Минимум опел корса и нагоре
някое вирусче сигурно беше
, или от жегата
Ако някой има повод, кажете да се включа и аз барем 
Налитали на бой ако някой им каже, че ще идвам да си ги взимам
Де ти такова приключение в София
Де ти такова приключение в София 

Знае по едно от двете и това е... А иначе филмчета по три часа може да рецитира... ноооо целенасоченото обучение не е за нас
Децата са различни и това им е хубавото и интересното.
,косата,лицето краката,ръцете,играят си децата 

И от френски песнички от дисковете на баба им по някоя фраза или припев. Ама нищо не им разбирам, нали съм с английски и испански
Ники все повече се заслушва в "моите песни" и пита какво се пее на английски и повтаря после като слуша. Особено на Too late to apologize като зареди е много сладък
И ние някъде от 1 или 7 септември ще сме на градина вече. Трябва да отида да проверя точно. Дано бързо й минава устната и бузата на Ади.
С хомеопатията май сме на прав път, Ники е взел да пъпчасва от 2 дни, хомеопатката казва, че това значи, че вече изчиства всичко и сме на последен стадий, щом чисти кожата. Всеки ден избиват по няколко нови пъпчици, а стари зарастват. Това се случи и преди няколко седмици като го бяха нахапали насекомите. Беше подобно.
20 дни по две лекарства по 4-5 пъти на ден всяко, през половин час всяко. Ще им ги занеса на хомеопатките да видя какво ще ми кажат

!поздравления и на мъжът ,сбъднати мечтата

От време на време я чуваме да припява и се хилим особено, ако е на друг език (руските песнички примерно)
В къщи нямаме навик да пускаме, най-много покрай брат й от телефона ми да потанцуват (качила съм хитовете от мини дискотеката, която им правеха в Турция, много ги харесват). 

Само баща й се появи по едно време и ни скъса нервите, тя милата плака да я вземе малко при него, а той заяви, моля, че имал други "планове" и "не очаквал така да стане"
Е, това му беше виждането с нея на морето - повече не му позволих да я вижда и разстройва.
Но няма как - аз съм на работа 

. Познава голяма част от буквите на азбуката, но още не може да свърже две букви в сричка (да ги прочете), а ги казва отделно, примерно 'а' на мама ани и 'мъ' на тати миро. Препоръчани теми