Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 809
  • 665
  •   1
Отговори
# 75

Едни бързи кифлички за следобедното кафенце!

# 76
Рени55,може ли рецептата за  тези яйца с картофи на фурна-много апетитно изглеждат?  chef bowuu

Сливница, аз така и не разбрах как се правят тия великолепни бутерки,може би щото никога ни съм ги правила newsm78.Моля те кажи етапите bowuu И аз се залепих за екрана...    chef  chef

# 77
  • София

Рени55,може ли рецептата за  тези яйца с картофи на фурна-много апетитно изглеждат?  chef bowuu

Заповядай  Яйца с картофи на фурна

# 78
  • DE
VIKI I аз на змиорката и "одрах парво кожата" и после я изпържих, яла сам и пушена и както пише Гелева е много вкусна.От къде се купува такова 4удо не знам.

# 79
  • В сърцето на живота!
ffr режа бутер тестото на правоъгълник,слагам сиренце и завивам,мажа с яйце,пече се на 180 градуса. Flutter

# 80
Много благодаря и на двете за бързите отговори  bouquet  bouquet
Момичета ,страхотни  сте всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 81
  • София
Показах закуската, сега да покажа и обяда. Simple Smile
салатка

леща

пилешки пържолки

ориз със зеленчуци

скумрийка

люти чушленца

типово хлебче

# 82
nordina много ти благодаря  bouquet

# 83
  • гр.Златица
Аз май само ви следя с възхита  newsm51,защото да си призная като се прибера от работа и свекърва ми е сготвила,а не върви да се "фукам" с чужди работи. Е,правя салатките,сладкишите и  "шарените филийки" на малката. Опитвам и ваши гозби и сте ПЕРФЕКТНИ в рецептите,за което Ви благодаря. Ето вчерашния сандвич  :

А това е Кодрит Кадир,правих го по рецепта от форума,е,има забележки,не успях да го обърна както трябва,но от първия път го сложих в графата "стана" :

# 84
Набързо спретнах  торта с бискивити, кисело мляко, плодове и мюсли и едни добруджанки.

# 85
....... Ето вчерашния сандвич  : .............

Medora, ти си превърнала правенето на сандвичи в изкуство! Как ги измишсляш само, че и фантастично изглеждат!Поздравления!  chef  bouquet

♥ Doro ♥, много апетитни добруджанки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
  • гр.Златица
Лабрекс,благодаря ти! Моето момиче е скарано с хляба и това е начин да я заинтригувам - поне ги изяжда винаги...но докато го измисля е доста трудничко ....

# 87
Лабрекс,благодаря ти! Моето момиче е скарано с хляба и това е начин да я заинтригувам - поне ги изяжда винаги...но докато го измисля е доста трудничко ....

Спомням си, че и преди време показваше интересно оформени сандвичи, защо не си направиш темичка в Любими-те и да ги наслагаш там. Поне ще бъде лесно да се намират за идеи за други малчовци. Peace

# 88
Селма, добре завърнала се!Чудесно начало!
Медовика обра точките...дори не чакаха да попие сметаната...     bouquet 

Благодаря! Hug
   Радвам се за Медовика!Надявам се ,е успял да ви уравновеси нервната система след тръсовете! Grinning

# 89
Рени    bouquet за рецептата на картофите с яйца на фурна.
Щях да питам, но са ме изпреварили Rolling Eyes
Изи правих твоето шоколадово тирамису и по средата сложих кайсии.Такава вкусотия се получи ммм Heart Eyes
Не съм го снимала ,че на вид не го дакарах много а и нямам напоследък време за снимки Sad

Общи условия

Активация на акаунт