AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 131
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
  • плевен
Здравейте,искам да попитам ако имам поръчка на стойност 50.00лв и 30.00лв от тях са от нетната оферта ще ми удържат ли такса обработка и ще има ли проблем с пускането на поръчката?Прочетох това:"Цените на продуктите
в НЕТНА ОФЕРТА също са нетни, но НЕ се включват при определяне процента на-отстъпката! " но не ми стана ясно относно въпроса ми.Благодаря!!!

# 271
  • София
Направи ги 50.01 лв за всеки случай, че да не стане гаф. Иначе няма да ти вземат такса обработка, защото и продуктите от нетната се включват Peace, просто отстъпката ще ти бъде върху 20лв, но не си спомням колко е като процент - май 15%

# 272
  • плевен
Направи ги 50.01 лв за всеки случай, че да не стане гаф. Иначе няма да ти вземат такса обработка, защото и продуктите от нетната се включват Peace, просто отстъпката ще ти бъде върху 20лв, но не си спомням колко е като процент - май 15%

И аз мисля като теб,но все пак исках друго мнение за да не съм аз грешка.Благодаря ти мила   bouquet

# 273
  • Sofia
Цветето, пиши като ти излезе фактурата, че на мен тази кампания ми е много зле и се чудя от какво да скалъпя една минимална. Надявам се пак да пуснат в последния момент големи отстъпки за аню или солюшънс, че да докарам 50 лв.

# 274
Тази кампания минималната стойност за експресна поръчка са я сложили най-отгоре в табличката "НИВО и  дати  за експресни поръчки" http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/Dostavka.xls.
Явно още работят по сайта, а ние ще трябва да се ровим и да търсим Simple Smile

# 275
  • София
Защо вече не получавам приложение към бланка за поръчка Rolling Eyes

# 276
  • плевен
Цветето, пиши като ти излезе фактурата, че на мен тази кампания ми е много зле и се чудя от какво да скалъпя една минимална. Надявам се пак да пуснат в последния момент големи отстъпки за аню или солюшънс, че да докарам 50 лв.

На мен това ще ми е втора поръчка и ще я пусна в неделя,а фактурата сигурно ще излезе във вторник и ще пиша задължително какво е станало  Peace

# 277

На мен това ще ми е втора поръчка и ще я пусна в неделя,а фактурата сигурно ще излезе във вторник и ще пиша задължително какво е станало  Peace

виж какво пише под бланката за поръчки:
ЗАБЕЛЕЖКА: Цените на мострите, Демо и Лого продуктите, инструментите за работи и обученията са НЕТНИ, тоест за тях не важи отстъпка, но те се включват при определяне процента на Вашата отстъпка! Цените на продуктите
в НЕТНА ОФЕРТА също са нетни, но НЕ се включват при определяне процента на-отстъпката! Отстъпката, определяща се от стойността на поръчката, ще бъде прилагана и за закупените бижута. Стойността на бижутата няма
да се включва при определяне отстъпката за цялата Ви поръчка.

# 278
  • Sofia
Това го знам, чудех се как ще фактурират продукти от брошурата под 30 лв. и останалата част от поръчката до 51лв. примерно от нетни и специални. Без отстъпка и с 3,75лв такса за обработката или....

# 279
Защо вече не получавам приложение към бланка за поръчка Rolling Eyes

вече е само в електронен вариант

# 280
Това го знам, чудех се как ще фактурират продукти от брошурата под 30 лв. и останалата част от поръчката до 51лв. примерно от нетни и специални. Без отстъпка и с 3,75лв такса за обработката или....

това се чудим и ние с цвети 2009
 #Crazy

Моята координаторка незнае, чи кой да знае ако не тя  Sad

# 281
  • София
Без такса, ще е. Продуктите от каталога ще са на 15%, освен ако не са не козметични и такива с фиксиран %. От нетната и специалните влизат в поръчката, но нямат отстъпка.
Такса ще ви на числят, само ако нещо не дойде и отпадне от общата поръчка/сума. Но и това май, го отмениха.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 11:07 от mimeime

# 282
Без такса, ще е. Продуктите от каталога ще са на 15%, освен ако не са не козметични и такива с фиксиран %. От нетната и специалните влизат в поръчката, но нямат отстъпка.
Такса ще ви на числят, само ако нещо не дойде и отпадне от общата поръчка/сума. Но и това май, го отмениха.

мерси много

# 283
  • София
Тук се коригирам. Таксата обработка е за 49.99 лв, а не за 50.00. Така че смело си пускай и точно 50 лв.
Аз днес пуснах една дребна поръчка, но не знам защо трябваше да я пусна два пъти. Първият път не се отрази,че е изпратена, чак втория пък излезе с такъв статус.  Thinking

# 284
  • плевен
Взех си кашона,чантата няма да я коментирам,като за без пари толкова,но не може да се спомене Ейвън и да няма проблеми-нямаше ми името в списъците на Спийди,голямо търсене на кашона и накрая се оказа че било отбелязано да бъде доставка до дома.Аз съм 1000% сигурна че отбелязах до пункт на Спийди.В крайна сметка всичко е наред,гледайте добре какво отбелязвате за доставка,защото май сайта си прави сам каквото поиска!!!

Общи условия

Активация на акаунт