Юлчета 2008 (тема 121)

• 10 848
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Оф, аман, дано е зъб.

Снимки от вчера няма ли Crossing Arms

# 256
Сисони, бил е малкия дявол    Hug

Дени, сигурна съм, че рожденния ден ще мине както трябва  Hug

Цитруси и аз още не съм давала  Rolling Eyes зимата им е сезона  Peace

Белинда, не си ли свикнала, вече за толкова години съвместен живот ... винаги се дънят където не трябва  Confused Hug

Аз днес си храних детето, гушках го мъничко   Heart Eyes Не съм вярвала, че такива дребни неща, ще ме направят толкова щастлива  Grinning

пп
Оф, верно аман от тия болести...

# 257
  • София
Дуци, ти не ми ли прочете предния пост Twisted Evil В Агата ми е надеждата Praynig Каквото тя е снимала, това ще е. На нашия би следвало да има клип, но има снимани само крака и салфетки Twisted Evil И десетина снимки, които са тъмни, щото не е ползвана светкавица ooooh!

# 258
Оооо, чакай ти на Агата ooooh! Другата година Whistling Як тормоз почвай Mr. Green

# 259
Шада, ще мине, но днес и свекъра ме ядоса, че няма да дойдат #Cussing outБясна съм, обидена съм, защото двама братя имат синове, родени през два дни. Днес правят рожден ден на едното внуче, а на моето дете  няма да дойдат #2gunfire причините не са толкоз основателни. Строи един сайвант, щял да прави покрив. Жал ми е за пренебрегнатото ми второ дете, първото беше на него кръстено. Второто - както и да е. Crossing Arms

# 260
Дени   Hug опитай се да не им обръщаш внимание Wink Трудно е , но само така ще запазиш здрави нервите си и отношенията в семейството.

# 261
Честито на всички рожденици-малки и големи,които съм пропуснала!Да са здрави и много щастливи!
Имам гости и не ми остава време за форум.Влязох само да се похваля,че от днес имам ново християнче в къщи-Кики.Снимки ще показвам като ми ги пратят.По тоя повод дребуса вчера се захрани с кебапче.Сбаща му бяхме пазарили и докато разтоварваме продуктите,малкия да докопа торбичката с токущо изпечените кебапчета,да я скъса и...Абе прави ми впечатление,че нещо се умълча,поглеждам към него и какво виждам  Shocked -държи в ръце по едно кебапче и най-спокойно гризе от едното.В първия момент се стреснах и му ги взех,той ревна.После така ме досмешя,че щях да клекна от смях,а накрая ме хвана яд,че не го снимах.Обаче веднага се сетих за времето когато си говорихме ядат ли вече кебапчета децата/това като почвахме да ги захранваме/.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 22:32 от lucia

# 262
  • Варна
Здравейте момичета,
 аз да се похваля, че нашата Вики преди два дни най-после официално провървя и направи сама два тигела на хола. Само че за прощъпулника мисля да поизчакам малко да се понаучи и да е по-уверена. Grinning

Също искам да ви почерпя      cook че утре остарявам с една година, а не знам кога ще имам време за форум. Сега мама е тук да ми помага и по цял ден сме по улиците, че Вики не се удържа вече вкъщи. Joy

Дени, не се ядосвай, то си е за тяхна сметка. Ако искат. Вие да сте добре и да си изкарате хубаво пък другото не е важно.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 22:27 от kris_iv

# 263
  • София
благодаря ви много.. бях се попритеснила за този лимон.. пък в гугъл ми излизаха само разни лимони за захранване след лечебен глад и прочие други работи, които не ме интересуват..
безценни сте  Hug

дуци, снимките ти пак са страхотни! анна за малко да изяде на татко си ухото  Joy

майра, твоите снимки ги видях като са малки, но като натисна върху някоя, за да стане голяма и ми казва, че нямам достъп  Thinking

крис ив, честити ходещи крачета! официално   bouquet

дени, другите вече са ти го казали. мисли за вас, да се забавлявате вие.  Hug

# 264
Крис, отсега да ти честитим тогава рождения ден. Да е весел, забавен, щастлив ден. Бъди жива и здрава, щастлива майка и съпруга!?  bouquet

# 265
lucia, честито християнче! Паднах от смях като си представих сценката с кебапчетата! Joy
крис ив, честито прохождане на малката Вики. Честит празник и на теб. Да си изкарате весело утрешния ден.
Дуци, много си готина в тая роклА Simple Smile
Майра, браво на сладурката. Добра комбинация от професии е избрала. Поздравления за питката. Изглежда като за конкурс Simple Smile

Да ви се пооплача от мойто чавЕ. От няколко седмици заспива вечер и след час-два се събужда с рев и започва едно приспиване отначало, което трае от 30 мин до 2 часа. Не се издържа направо. Не мога да си обясня на какво се дължи това.

# 266
  • София
Току що се прибрахме от разходка bowuu Нощем София е просто приказна Heart Eyes Бобо е добре, няма Т, дано да не вдига нощес Praynig Изяде половин фунийка от сладолед Blush Не мога да повярвам колко съм либерте с това дете, Никола такива неща не беше помирисвал докъм три Whistling Сега се къпе с баща си и мисля, че е крайно време да си ляга. Това лято от морето насам сме отсвирили всякакъв режим за спане...

Честито на Лучия и Крис ив Hug

Рапунцел spoko Така пищят обикновено от зъби. Огледай кучешките, предкътниците, да не би някой там да подпира и да буди девойката. Можеш също да пробваш хомеопатичното за спане - дормикинд - аз веднъж го пробвах, подейства, но защо оттогава само се каня да му дам, а все забравям, не знам Rolling Eyes И ние напоследък не спим спокойно - той се буди, иска да говори и да става, аз почвам да му се нервя в един момент, будя и баща му като се размърморя и става еднааа ooooh!

Карай, да са здрави, пък неспането е временно Peace

# 267
Белинда, радвам се, че Бобо няма температура.
Да ти кажа, и аз имам съмнения, че зъб я тормози. Да изникват по-бързо, че се не трае. Но, както казваш - най-важно е да са не здравички. Heart Eyes Hug

# 268
Дени,аз празници затова не обичам,настроил си се на празнична вълна и все ще се намери някой да ти скапе настроението Crossing Arms

Белинда,не се ядосвай на Христов,нали на море те заведе човека  Mr. Green Някой е уловил хубавите моменти и ще си имаш спомен Hug

Лучия,честито християнче   bouquet те децата бира пият ти за едно кебапче разрева детето  Mr. Green

Майра,Дуци,хубави снимки(както винаги) Simple Smile

Крис,честити ви крачета  Heart Eyes

Рапунцел,дано вече е спокойна Ивето  и какво и да я тормози да отминава  Praynig

# 269
Дуци, кой номер е туниката, с която е малката?
Аз взех две 86 размер и синята я носи Яна като потник, а на Елена сякаш са и по-големи от тези на снимките ти

Днес излязохме вечерта на детски РД и оставихме Елен на баба и, но не беше спала втори сън за деня, беше играла много и и заспала в ръцете, само и смених памперса и не се събуди, та много добре ми дойде, починах си
Не съм кърмила от 19ч, дано не взема нещо да се задръстя

Намерих една елда, която се води био и на цвят е зелена, а не кафява, по-лесно се сварява и не мирише чак толкова много, Елито се скъсва да я яде, много и харесва
Чудя се дали е брана по-зелена или е друг сорт или просто и е махната люспата, тоест да не се води пълнозърнеста  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт