домашно насилие

• 3 196
  • 43
  •   1
Отговори
Здравейте искам да споделя нещо, което много ме мъчи. Заедно сме с приятеля ми от седем години. Отначало всичко беше наред. В последствие нещата се промениха. Понеже съм много ревнива, взех да го тормозя, че излиза с една приятелка на кафе. То ми казва, че не ми е изневерявал, опитва се да ме убеди, но всичко се повтаря-правя му сцени. Лошото е, че той взе да ме лъже. Преди да стана толкова ревнива, той често ми е посягал. Ходила съм на работа с посинено око. Знам, че не е редно да го търпя, но после той ми казва, че ме обича. Може ли да удряш човек, който обичаш. Скарахме се миналата година много лошо-той ми заяви, че не ме обича, че времето ми е изтекло. И въпреки всичко пак останах при него. Страх ме е да го напусна-защото го обичам безкрайно много. Но вече не издържам. Почна ми да ми крещи за всяко нещо. Обижда ме брутално, псува ме. И въпреки това нямам сили да си тръгна? Вече не съм толкова млада-на 28 с деца. Каква да правя?лошото е че съм израснала в семейство с постояни разправии, караници побойща. Не искам децата ми да страдат.

# 1
Абе я се махай оттам. Не била млада, на 28 с деца, айде стига. Животът е пред теб, има сумати добри мъже, а ти с насилник живееш.

# 2
  • София
Eми като не искаш да страдат децата ти, си всимай багажа и по най бързия начин се махай от тоя с извинение кретен.

# 3
  • на брега на морето
 Моля ти се, не се самоунижавай. Бъди сигурна, че ако тези
 сцени се повтарят пред децата,те никога няма да те уважават.
Повтаряш семейния модел, но той е лош.

Страх ме е да го напусна-защото го обичам безкрайно много.

Всъщност се страхуваш, че без него няма да се справиш
сама с децата.

# 4
Преди да напусна БНД и аз така си мислех - вече не съм млада ( 28 г.) с дете, той ми повтаряше непрекъснато че крава с теле никой не иска и че без него няма да се справя. Един ден събрах смелост, нахвърлях малко парцалки за мен и малкия в една чанта и се изнесох. Оказа се че кравата не е чак толкова зле и че има достатъчно желаещи да я вземат заедно с телето и. Казвам ти това защото аз загубих 2 години в колебания докато разбера, че е по добре да си сам отколкото зле придружен. Примера който даваш на децата си е ужасен. Един ден и те ще изградят семействата си по този начин. Пази боже...

# 5
  • София
Той ме псува и пребива, но аз го обичам безкрайно ooooh! Ако не знаех, че животът е пълен с такива откачалки, щях да ти се посмея от сърце Confused

И с каква цел точно е споделянето?

# 6
Бе как успявате да обичате тия побойници бе хора  Thinking
Не знам дали да вярвам на такива теми вече...

# 7
  • Германия
Позната история Tired
Както ти казаха по-горе и аз ти го казвам, ти не го обичаш, просто се страхуваш от самотата и от това, че няма да се справиш сама. Ако веднъж се осмелиш да направиш крачката да се махнеш от него, ще видиш колко ще то олекне и как ще се почувстваш нов човек. Това е просто един долен комплексар, който изкарва недоволството си от собственото си мизерно съществуване, на теб. Моля те, поне заради децата ти, събери сили и го напусни! Ще видиш, че не е толкова страшно  Hug

# 8
  • out of space
Сигурно ще те обидя, но държа да попитам- вие двамата цигани ли сте? Ако не сте, то какво правиш още там, готино ли ти е? Децата ти как са, кефят ли се? А ти тях по-вече или по-малко обичаш от говедото? Ти достойнство имаш ли? Като ти каже, че те обича по-бързо ли ти минава насиненото око? А ако ти извади същото това око и се закълне, че си жената на живота му ще се просълзиш ли с другото око? Ами пребие някое от децата ти?
Ти акъл имаш ли?!?!  #Cussing out

# 9
  • Германия
Сигурно ще те обидя, но държа да попитам- вие двамата цигани ли сте? Ако не сте, то какво правиш още там, готино ли ти е? Децата ти как са, кефят ли се? А ти тях повече или помалко обичаш от говедото? Ти достойнство имаш ли? Като ти каже, че те обича побързо ли ти минава насиненото око? А ако ти извади същото това око и се закълне, че си жената на живота му ще се просълзиш ли с другото око? Ами пребие някое от децата ти?
Ти акъл имаш ли?!?!  #Cussing out
Ерика, недей да и се караш, надявам се никога да не попадаш в такава ситуациа, но повярвай ми от страни е лесно да се говори, но когато си вътре нещата изглеждат по друг начин. Е, има естествено  жени, които не търпят подобно нещо и секунда, но за жалост не всички  могат да бъдат толкова силни  Hug

# 10
  • out of space
Знам, знам не падам от Марс, но определено има нужда нещата да й се представят от страни, макар и по-грубо. Може и да помогне, знаеш ли....  Thinking
А в подобна ситуация е повече от изключено да попадна, все пак имам златен медал по кик-бокс  Wink

# 11
До тук не видях нито една причина да обичаш този човек  Thinking

# 12
Може ли да удряш човек, който обичаш.

Не.

Надмогни си чувствата и помисли за децата си.

# 13

И аз трудно мога да си представя някакви чувства да могат да оцелеят в такава среда на псувни и побоища. Стигне ли се дотам път назад няма. Принципно съм против раздялите докато не се направи и невъзможното за да се разбере че повече е невъзможно, но в този случай изглежда че се е стигнало твърде далеч. Ако аз трябваше да решавам - бих събрал цяката си смелост и бих напуснал. Несигурността плаши, но има достатъчно други нормални мъже с някой от които би могла да бъдеш наистина щастлива.

# 14
Напълно подкрепям мнението на Erica  Peace
Мъж,който ти посяга,няма начин да те обича и остави какво ти говори.Приказките са едно,фактите-друго.Сори,ама ще кажа едно клише,което е много точно-няма начин да те обикнат,ако сам не се обичаш!От това,което описваш,оставам с впечатлението,че едва ли не се ненавиждаш и ти е кеф да те тормозят и унижават.Тоя кретен/без извинение/с какво е заслужил подобно търпение от твоя страна?Била стара,на 28,с дете #CrazyАз съм на 36,с дете на 16 и пак не се давам някой да ми роши прическата и да търпя.Я се е опитал някой да ме удари,такъв пердах ще му хвърля,че топките ще си ги търси на друга планета #2gunfireОмитай се оттам,докато не е пребил някое от децата ти,глупачке!!!

Общи условия

Активация на акаунт