Юлчета 2008 (тема 121)

• 10 848
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Според генератора за имена Никол трябва да се казва Олимпия и Луна  Mr. Green

Майра нашата торта беше подобна за годинката, а свещичката същата само, че с цифрата 1.

И да ви кажа нещо което втори ден не ми излиза от главата.
Вчера приспах Никол. Баща й спеше на спалнята. Аз излезнах да изведа кучето и до магазина. Пребирам се и ги гледам двамата играят на спалнята. Викам аз "Защо не спите" , а мъжът ми отговаря "Защото летиме"  Shocked Никол се изправила на кошарата /между спалнята и нейната кошара има стол/ и се прехвърлила през нея на стола надолу с главата  Shocked . Просто се радвам че не е било на земята, защото незнам какво можеше да се случи. Подчертавам матрака е на най- ниското ниво. Сега сме в чуденка какво да правим за да предотвратим следващ инцидент. Приемам съвети всякакви.

ЕЕЕЕЕеееее голям бяс е това дете. Току що разхвърля прането по земята и да взима дрехи щеше да се преобърне от паяка  #Crazy

# 241
Астарта, Рапунцел Hug

Малко останаха рождениците. И понеже на майките им трябва да и ме гадно Сами е с хрема-порой. Цяла нощ не спа, рева от нещо неутешимо, давах еспумизан и към 3 часа и Калпол. Едва тогава заспа.  ooooh!Не знам какво да очакавм до рождения му ден. Лошото е, че нищо не дава да му се прави и е бой,за да го пръсна, или да му сложа нещо в носа. Иначе е в настроение.

Как е Пепи?

# 242
  • София
Сисони, когато детето започне да се прехвърля през решетките дори и от най-ниското ниво, е време да се махнат решетките въобще. Иначе е супер опасно, сто процента в един момента няма да имате този късмет и ще си счупи главата, да не дава Господ. Така че, моят съвет е, да махнете 2-3 пръчки на решетката, за да може да си излиза оттам. Ако няма такава опция - махнете цялата решетка, купете от подвижните прегради за легло, те май можеха да се заобикалят, т.к. не са големи - пак ще има откъде да си слиза. Ако и такава опция няма, махайте го това легло - по-добре дай сто лева за друго, отколкото да си нон стоп на тръни и са секунда разсейване да стане белята Confused

Аз снощи успях да си разваля празника точно преди да си легна. Взех фотото да разгледам клипчетата, които мъж ми би трябвало да е снимал и що да видя - няма клипче с тортите и духането на свещичките, но за сметка на това го има как носи салфетки на мамите #Cussing out Много ми е умен, нали Close Мислел си е, че е натиснал рек-а, а не е, после си е мислел, че го е спрял, а всъщност е снимал ooooh! Направо така се вкиснаааааах Cry Беше страхотно - тортите, дечицата, аниматорката ги караше да правят заклинания, за да дойде тортата, да си затварят очите, абе супер готино беше, толкова исках да го имам на филм Cry Не стига, че се снима гол с първата торта, ами сега и това! И то за единственото нещо, с което го ангажирах за рождения ден, всичко друго съм направила сама - той имаше едно едничко нещо и така да го....осере, с извинение #Cussing out Ето, пак се ядосах...

# 243
  JoyБелинда, на мен ми е смешно, но на теб със сигурност не ти е. И при нас се случва така. Веднъж снима, но по друг повод....същата работа, само е мислел, че снима. Ще ти мине, хайде, успокой се.

# 244
  • Варна
Така. Нестига че неяде, не си спи в кошарата, а тази нощ спи само върху мен иначе пищи, сега отново  Rolling Eyes.

# 245
Сисони  Hug
И ние сме така - нашата кошара е от сгъваемите и матрака също е на най-ниското ниво, т.е. доста е дълбоко. От няколко дни обаче юнака се катери по мрежата и е на косъм от падане. Вече не го оставям без надзор, че ме е страх от инциденти. Лошото е, че абсолютно нищо не мога да свърша, докато е буден, а това е почти през целия ден  Crazy

Дени, дано да се оправи Сами до рождения ден и да си изкарате много весело  Hug

Белинда  Joy нещо не му върви на твоя мъж с фотото. Нищо де, не му се сърди(е поне, не много  Mr. Green).

# 246
Белинда, чакаме снимки  Grinning Не го съди прекалено строго, Христов. Случва се, тоест и на мен ми се е случвало - като бяхме в Египет исках да снимам безумното им движение, което е наистина голяма забележителност, а всъщност бях натиснала друго копче. Все пак и той се вълнува от празника. Може някой друг да е направил филмче, разпитай  Simple Smile

Катето е при майка ми и баща ми в Дупница. Днес ще я докарат. Много съм доволна, защото успях да подредя, изхвърля и почистя сумати изостанали неща. Което, при липсата на юркане и овикване, си е чиста почивка  Laughing Даже успях да почистя и част стълбището на блока, защото беше станало адска мизерия, а ние сме на 1-я етаж и всичко вкарваме в нас  Tired

Майка ми ми разправя как слушала там и ми е чак невероятно. Занимавала се сама, сама ходела, без да пада, папкала стабилно. Почвам да се чудя аз ли не знам как я гледам  newsm78

# 247
Честито на рождениците на патерици. Да растат във веселба и спокойствие, умни, здрави и щастливи!  Hug

Дуци, как е Пепи? За пръв път виждам такъв оток, прилича ми на зъб
Много са готини снимките на децата.

Бухти ме уби с тоя припадък, аз съм припадала веднъж май, от загуба на кръв, в болница, адски гадно е.

При нас напоследък е много много весело, лягаме всички на леглото, Елена си я "пускаме" вместо телевизор и я зяпаме и всички се хилим, най-вече кака и. Ели е станала такова голямо шило, супер подвижна и бърза, много е силна и голям инат, ако иска нещо не забравя лесно /за разлика от кака си и това ми е малко тегаво честно/, много драматична е освен това и е като попивателна - имитира всички в семейството - звуци, думи се опитва да казва, движения, всичко. Спахме на лозето и като се събудихме пееха някакви интересни птички - е тва малкото възпроизведе звука едно към едно  ooooh!, иначе редовно се опитва да лае като кучетата, които чува през прозореца.  Laughing
Голяяяяяяяяяяяяяяяма жега е при нас.
Сутринта се скрихме в един детски клуб, не съм вярвала, че дете на една година може толкова много да се радва на такива неща.

# 248
  • София
сисони, направо не знам  Shocked  много опасни стават тия деца...

хора, да ви питам от кога може да се дава лимон? мъжът ми вчера набързо захрани яна с два резена, че даже й хареса на малката  newsm78

# 249
Елена отдавна си опитва и си смуче, не знам обаче дали е алерген като другите цитруси или може  newsm78
Децата го обичат, нищо, че правят муцуни и потреперват - много са смешни

# 250
  • Варна
Аз давам цитруси от момента, в който Ди навърши 1 год., много обича фреш от портокал.

# 251
За лимона да кажа, че преди няколко месеца се интересувах от същия въпрос и се информирах. Не мога да цитирам Косе Босе, обаче в поста пишеше че всъщност цитрусите не са толкова силни алергени, колкото не се препоръчват заради киселината която съдържат. Същата причина е и при доматите. Но децата вече са достатъчно големи да им се предлага по малко и ако няма проблем да им се дават.

Наскоро бяхме в една детска градина до нас и едно детенце изрови кучешко л...о в пясъчника  #2gunfire Направо с родителите изпаднахме в ужас  Cry Таткото на детето каза че бил чел в някакъв вестник интервю с някакъв професор за кучешките тении. Професорът казал при някаква рискува ситуация от тоя тип да се даде 1 лъжица портокалов сок или лъжица мед - това било единственото средство за предпазване. Не знам колко е вярно честно казано, но поне е лесно изпълнимо. Предпочитам портокаловия сок. Мед още не ми се иска да давам  Thinking Реших да ви кажа, та да го имате предвид и вие.

# 252
Моята педка при обрив пък винаги се съмняваше в цитрусите:? и все ме питаше дали давам. Даже докато кърмех ми казваше и на мен да не ям или да следя поне за реакции. Аз не съм давала сега тъй като някак лятото не ми се връзва с портокали и не купувам  Wink

Ние правихме днес прощъпулник. Ноеми отначало изобщо не искаше да се доближи предметите, след няколко опита и бягства все пак докосна обектива (фотограф) и "куфара" (пътешественик), но накрая реши да заложи на сигурното - докопа портфейла и почна да вади картите от вътре (финансист, банков инспектор Mr. Green(

Забравих да кажа, че питката като за първи опит стана чудесна. Явно "професия" и с гледане се учи Wink

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 19:52 от Майра

# 253
Аз на Анан покрай Гергьовден й дадох да опита фреш от портокал.

Пепи е по-добре, да чукам на дърво, на хомеопатия сме. Взе да кашля като дърт пушач, но това е от вируса, който е хванал.
Отока е доста спаднал, почти не си личи. Вчера мина да го види ушния лекар и видимо доволен, че АБ-то помага си тръгна. Пък ние не дадохме АБ ooooh!

Днес спонтанно отидохме на Витоша, аз бях по рокля hahaha Но пак си изкарахме добре и се разхладихме.

Майра, с много хубав тоалет си на рождения ден. И имаш красиви очи.

Снощи бяхме на една сватба, беше страхотно. Обстановката беше много романтична.
Анелия певицата дойде като изненада за булката.

# 254
  • София
Според мен Ноеми ще стане толкова добра фотографка, че ще я викат по целия свят да снима, което разбира се, е добре платено Wink

Цитруси и аз давам вече, по-конкретно фреш от портокал. Идеално ми се връзва на мене за лятото, особено с много лед, резени плодове и червено вино, по възможност португалско Flutter

Бобо се събуди с температура Confused Бляк.

Общи условия

Активация на акаунт