AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 073
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Сайта вече ускори процеса си на работа, пускайте поръчки Grinning

# 466
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Последни въпроси за недостиги???? Rolling Eyes.. Различни от вече споменатите!!!?! Rolling Eyes

# 467
  • София
Ще пускам поръчки ама няма кой да ми ги донесе. След чакане на доставката цяла събота, днес 20 мин вися на телефона, за да видя какво става, но нямало свободни линии. Набутах се с телефонна сметка и пак не разбрах кога ще ми дойде кашона #Cussing out

# 468
Момичета/и момче  имам проблем със пускането на заявка за кредитната карта...най-добре  на място в банката ли да отида ...Електронен подпис ли ми трябва? newsm78

П.С.На мен чантата ми хареса  Peace

# 469
момичета и момчета имам един въпрос към вас!

при поръчка във всяка кампония ли получавате тези неща:

Безплатни материали в кашона на Представителя:
Брошура за К ХХ/2009 – 1 бр. на Активен Представител;
Нетна оферта за К ХХ/2009 - 1 бр. на Представител с LOA 5+;
Стикер за Представители – 1 бр. на Активен Представител в К09 или до края
на К17;
Листовка „Горещи Оферти” - 5 бр. на Активен Представител в К09 или до
края на К17;

аз получавам брошура за следващата кампания и нищо повече,сега нямам нетна оферта,а стикер получих в К09 и после нищо така е и с листовка"горещи Оферти"  за следващата кампания
не че нещо но тези листовки ще са ми много полезни

# 470
  • Sofia
нетна оферта след 5-тата кампания, стикер и листовка - 1 бр. в  1 кампания от  09 до 17 , в която си била активна.

# 471
всяка кампания съм активна от К9 до К11 , а само в К9 съм получила стикера - 1 бр  и листовката- 5 бр. след това нямам нищо
вие получавате ли си ги редовно тези листчета

# 472
  • Бургас
Получават се един-единствен път - в първата кампания, в която си била активна в периода К09-К17 т.е. вече си получила, както и всички ние стикера си и това е засега  Peace

# 473
  • София
аз в тая кампания получих само каталог, нетна и лого колекцията.

# 474
  • Там някъде нейде !!!
Питах в сайта ще питам и тук. След като не ми беше доставена добавката, сега ако ги пусна като втора поръчка трябва ли пак да ги пускам или те си ми стоят. Нещо не мога да разбера изобщо какво става в тоя сайт. Питах ги защо не ми е пусната и добавката, а те ми отговарят, че датата за добавка била 31.07. Как е възможно такова нещо при положение, че последната дата за поръчка ми е 03.08, а за добавка 31.07.

# 475
Някой може ли да каже има ли и каква е разликата между цветовете на лаковете Coral reef и Coral bikini? А ако имате и другият нов Tropical punch ще съм благодарна и него да видя.

# 476
Моля за помощ!Опитвам се да  платя през сайта с кредитна карта на Ейван.След въвеждане на данните и натискане на бутан плащане имали някакво потвърждение за успешно приключване на процедурата?

# 477
Искам да ви попитам.Какво означава като пуснеш поръчка и светне в жълтичко срещу продукта?!
Става въпрос ,че пуснах поръчка днес онлайн и ми светна жълтичко / за портмоне Габриела /?!

# 478
  • София
Искам да ви попитам.Какво означава като пуснеш поръчка и светне в жълтичко срещу продукта?!
Става въпрос ,че пуснах поръчка днес онлайн и ми светна жълтичко / за портмоне Габриела /?!

Означава, че продуктът е с ограничена наличност. В повечето случаи пристига, но понякога може и да не дойде

# 479
Мерси много за бързия отговор  Hug.Нова съм и много много не разбирам все още  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт