Хитринки за всякакъв случай - 4

• 107 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Дайте идея за отпушване на канал? Пробвах хл. сода и топъл оцет - не се получи

Майка ми ги отпушва със сода каустик на люспи. Слага в канала 2-3 супени лъжици сода и залива с вряла вода, като внимава да не пръска (все пак е сода каустик). Бях скептично настроена към този начин, но с очите си видях как мръстотията направо се стопи за секунди. А канала се изчисти перфектно.   Peace

# 136
да споделя : в Jumbo-магазина на "България" си купих страхотни лепенки да крака на мебели

# 137

Майка ми ги отпушва със сода каустик на люспи. Слага в канала 2-3 супени лъжици сода и залива с вряла вода, като внимава да не пръска (все пак е сода каустик). Бях скептично настроена към този начин, но с очите си видях как мръстотията направо се стопи за секунди. А канала се изчисти перфектно.   Peace
Мерси много Hug Остава да намеря сода само, предполагам не трябва да се пипа с голи ръце да не се повредя заради единия канал  Mr. Green

# 138
  • София
Купуваш си за 2 лв. Tub-o-Flo от магазина, действа идеално и супер бързо. Simple Smile

И това е някаква киселина и трябва с ръкавици и далеч от лицето да се сипва отгоре топлата вода.

# 139
Tub-o-Flo - също  Peace , но при мен канала на мивката в кухнята, явно доооста се беше запушил и не ми помогна.
и в никакъв случай не я пипай с голи ръце. тя е пакетирана - вземаш с лъжицата и готово. Не се налага да я пипаш

И това е някаква киселина и трябва с ръкавици и далеч от лицето да се сипва отгоре топлата вода.
     Peace

# 140
  • гр.Сливница

Майка ми ги отпушва със сода каустик на люспи. Слага в канала 2-3 супени лъжици сода и залива с вряла вода, като внимава да не пръска (все пак е сода каустик). Бях скептично настроена към този начин, но с очите си видях как мръстотията направо се стопи за секунди. А канала се изчисти перфектно.   Peace

и аз така със сода каустик отпушвам обаче ми се свърши ,а там където купувахме вече няма затвориха го,къде да взема?

# 141
Пробвах метода за почистване на лепило от стикерчета с олио - чуден е! Работи перфектно. Където е по-упорито просто сложете малко повече от мазнината и се чисти лесно. Само като си помисля колко труд съм хвърляла преди да чистя такива остатъци с какво ли не  ooooh!
Благодаря за полезния съвет!

# 142
  • гр.Сливница
не остава ли следи от олиото на стената,все пак е блажно ???

# 143
На стената ще остане мазно петно.

# 144

Аз чистих лепилце от пластмасови купи, които лесно могат да се измият. Вярно, че не е приложимо навсякъде. На стената ще остане петно. У нас на тапета в коридора има петно, оставено от мен по невнимание. Говорех по телефона, а бях намазана цялата с бадемово масло, та опряла съм се в стената и ... петното е там сега  hahaha Малко ме дразни, но не се вижда много - на сравнително скрито място е.

# 145
За да не е само запис в тази страхотна тема - Когато режа лук, пускам аспиратора и режа под него, така не ми люти на очите.

# 146
Момичета, имам нужда от помощ и ще съм ви много благодарна   bouquet
От около седмица имам мравки само по плота в кухнята и около мивката, не мога да разбера от къде идват  #Cussing out Не искам да пръскам с препарати, защото имам малко детенце. Някой знае ли нещо ефикасно? Предварително благодаря!!!  bouquet

# 147
  • София
Биокил е безопасно за деца и възрастни, продава се в аптеките, малко е скъпичко обаче - 10 лв.

# 148
Здравейте.Много се надявам да ми помогнете.Изцапах монитора на лаптопа с лак за нокти.   doh  С какво бих могла да го почистя,без да прецакам монитора?Много ме е яд,такава съм блейка. Дайте идеи.Благодаря ви предварително.

# 149
  • София / Пловдив
За Тубофло да допълня само - има два варианта - ползва се и с топла и със студена вода, на етикета е указано. Синята опаковка мисля, че беше за студена вода.
Аз я изсипвам цялата в канала и отгоре наливам водата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт