AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 049
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив

Някой ще снима ли листовката с новите лого продукти?
Да не би пък някой да е пуснал линк и аз да съм пропуснала.  newsm78

заповядай
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=640451
bouquet  bouquet  bouquet

# 301
  • Там някъде нейде !!!
Момичета тая кампания ми е за 160 лева. Горе долу е добре не се оплаквам, дано и другите са ми в тоя кръг. Чакам си утре кашончето, че да си видя чантата. Блузата я подарих на една приятелка и тя много и се зарадва. А как се изчислява кой какъв платец е?

# 302
Някой ще ми каже ли какво означава EXP 62?
Това какво ще рече ,доставка до Спийди центъра или.......?

# 303
Означава експресна

# 304
Означава експресна
Мерси  bouquet

# 305
  • София
Защото ги имам поръчани, а като светят червено значи че или няма да дойдат , или ще бъдат запазени за следващата поръчка, и в двата случея  ще ми отидат в продукти по недостиг , затова искам да знам кои са такива за да нямам , че нали ви казах , малко кофти се получи

Teзи, които са от двете прословути странички "до изчерпване" не влизат никъде, не би трябвало да е проблем дори и да са в недостиг.  newsm78

# 306
Напоследък съм поизоставила занаята. Моля ви, обяснете ми какви са тия ваучери, които излизат като се плаща поръчка чрез сайта.

# 307
Днес се свързах с Ейвън, за да ги попитам къде можем да видим цените на новата лого колекция, като отговорор получих, че колекцията влиза в сила от К12, следователно, тогава ще бъдат публикувани цените.

# 308
Къде мога да видя подробното пояненията за участие в програматаа за нови представители в сайта?

# 309
Коя програма?

# 310

какви за условията и папви порадъци получават новите представители ако акумулират продажби за определена стойност

# 311
Програмата за нови представители е в тази бланка  под демо предложенията http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/For%20print.pdf

# 312
  • плевен
Напоследък съм поизоставила занаята. Моля ви, обяснете ми какви са тия ваучери, които излизат като се плаща поръчка чрез сайта.
ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

„Пазарувай и печели с AVON MasterCard”.

Уважаеми Представители на AVON,

Клуб AvonMasterCard има удоволствието да ви представи специалната програма за лоялност,

„Пазарувай и печели с AVON MasterCard”

Като лоялен член на Клуб AvonMasterCard, Вие печелите бонус точки, докато правите покупки със своята карта
Avon MasterCard!

ПЕЧЕЛЕТЕ, ДОКАТО ПАЗАРУВАТЕ!

Всеки месец, при направени покупки и плащания с Вашата кредитна карта Avon MasterCard на територията на страната,
Вие печелите бонус точки!

1 платен с картата лев = 1 бонус точка

При достигане на определено количество бонус точки, получавате Ваучер, с който можете да пазарувате само в Avon.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ?
1. Ползвайте Avon MasterCard за плащане:
* на задълженията Ви към AVON директно в сайта на AVON
* в търговски обекти – магазини, бензиностанции, ресторанти, аптеки и др. или на месечните Ви  битови сметки 
* на стоки или услуги през Интернет български сайтове.

2. Всеки месец след 20-то число, на база общата сума на покупките, които сте направили през изминалия период, Райфайзенбанк изчислява колко бонус точки печелите и ги отразява в месечното Ви извлечение.

3. За всеки 1 лев платен с картата, получавате 1 бонус точка!

4. Когато натрупате 1000 бонус точки, с месечното си извлечение ще получите Ваучер с уникален сериен номер на стойност от 10лв.  Колкото повече точки натрупвате, толкова стойността на ваучера е по-голяма. Ваучерите могат да бъдат на стойност от 10 лв до 70 лв (кратни на 10).

5. Регистрирайте издадения Ваучер в сайта за Представители на AVON, като въведете  уникалния сериен номер на Ваучера

6. Балансът Ви към AVON намалява със съответната стойност на Ваучера, веднага след като го регистрирате в системата. Така имате възможоност да поръчате допълнителни продукти към своята следваща поръчка или просто да намалите зъдължението си към AVON .

7. Ако  нямате задължение към AVON в момента, в който регистрирате Ваучера, системата го съхранява като Ваше предплащане към AVON за бъдеща поръчка.

8. За всяка Ваша покупка с кредитната карта Вие продължавате да трупате нови точки и ваучери.

9. Натрупаните бонус точки, които не достигат за издаване на ваучер през съответния месец, се прехвърлят в следващия месец.

Пример:
През февруари сте направили покупки за 250 лв. В края на отчетния период печелите 250 бонус точки. През март сте направили покупки за 800 лв. В края на отчетния период печелите нови 800 бонус точки. Така натрупвате общо 1050 бонус точки. В месечното си извлечение през месец Март получавате ваучер на стойност 10 лв. След като го регистрирате в сайта на AVON, Вашето задължение към AVON ще се намали с 10 лв. Така можете да си поръчате една допълнителна спирала или червило от AVON в следващата си поръчка! А разликата от 50 бонус точки се прехвърля в следващия период.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАУЧЕРИТЕ...

* Ваучерът може да се регистрира единствено и само от притежателя  на картата.

* Ваучерите са с валидност 6 месеца от датата на издаването им. Те могат да се регистрират единствено в сайта на AVON.
* Ако не сте погасили поне минималната си погасителна вноска по AVON MasterCard в срок, няма да получите нови бонус точки за съответния период. Натрупаните до момента точки остават валидни.
* Не се начисляват бонус точки и не се издават ваучери със задна дата, за предишни периоди.
* Не се начисляват бонус точки върху изтеглени пари в брой от картата.
* Не се начисляват бонус точки за покупки в чужбина или в чужди международни сайтове.

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА?

Само притежатели на AVON MasterCard,

Без просрочие на вноски по картата,

При направени покупки чрез кредитната карта AVON MasterCard.

КАК ДА РЕГИСТРИРАТЕ ВАУЧЕР...

1. Влезте в сайта на AVON за Представители със своя собствен номер на Представител;

2. Натиснете върху менюто «ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКА»,

3.След което изберете «РЕГИСТРАЦИЯ НА ВАУЧЕР». Ще Ви се отвори страницата за регистрация на Вашия Ваучер.

4. Въведете всички цифри от серийния номер на Ваучера.

5. Натиснете бутона «ИЗПРАТИ», ако искате директно да го регистрирате.

6. Ако искате само да проверите дали не е изтекла валидността на ваучера, отбележете полето «ПРОВЕРКА НА ВАЛИДНОСТ НА ВАУЧЕР БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ» и натиснете бутона «ИЗПРАТИ». Системата ще Ви върне съобщение дали Ваучерът е валиден или с изтекъл срок.

7. Ако сте въвели грешно номера, за да коригирате натиснете бутона «ИЗЧИСТИ».

8. Проверете в „ Текущ баланс” далиВашия баланссе е актуализирал /намалил/ със стойността на регистрирания ваучер.

НАШИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВАС!

Всеки притежател на AVON MasterCard, който направи първото си плащане към AVONс кредитната си карта през сайта за Представители , ще получи специални 200 бонус точки, като начален старт за своя първи Ваучер!

Период на валидност на промоцията „Моите първи 200 бонус точки”:

1 Февруари 2009 – 20 юни 2009

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Програмата за Лоялност на Клуб AVON MasterCard вече стартира!                       

Очакват ви много изненади и подаръци с AVONMasterCard!

Допълнителна информация за Програмата за Лоялност можете да намерите в специализирания сайт на AVON MasterCard (през сайта за Представители).

# 313
Програмата за нови представители е в тази бланка  под демо предложенията http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/For%20print.pdf

не е това
Защото не пиша дали "Интернет предложенията" или пак тези "до изчерпване на количествата" влизам към оборота или не-преди имаше друго към "последни новини", но сега липсва, пак ще си лафя с координаторката си
нова съм за програмата и стара за мен си,но си искам подаръците

# 314

Ето тук са условията, кое се натрупва и кое не на МОТИВАЦИОННА ПРОГРАМА С МНОГО ПОДАРЪЦИ:
http://myavon.dir.bg/_wm/members/?df=643084

Общи условия

Активация на акаунт