AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 152
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
аз имам за 50 лв тази кампания
и имам идея другата кампания да организирам домашно парти за аромати/ с тайна цел повече поръчани парфюми/ и да мога да опозная по-добре клиентките си,коя какво си търси че все нямаме много време да си говорим

# 241
днес взех кашончето с всичко налично и мистериозната шапка-чанта   hahaha
честно казано си я представях по друг начин тая чанта... малко съм разочарована, ама карай, нали е подарък...

# 242
  • София
Аз още в тази кампания събрах 100лв   от парфюми и тоалетни води.

Само че това ще важи  за 12 и 13-та кампания. Аз сега имам парфюм на Лакроа, но не ми върши работа за въпросното портмоне.

# 243
Мен ми е интересно следното , в писмото пишеше аромати , дали се смятат и ролони и мини парфюми

# 244
  • София
Мен ми е интересно следното , в писмото пишеше аромати , дали се смятат и ролони и мини парфюми
Не, изрично си пише парфюми и тоалетни води.

# 245
  • София
В тази връзка- преди, когато е имало подобни програми, са се взимали само парфюмите/ тоалетните води при смятането на сумата, а не целия комплект, в който участват.

# 246
  • София
Снощи си пуснах поръчката и още е в статус Получена. Преди след 1 ч. вече беше фактурирана, но сега може да чакат да мине 10ч.
Гласувах с над 300лв, което е неочаквано дори за мен  Laughing

# 247
  • София
И аз си взех кашона всичко беше ОК. Чантата е ужасна! #Crazy

# 248
момичета и момчета Wink , досега не съм пускала експресна, а ще ми се наложи, помагайте. Още ли е мин. 90лв. и това включва ли артикули, които са за последен път в брошурата. Часовниците се броят за бижута, нали така Simple Smile значи да не ги смятам. Сори, че ви занимавам, но координаторката ми е с изключен телефон, а нали знаете как са хората - искам го, ама веднага го искам.. Ще съм благодарна!

# 249
  • Бургас
Май е 90лв, защото аз пуснах за около 115лв (тоест под евентуалните 120лв, когато не е намалена задължителната сума) и ми е фактурирана без проблеми. Иначе при нея влиза всичко, доколкото знам - без значение дали са бижута, нетни, за последен път и прочее - тези неща те бъркат само за сумата за определяне на процент  Peace

# 250
о, добре! много благодаря! ще пускам значи Simple Smile   bouquet

# 251
Гледам, че ми свети червен светофар за 34082  КОМПЛЕКТ СНRISТIАN LАСRОIХ ЗА НЕГО (който е ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА), логично е да няма вече такива комплекти.
Мога ли да помпам спокойно, а? Thinking

# 252
като поръчаш кашона да ти дойде вкъщи по кое време го докарват?
сутринта или вечер по някое време newsm12 newsm12 newsm12

# 253
  • София
Когато им скимне.  Laughing

# 254
Някой ще ми каже ли какво има в козметичния справочник като информация?
Някой има ли го?

Общи условия

Активация на акаунт