Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 878
  • 665
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Здравейте!
Честито на щастливите и горди родители на новоприетите студенти  bouquet
Това хапвахме днес:
салата " Табуле"
булгур пилаф
шоколадовите пастички на Лабрекс, наистина са страхотни    chef
Лека вечер!

# 167
Medora завиждам ти за изобретателността, и за търпението  Laughing Сандвичите са супер,  радвам се че направи темата в Любими    Hug

enamorada банановия шейк го копирам веднага, досега не ми е хрумвал точно този вариянт за домашно правене  Grinning

У нас:  шотландския специалитет хагис, плюс кърначета и готвен зеленчук, щото времето нещо се обърна на дъждовно и решихме да похапнем ястие по като за студено (шотландско) време  Laughing

# 168
Боряна, дай рецептичката за този булгур пилаф моля! Praynig
Кремче Ванилия, какъв е този хагис?

Аз правих разкошна салатка днес. Crazy Утре очаквам гости и ще я повторя задължително.
Зеле, сушени боровинки, сушени сливи и портокал.  Crazy Разкошно! В оригинал-сушени кайсии, предполагам че със всякакъв сушен плод става. Но със сливи ужасно ми хареса.

# 169
  • София
Ванилов сладолед с брауни-кексчета и сладкото ми от боровинки

# 170
# 171

О, това е от онзи гадния български булгур който се вари. Crazy Sad То си е чиста пшеница това какъв ти булгур.
Ти ли си бисквитка?

# 172
Рецептата е готина, поне на нас всички много ни допадна. Дори да е пшеница пилаф Laughing
Не съм аз бисквитка.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 00:32 от borianna

# 173

какъв е този хагис?

Хагисът е традиционно шотландско нещо, състои се от овесени ядки и млени вътрешности (сърце и дроб), плюс лук и подправки. (продава се готов и вкъщи само се затопля) Прилича на странна кайма  Laughing Има основно вкус на дробсърма. Традиционно се гарнира с печени картофи и пъщърнак.

ПП Харесва ми идеята за твоята зелево-плодова салатка!  Grinning

Rumya on hold кексчето със сладолед е много апетитно, харесва ми тази комбинация, обаче много пестеливо го даваш с боровинковото сладко  Joy

# 174
  • София

...

Rumya on hold кексчето със сладолед е много апетитно, харесва ми тази комбинация, обаче много пестеливо го даваш с боровинковото сладко  Joy
Кремче,'ми в тая криза  Joy

От мен една "килинка" за закуска:

# 175
Малко елементарни и летни манджи от мен
пълнени домати с ориз

домашна баница

печена бамя с дресинг

и двойна доза от вчерашния бял хляб

# 176
  • Казанлък
за закуска едни питки със сирене:

и Фъч за десерт, по рецепта на SpongeBob:

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 13:21 от kadrie

# 177
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
следя ви от месеци и се въхищавам на уменията и въображението ви   bouquet и си крадвам идейки най-редовно  Crazy Вместо записче ще покажа едни добруджанки от тази сутрин. Рецептата видях оттук, като бялото брашно замених с по 1 ч пълнозърнесто и 1 ч ръжено (за по-здравословно). Като за първи опит съм доволна  Blush

# 178
Страхотни творения момичета Peace
У нас пиле с картофи на манджа и последната да сезона мусака с тиквички

и бисквитена тортичка,сега се оттеглям в заслужена почивка Hug

# 179
С огромни благодарности към Лабрекс, за невероятната рецепта с овесените ядки.

А с това което остана напълних доматчета за довечера

Общи условия

Активация на акаунт