защо искате 2 дете

• 13 473
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Не че искам второ...искам близнаци Heart Eyes

Пак си помисли!  Mr. Green То не е возене на 2 бебета в една количка.

# 31
С надежда и за момче - първото е момиче.

Ако зависеше само от мен сигурно и 5 деца бих искал, но...

Каквото си посял, аз па да ти кажа, аман от изисквания за пол... ooooh!

По темата-броя на децата в семейството е личен и е въпрос на много фактори.Моят модел е бил за 4-членно семейство и физически до толкова мога да се раздам.Добре, че няма никой претенции за пола, че ако на това се опираме, може да раждам до откат... ooooh!В семейство с 2-3 деца растат и егоисти и не се подкрепят, както и еднодетния модел е идеален и израства стойностен човек.Останалото е лична интерпретация.Чели сме достатъчно заглавия "Брат закла Брата за парче нива", а имам и близки впечатления, така че на кълка-за да си има най-близък човек след нас...не леЖте.Това е понякога неконтролируемо.

# 32
Семейство с едно дете ми се вижда супер странно   Wink

# 33
   Защото имам брат, с когото много се обичаме и винаги си помагаме. Защото винаги с усмивка и умиление си спомням как се е опитвал да ме предпазва от всеки и от всичко докато бях малка. Защото и сега очите ми са пълни със съзли като се сетя, че плака на сватбата ми от радост. Защото искам децата ми да се радват на племенници, а внуците ми на братовчеди. Защото винаги трепва нещо в мен, когато се съберем всички на вечеря при родителите ни. Защото искам и моето дете да изпита тези неща. Защото искам пак да прегръщам и галя малко човече, което зависи единстевно и само от мен и баща си. Защото искам да гледам как пораства и научава нови неща и със всеки изминал ден става по-самоуверено. Защото искам да имам голямо семейство.

# 34
Не че искам второ...искам близнаци Heart Eyes

Пак си помисли!  Mr. Green То не е возене на 2 бебета в една количка.

Помислила съм...

# 35
Семейство с едно дете ми се вижда супер странно   Wink

И кое му е странното? newsm78

Не всеки има възможност за две/икономическа, финансова, здравословна/.
А на мене са ми много странни изказвания от типа, че едно дете е все едно осакатено дете.Пълни глупости!

# 36
  • Сливен
     Аз искам две,защото аз имам брат ,а съпругът ми е едно дете.Аз искам сина ми да има на кого да се опре някой ден когато...

# 37
От Искам до Така ще е има мноооого голяма разлика. Laughing
Личен опит с братя и сестри.

# 38
С надежда и за момче - първото е момиче.

Ако зависеше само от мен сигурно и 5 деца бих искал, но...

Каквото си посял, аз па да ти кажа, аман от изисквания за пол... ooooh!

Изказването ми беше само че желая следващото да е допълнение по пол на сегашното. Няма да е края на света ако пак е момиче, поне ще имам основание да искам трети опит  Wink

А за каквото си посял изобщо не съм съгласен, може би само за момиче има шанс да нацелиш, но за момче са си чисти 50%. Ще съм ти благодарен за рецепта (ако изобщо съществува такава)

# 39
Скъпи, определящото за пол е-бързина на спермчовците ти+ влагалищна среда+секундата, в която си еякулирал според пукането на фоликула=момче или момиче...и още неща де... Laughingта, чакай си ти, на жребий....и на таблици за определяне на пола  ooooh!

# 40
Когато са две ( или повече от две ) дечицата стават по отговорни и сенаучават не само да мислят за себе си, а да мислят едно за друго. Много харесвам големите семейства и винаги съм искала да имам поне 3 деца Simple Smile Игрите са по весели Simple Smile даже
И после ... хубаво е да имаш брат, сестра. С брат ми много се обичаме и много си помагаме. Добре е да имаш и такъв вид опора в живота си.
 " Брат- брата не храни, но горко му, който го няма "

# 41
Единствения познат ми начин за момче е просто да помоля Създателя за помощ - всичко друго си е случайност, съдба или както там го наричате. Нали разбираш, че ако някой беше открил рецептата за момче нямаше пропорцията на новородени момичета/момчета да е в полза на момичетата, което следва точно естествения процес кой отцелява по-дълго за да свърши работата. Останалото е за да се намира на работа науката...

# 42
Създателя го зарежи, няма да ти помогне.Случайността ще да е тази.... Laughing

# 43
Според мен, въпросът ти е частен случай на фундаменталния Въпрос: "защо искате дете". Шумни са, цапат, харчат пари, а като пораснат, стават пълни нехранимайковци!  Peace

# 44
винаги съм си се представяла с две деца, дилема дали да имам второ никога не е стояла пред мен. Благодарна съм на майка ми, която не е искала второ дете, но въпреки това, заради моите настоявания се е решила да роди сестра ми. Искрено се надявам децата ми да имат много силна връзка и да се подкрепят в живота

Общи условия

Активация на акаунт