защо искате 2 дете

• 13 479
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
защото сърцето ми беше на половина празно...

# 16
  • област Софийска
Защото искаш да направиш най-прекрасния подарък на първото си дете.
Защото искаш да обичаш още някого, когото можеш да сътвориш - по-смело, по-уверено, с опита, който вече имаш и с намалелите страхове.
Второто дете е осъзнаване на първото.
Второто дете е разкошът, който можеш да си позволиш ,без "да се налага".
Второто дете е онова, което сравняваш с първото и откриваш разликите, а оттам различието в съществата.
Повярвай, второто дете е откритие.
Много добре написано  newsm10. А и просто изпитвам някаква вътрешна потребност, знам ли как да го опиша... Вярвам, че скоро ще ми се случи  Praynig

# 17

... а пък жена ми продължава да се чуди дали би могла да раздели любовта си към детето на две  newsm78

# 18
  • Майничка
Защото №1 порасна и не беше зле да си припомним, че пубертетът не е най-гадният период за един родител. Mr. Green

# 19
не мога да се аргументирам. имам физиологическа нужда да имам още деца. инстинкт някакъв.

# 20
Не искам да оставям сина ми без близък човек.
Останалите причини са емоционални.

# 21
  • София
Защото искам и трето, а за целта трябва да мина през второто Joy

# 22
много искахме деца,имахме си здравословни проблеми.още не бях се възстановила от първото раждане и разбрах че съм бремена с втория юнак(имат разлика година и девет месеца разлика)колебаехме се какво да правим,най-добрия вариант беше да го задържим.сега ни е по лесно, проходиха и сега си играят двамата. апък ние неусетно почти забравяме бебешките недоспивания и неразположения Mr. Green

# 23
  • София
В момента желанието ми е на кантар.Мъжът ми е твърдо против.Много исках до скоро да имам две деца,но детето ми е доста активно и ми е много трудно,та затова започвам да се замислям.Времето ще покаже.Иначе и двамата с мъжа ми сме по едно дете и някак си чувствах потребност да имам две.

# 24
Винаги съм искала два деца, сега си ги имам и им се радвам, радвам се и на любовта между тях. Имам сестра и знам колко е хубаво това:
- да имаш с кого да се сбиеш,
- при кого да поплачеш или
- с кого да се изгъбаркаш
- кой да те възприема ВИНАГИ такъв какъвто си, без лицемерие, без фалш и преструвки,
- да общуваш с него без да трябва да си тактичен, възпитан,
- който те познава истински, вярва ти и може да ти протегне ръка винаги, когато имаш нужда ...
Защо да лишавам децата си от това имане?

# 25
  • с/у ОколоМръсТното
... а пък жена ми продължава да се чуди дали би могла да раздели любовта си към детето на две  newsm78

нормални притеснения и чувства на всяка майка, имаща само едно дете.
С раждането на 2-ро (и всяко следващо), майчината обич се проявява в 1-вата секунда от появата на бебето.
Даже се чудиш, как толкоз години сте живяли само с едно дете  Thinking

# 26
Бих искала да имам и второ дете, защото имам сестра и знам, че е чудесно. )))
Но.....кога и дали ще стане....не се знае....)

# 27
Защото имам сестра и знам колко е хубаво да има с кого да споделиш,на кого да се оплачеш, кого да провокираш...
Съпруга ми има брат и когато има проблем първо на него се обажда,ако не може да помогне,тогава търси приятели...
Не е лесно да си сам в този свят...Винаги съм обичала големи семейства... 

# 28
  • Бургас
Защото искам да има поне още едно човечене, което да обичам толкова много. Искам още усмивки и викове из къщи. Като знам Иван колко много ме прави щастлива.....и това умножено по 2. Как да не искам?
Ако имах възможност може и 3 да ги гледам, но не виждам как ще я сколасам.
И не на последно място, защото имам брат и знам колко е хубаво.

# 29
Не че искам второ...искам близнаци Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт