Хитринки за всякакъв случай - 4

• 108 963
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!Честит празник на всички дечица!Аз искам да попитам с какво миете хладилника си?Моят е нов-ще ми се някакв препарат да ми препоръчате....   bouquet

С Cif.

# 526
Аз искам да попитам с какво миете хладилника си?Моят е нов-ще ми се някакв препарат да ми препоръчате....   bouquet
Аз лично ползвам гъбите на Сано, супер чистят и не драскат Peace

# 527
  • София
Аз махам всички подвижни части - скари, стъклената поставка, пластмасовия кош, стелажите от вратата, и ги мятам в миялната, а вътрешността чистя с обезмаслител.

# 528
Аз искам да попитам с какво миете хладилника си?Моят е нов-ще ми се някакв препарат да ми препоръчате....   bouquet
Аз лично ползвам гъбите на Сано, супер чистят и не драскат Peace

+ 1 Peace

# 529
Аз махам всички подвижни части - скари, стъклената поставка, пластмасовия кош, стелажите от вратата, и ги мятам в миялната, а вътрешността чистя с обезмаслител.
Това е добра идея, само не си представям как ще се поберат пласмасовите кошници в миялната- моята е от големите. Трябва да пробвам. Hug

# 530
  • София
Пробвай! Много е удобно - всичко излиза перфектно чисто и сухо  Peace. И моята миялна е от големите, а хладилникът ми е с нормални размери. Имам един пластмасов кош, който спокойно побирам в долната кошница, а горната повдигам.

# 531
  • София
Много благодаряза съветите.Аз миялна нямам,но пък добре,че ми е новичък та все още ми е кеф да го мия.Ще пробвам с Cif следващия път  Peace

# 532
Как да махна лепилото от презвързката на бикините ми?До сега такова чудо не беше ми се случвало!

# 533
След изпиане не падна ли?

# 534
След изпиране едва ли ще падне. По-скоро с нокът опитай да чоплиш. Случвало ми се е и на мен. Но чак да не мога да го махна ooooh!. Егати и боклуците #2gunfire.

# 535
След изпиане не падна ли?
Не падна и след изпиране.Сега чопля с нокът ,друг начин май няма!

# 536
Момичета, с какво  да изпера много захабена дамаска на мека мебел ?

# 537
С амоняк за тапицерии.

# 538
  • МИНДЕРА
  bouquet

# 539
  • София
Когато отворя прозореца, долната част на щората започва да тропа по рамката от движението на въздуха и особено нощем и сутрин ме побърква!
Какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт