Хитринки за всякакъв случай - 4

• 107 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
bim_bam, в магазините за копчета и конци има най-различни камъчета, цветенца и какви ли не работи и някой от тях са си с лепило, а други се шият. Разгледай - все ще намериш нещо подходящо.

# 196
Ако искаш да не се вижда конеца го пришии с корда.Купува се от магазин за рибарски принадлежности.Има много тънки корди, като косъм.

# 197
Здравейте,и аз да се цопна при вас. Много сте полезни.
За мравките - не преминават през брашно. Ако се намери от къде тръгват и се заобиколи с брашно, сигурно ще отидат другаде. Laughing

# 198
  • Пловдив
и аз тук,че много я обичам тази темичката.
И аз режа лук под аспиратора,но съм пробвала и със запалена свещ и също ефекта е добър  Peace

# 199
                            Много съм изненадана, че само на мен ми се отпушват каналите с утайка от кафе  Thinking. Точно откакто си правя пилинг с утайка не съм имала запушен канал в банята (а преди имах). В кухнята е ясно, че не се запушва (тъй като там също често утайката огрява канала).

# 200
                            Много съм изненадана, че само на мен ми се отпушват каналите с утайка от кафе  Thinking. Точно откакто си правя пилинг с утайка не съм имала запушен канал в банята (а преди имах). В кухнята е ясно, че не се запушва (тъй като там също често утайката огрява канала).

Странно наистина. Аз съм запушвала често канала в кухнята с утайка от кафе.  Rolling Eyes

# 201
Преди време четох в един вестник, че содата каустик не е най-доброто средство за отпушване на канали.Ако в тръбите има наслоена мазнина,при взаимодействието със сода каустик се образува някаква маса подобна на сапун, което още повече ги запушва  Thinking

# 202
В предишната ми работа се беше запушила мивката в стаята за почивка и водопроводчика, който я отпушва  каза, че е от кафето. Сега ползвам от еднократните филтри за кафе машината и ги изхвърлям директно в боклука.
Един въпрос от мен- Ръба на килима в хола  се подгъва като мине малчо и го закачи, дайте ми идея как да го фиксирам?

# 203
Може би с двойно залепваща лента. Ако пода е дървен ,може да свърши работа и някое малко пиронче.

# 204
  • София/Осло
Ааа не само на теб..и на мен ми върши чудесна работа утайката  Peace

# 205
Рових из нета и попаднах на тази статия за почистване на петна - има много полезни съвети Peace

# 206
# 207
Търся съвет в тази тема- децата много се изпотяват докато спят. Най-големият проблем са косите, но не ми се иска да ги подстрижа като момчета. Не дават и да спят на опашка, че им убива, като са легнали. Някой има ли идея как да избегна проблемите с мократа коса на детето, че вече застудя и си е голям проблем.

# 208
Търся съвет в тази тема- децата много се изпотяват докато спят. Най-големият проблем са косите, но не ми се иска да ги подстрижа като момчета. Не дават и да спят на опашка, че им убива, като са легнали. Някой има ли идея как да избегна проблемите с мократа коса на детето, че вече застудя и си е голям проблем.
Ами, не ги завивай толкова и няма да се потят.

# 209
Спят целогодишно отвити, леко облечени, но косите се потят. Даже възглавниците сменяхме - от дом. вълна, антиалергични със силикон, анатомични - няма разлика. Последно се сетих, че мога да постилам по една памучна хавлия отгоре на възглавницата, поне да попива, докато спят.

Общи условия

Активация на акаунт