

# 138
    честито на дъдо хаджия студент , да ти е жив и здрав , много да те радва със студенските си успехи и да се реализира в живота в това за което му е голямата мечта , УСПЕХ !
     тиганички с мляко за закуска , пиле по ловджийски с таратор , а за вечеря скумрия на бюрбекюто с пукани люти рибки на барбекю
     Елфина , може да ви оттегча , понеже веднъж пак попитах , но тъй и никой не ми отговори , откъде си купи капсулките - хартиените за кокоските , днес пак търсих , но уви

# 139
labrex, благодаря за милите думи!

Рецептата за баницата, както и още няколко рецепти съм ги написала в "Любимите рецепти".
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410566.0

Дано баницата ти допадне като вкус! Simple Smile  Вкъщи много се харесва.

kadrie, благодаря ти!  bouquet Хич не ми дойде на ум да потърся там Embarassed Ще си я копна и нея, а може и друго интересно да има в темичката ти. Сега отивам да чета! Grinning

enamorada, бобчето наистина изглежда много апетитно! Heart Eyes

пеп-4о, аз ли гледам двойно...........две еднакви снимки има, не знам пилешките или мексиканските пържолки са, ама изглеждат страхотно!   chef  bouquet

# 140
така ти се привижда, сигурно е от обедното време  Wink

видях се  Shocked

# 141
enamorada може ли рецептата на мъфините изглеждат много вкусно.

Днес правих Чушки с доматен сос и торта мюсли. Но още не съм я срязала за парче.

А на малката сготвих куск кус с пиле и зеленчуци. Стана много вкусно и набързо го изядохме (двете  Embarassed).

# 142
  • Brussels
Smiley*, заповядай рецептата за Кускус с домати и моркови  Hug

# 143
Да са живи и здрави студентите на пеп-4о и дядо хаджия! Само успехи за в бъдеще  bouquet!

Чудесни снимки видях Heart Eyes! От хубави, по-хубави Peace!
От мен соленки по рецептата на  nana77. Много вкусни, благодаря  bouquet!

# 144
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
   честито на дъдо хаджия студент , да ти е жив и здрав , много да те радва със студенските си успехи и да се реализира в живота в това за което му е голямата мечта , УСПЕХ !
     тиганички с мляко за закуска , пиле по ловджийски с таратор , а за вечеря скумрия на бюрбекюто с пукани люти рибки на барбекю
     Елфина , може да ви оттегча , понеже веднъж пак попитах , но тъй и никой не ми отговори , откъде си купи капсулките - хартиените за кокоските , днес пак търсих , но уви

Rachona това всъщност са хартиени формички за мъфини, понеже нямах точно от малките за бонбони. По принцип ги има във всяка един голям хипермаркет - Пикадили, Кауфланд. А в магазини "Двата щъркела" (не видях откъде си) има голямо разнообразие както на формички за мъфини, така и на такива за бонбони. Дано съм била полезна.

zaika baika, пеп-4о, nadeto_sp, enamorada страхотни и най-вече много, много вкусни снимки   bouquet

# 145
о , благодаря ти много Елфина , днес бях в пикадили , не видях , но пак ще потърся . Тия мъфини като гледам каксички красиво и вкусно сте ги приготвили , съм се запалила и аз да спретна . Страхотни сте в кулинарията мили момичета , радвам ви се !

# 146

polin_a, соленките направо ме карат да протегна ръка...... Heart Eyes Embarassed Чудесни са!  chef  bouquet

Вкъщи домашно пиле с ориз и зеленчуци

и много вкусно содено типово хлебче с мак и сусам.

# 147
polin_a,станали са страхотни Heart Eyes

Браво на всички кулинарки  bouquet

# 148
labrex,  delicate, благодаря Hug!
пък моя човек като ги захрупа, така се беше омазал, чак по главата и краката имаше Joy, ама му харесаха много Peace. то май няма нещо, което да не му харесва Rolling Eyes.

# 149
zaika baika, ето я рецептата за мъфинките,но истината е че не са това което изглеждат на снимката,по-хубави са по принцип.
polin_a,гризинките са невероятни,взимам си няколко да знаеш.

мъфини с картофено пюре и бекон
    350 гр.брашно;450гр.картофи на пюре:1 4.л. сол;2яйца;125гр.сирене филаделфия;150гр.бекон;4с.л.кашкавал;1гл.кромид лук;350мл.прясно мляко;1с.л.зехтин
      В тиган запържваме бекона нарязан нa дребно за кратко,махаме го и в същата мазнина запържваме лyка до златисто,смесваме го с картофеното пюре,яйцата,половината бекон и останалите неща без кашкавала.Пълним малко повече от половината формичките,поръсваме отгоре с останалата част от бекона и кашкавалa и печем на 200º в предварително загрята фурна.

Това е рецептата по която ги направих аз,но не ги пекох на фурна(тъй като нашата изгоря)а на микровълновата с грил,не станаха запеченки както ми се искаше,но и така си ги хапнахме.И освен това бекона и кашкавала ги сложих в центъра на мъфинките.

Общи условия

Активация на акаунт