AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 067
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Сега се сещам, че като пусках поръчка никъде не ми даде да отбелязвам до къде ще ми е кашона. Означава ли това, че ще ми го докарат до нас или трябва да ходя да си го взимам от Спиди. Дано да не е Спиди, че не знам с малко дете как ще се занеса.
И въобще не видях къде са тези интервали на домашна доставка

# 286
Сега се сещам, че като пусках поръчка никъде не ми даде да отбелязвам до къде ще ми е кашона. Означава ли това, че ще ми го докарат до нас или трябва да ходя да си го взимам от Спиди. Дано да не е Спиди, че не знам с малко дете как ще се занеса.
И въобще не видях къде са тези интервали на домашна доставка
като дадеш преглед на поръчката , в дясно отгоре пише до къде ще е доставена.
друг вариант е след като си я пуснала да дадеш преглед на изпратена поръчка и там трябва да ти пише къде е се достави

# 287
  • София
Нели, автоматично отива на домашен адрес.
Иначе на Стъпка 3 имаш опция - Натиснете тук Адрес за временна доставка, където избираш друг адрес за доставка или пункт на Спиди.

# 288
Момичета , кажете , някоя има ли ги тези продукти фактурирани  , защото ми светят в червено , а заради издънката на един от представителите ми който беше пуснал 600 лв по недостиг  #Crazy, отгоре ми забраниха недостиг , понеже ми светят в червено , и ако ги няма изобщо не искам да ги пускам , че ще ме санкционират Моля ви помагайте, че нощес да пускам поръчката,  

33746   КОМПЛЕКТ LIТТLЕ ВLАСК DRЕSS  
04572   ПРЪСТЕН NIХIЕ 19,75  
31153   ТТА МИНИ ПАРФЮМ

Специални
88138   ПЯНА ЗА ВАНА ЧЕРЕ ОВ ЦВЯТ 1000МЛ  
88054   СПРЕЙ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА НЕКТАРИНА И СЛ  

П.С. За да не виждат зли (докладващи на горните етажи) очи отговорите ви , ако искате драснете ЛС

# 289
  • София
Daao , щом ти светят в червено не значи ли, че няма да дойдат?! newsm78 Защо въобще ще се пробваш, щом ще имаш проблем? Thinking

# 290
Защото ги имам поръчани, а като светят червено значи че или няма да дойдат , или ще бъдат запазени за следващата поръчка, и в двата случея  ще ми отидат в продукти по недостиг , затова искам да знам кои са такива за да нямам , че нали ви казах , малко кофти се получи

# 291
а някои от Вас имат ли термо чашата?!?
винаги съм мечтала за такава но не знам дали си струва? какво ще кажете?
а и друго портмонето от текущата лого колекция /червеното/ кожено ли е,т.е. поне изкуствена кожа ли е?

# 292
Момичета , кажете , някоя има ли ги тези продукти фактурирани  , защото ми светят в червено , а заради издънката на един от представителите ми който беше пуснал 600 лв по недостиг  #Crazy, отгоре ми забраниха недостиг , понеже ми светят в червено , и ако ги няма изобщо не искам да ги пускам , че ще ме санкционират Моля ви помагайте, че нощес да пускам поръчката,  

33746   КОМПЛЕКТ LIТТLЕ ВLАСК DRЕSS  
04572   ПРЪСТЕН NIХIЕ 19,75  
31153   ТТА МИНИ ПАРФЮМ

Специални
88138   ПЯНА ЗА ВАНА ЧЕРЕ ОВ ЦВЯТ 1000МЛ  
88054   СПРЕЙ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА НЕКТАРИНА И СЛ  
П.С. За да не виждат зли (докладващи на горните етажи) очи отговорите ви , ако искате драснете ЛС

Не бяха 600, а 550 !  Flutter

# 293
Момичета и момчета ,ей сега пуснах поръчка....
но никъде не пише ,че ще имам подарък Confused
А поръчката е над 100лв. Rolling Eyes

# 294
Момичета и момчета ,ей сега пуснах поръчка....
но никъде не пише ,че ще имам подарък Confused
А поръчката е над 100лв. Rolling Eyes

като те фактурират там ще ти напишат подаръка
потърпи малко,чанта ще имаш,но какво ще я правиш незнам  Joy

# 295
Меги ,толкова ли е зле Shocked Laughing
Ако не я харесам ще я подаря Peace Laughing

# 296
Меги ,толкова ли е зле Shocked Laughing
Ако не я харесам ще я подаря Peace Laughing

ами искрящи цветове е пък и тези дръжки от връв  newsm78

ето я : http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3141117&df=668893&dflid=3
но е с по ярък цвят от снимките

незнам  и аз , всеки е с различен вкус, на мен ми трябва да си прибера едни чертежи в нея в склада да висят  Joy /смея се на себе си какво приложение съм и намерила/. преди това тези неща бяха в една плажна чанта но нея я дадох на едни приятели за морето и сега ме е срам да си я искам

# 297
meggylo , аз взех чашата за мъжа ми, много е хубава, върши добра работа. И портмонето го имам, изкуствена кожа е, на мен лично много ми харесва, ползвам си го. Сестра ми и тя си взе като видя моето  Peace И чашата и портмонето ти ги препоръчвам, хубави са и си заслужават парите.

# 298
  • Пловдив
Някой ще снима ли листовката с новите лого продукти?
Да не би пък някой да е пуснал линк и аз да съм пропуснала.  newsm78

# 299
meggylo , аз взех чашата за мъжа ми, много е хубава, върши добра работа. И портмонето го имам, изкуствена кожа е, на мен лично много ми харесва, ползвам си го. Сестра ми и тя си взе като видя моето  Peace И чашата и портмонето ти ги препоръчвам, хубави са и си заслужават парите.

значи ще си поръчам чашата задължително , а за портмонето ще помисля, все пак ще се боря и за това от испанската колекция в К12 и К13

Някой ще снима ли листовката с новите лого продукти?
Да не би пък някой да е пуснал линк и аз да съм пропуснала.  newsm78

заповядай
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=640451

Общи условия

Активация на акаунт