защо искате 2 дете

• 13 507
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
е, друго си е да имаш  у дома по 2-3 плейстешъна, по 2-3 еднакви електронни игри, по 2-3 еднакви кукли и т.н.
Хич си няма и идея с тези сравнения, ама нейсе.Даже в това отношение две деца са облагодетелствани, защото едното винаги може да взима на другото играчката, която е Различна.Т.е. Имат Двойно повече, без да е нужно да се взима каквото на едното, такова и на другото.Ние имаме х-бокс например.Опашка пред него не съм забелязала да има, нищо, че съм с две деца. hahaha

# 136
  • Варна
Е, който има желание, намира начин, а който няма - намира причини. От една година насам, няма нещо, което дъщеря ми да е пожелала и да не е получила. Но купуването на скъпи електронни игри, не е сред желанията на никого вкъщи. Това какво ще поиска детето след време, зависи от това какво ще му покажеш и на какво ще го научиш докато е малко. А и никъде по света не е прието да се издържа дете докато самото то има деца, че и после, както е у нас.

# 137
Ама разбира се - с едната вяра в бъдещето и с мнението, че едно дете не изисква нищо особено- раждайте, но не и аз...

# 138
  • out of space
За да са си подкрепа, когато нас вече ни няма. Аз съм единствено дете и знам колко е тъжно.

# 139
Ей, ама заядливи сте станали... За деца говорим и пак се скарахте  hahaha
Според специалистите за щастливо семейство се счита такова с 3 деца. Засега съм работила върху две и се чувствам страхотно, че ги имам! Никога не съм се заричала, че трето няма да родя. Напротив! Не работим целенасочено, но ако се случи, ще бъда най-щастливата майка на света с две вече поотраснали деца и трето малко бебче  baby_neutral Тъкмо няма да се пречкам на пуберитетите у дома Wink))

# 140
viliko, защо "с едната вяра"  Simple Smile Аз не съм спирала никога да работя по въпроса с бъдещето. Ако човек не полага усилия, и едно дете да гледа, пак ще се затрудни. Всичко си е и до нагласа, и до работа, и до желание за деца - най-вече  Peace Иначе и аз като специалистите мисля, че с три е най-добре  Simple Smile

# 141
Ами ще ти кажа защо едната вяра. Сега имам едно дете. Все още нямаме собствен дом/наистина наш, без ипотеки, заеми, наеми и тн/. Доходите ни стигат, но не ни остават. В момента се стремя да осигуря това на детето си, от което наистина има и ще има нужда в бъдеще. Още не съм успяла. Е - как да вярвам, че като родя второ - ще успея лесно и за двете да го направя?

# 142
Не знам, не съм мислила никога да се откажа от второ дете, защото да речем може да се забави купуването на апартамент или нещо такова. Материалните неща винаги се наместват, ако човек работи по въпроса. Да имаш повече деца е безценно. Не мога да го мисля чисто в материален аспект как е просто, това е.

# 143
Добре де - поне не мислиш ли - къде ще е новото бебешко креватче? А къде ще спи по-голямото детенце? А как ще я карате с една заплата по време на майчинството? Това са елементарни неща просто.

# 144
В началото просто ги вместихме в малък апартамент. Наистина е по-неудобно, но си знаехме, че няма да сме вечно в него. Както и да е, всеки си разсъждава различно  Peace

# 145
Искам страшно много второ дете, сина ми е на 5 годинки. И се чувствам ужасно, и гузно, и гадно че не съм забременяла до сега. Някак си от толкова работа, от толкова грижи, и от какво ли не, не ни стиска.....
Плакала съм за това....защото разликата става голяма, защото детете оси няма дружинка..
мамка му тъпа съм...

# 146
Искам страшно много второ дете, сина ми е на 5 годинки. И се чувствам ужасно, и гузно, и гадно че не съм забременяла до сега. Някак си от толкова работа, от толкова грижи, и от какво ли не, не ни стиска.....
Плакала съм за това....защото разликата става голяма, защото детете оси няма дружинка..
мамка му тъпа съм...
Е каква по-добра възможност от днес?! Петък (вечер) е, а ако и си в овулация... цена няма да имаш Wink

# 147
 Laughing е на моите деца разликата е 6 години(почти)....и не мисля ,че е голяма!!!!!
и по последните разсъждения:като се роди баткото влезнахме в малък апартамент,а сега къща обзавеждаме.На мнение съм,че с децата идва и късмета ,и желанието да постигаш целите си,и всичко!!!!!!

# 148
Ами ще ти кажа защо едната вяра. Сега имам едно дете. Все още нямаме собствен дом/наистина наш, без ипотеки, заеми, наеми и тн/. Доходите ни стигат, но не ни остават. В момента се стремя да осигуря това на детето си, от което наистина има и ще има нужда в бъдеще. Още не съм успяла. Е - как да вярвам, че като родя второ - ще успея лесно и за двете да го направя?

Вилико...към момента на забременяване с второто ни дете ние пък Имахме вече всичко това.Разбира се-И това ни даде тласък за второ, но...две години след раждането ба второто дете нещата взеха Обрат.Който нямаше как да предвидим при зачеване на второ.И пак излезнахме от ситуацията, защото заделяме, но...човек не може да предвиди Всички Обрати в Живота.Утре не дай Боже може и да умрем дет се вика, ако на тази кълка лежа-да не раждам, че да не осиротеят....евентуално може би...
Та-при постигане на финансовите цели и направата на второто дете...и един Обрат-какво правим-връщаме детето ли?

Съгласна съм иначе за цялата несигурност, която ни дебне.Човек трябва да се чувства необременен, за да не ги мисли тези неща, аз реално също ги мисля, но не чакам.

# 149
Искам и първо и второ детенце .Доходите ни стигат вкъщи , но засега не се получава .

Общи условия

Активация на акаунт