AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 034
  • 783
  •   1
Отговори
# 315

Ето тук са условията, кое се натрупва и кое не на МОТИВАЦИОННА ПРОГРАМА С МНОГО ПОДАРЪЦИ:
http://myavon.dir.bg/_wm/members/?df=643084

точно това търсих
 newsm20 newsm20 newsm20  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 316
  • София
JigSaw, дай Панорама за кампания 12.  Crazy  PraynigНали успяваш да се добереш до тях от някъде. Laughing

# 317
JigSaw, дай Панорама за кампания 12.  Crazy  PraynigНали успяваш да се добереш до тях от някъде. Laughing

От както спряха да ги печатат, нямам достъп сциално до тях.

# 318
  • Sofia
Ако имаш възможност да я пуснеш и аз ще съм благодарна. Не ми пречи панорамите да са само в електронен вариант, но да ги качват поне 1 кампания по-рано.

# 319
Аз, ако имах някакви възможности, щях л ида съм представител в Еб*н ? Grinning Grinning Grinning

# 320
JigSaw, дай Панорама за кампания 12.  Crazy  PraynigНали успяваш да се добереш до тях от някъде. Laughing
Ако имаш възможност да я пуснеш и аз ще съм благодарна. Не ми пречи панорамите да са само в електронен вариант, но да ги качват поне 1 кампания по-рано.

а ако и година по-рано идват още по-добре за бизнеса ни с Айвън!!!
 Joy Joy Joy Joy

# 321
  • Sofia
Аз, ако имах някакви възможности, щях л ида съм представител в Еб*н ? Grinning Grinning Grinning

Е те възможнистите са разтегливо понятие, ама явно имаш някакви агенти там:) Та ако може панорамката де Wink

# 322

Е те възможнистите са разтегливо понятие, ама явно имаш някакви агенти там:) Та ако може панорамката де Wink

Ще видя какво мога да направя.

# 323
cveteto_2009, благодаря ти много! Аз съм напред с цели 10лв.  newsm53 Само не разбрах откъде го получавам този ваучер. С разпечатката ли?
 Искам да попитам в каталог 12 има ли го парфюм - концентрата Heart, че нямам каталог? Знам, че го има качен в началото на темата, но снимката е неясна.

# 324
cveteto_2009, благодаря ти много! Аз съм напред с цели 10лв.  newsm53 Само не разбрах откъде го получавам този ваучер. С разпечатката ли?
 Искам да попитам в каталог 12 има ли го парфюм - концентрата Heart, че нямам каталог? Знам, че го има качен в началото на темата, но снимката е неясна.

Най-отдолу в дясно на разпечатката има едно розово квадратче. В него се отбелязва кода на поредния ваучер, който ти пращат, колко си използвала до сега и валидността им - до коя дата. В ляво пък се отбелязва колко бонус точки имаш натрупани. Въвеждаш си го на сайта, и веднага ти го отмятат от баланса.

# 325
  • плевен

Ваучерът се получава с месечното извлечение-ще има сериен номер(това всъщност  е ваучера)

# 326
moje li nqkoi da mi kaje koga se puska 1va i 2ra porachka za k12. zona 009 sym. mnogo se izvinqvam za latinicata,no nqmam kirlica a ne vidqh nqkade kirilizator.

# 327
  • София
Според товарителницата кашоните ми са вече в Спиди. Дали ще ми ги дадат един ден по-рано, как смятате? Иначе утре ми е редовна дата за получаване.

Може да отправим една препоръка към Ейвън-да качват Приложението и Панорамата  и от следващата кампания. Така ще се ориентираме за новите неща по-бързо. Иначе тези, които пускат на първа дата са в неблагоприятно положение-не са качени и нещата още за започващата кампания. Добре, че аз съм на 4-ти ден от началото и имам време да се ориентирам,най вече от тук   bouquet

Написах им предложението.  Ще видя какво ще отговорят.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 07:39 от rimar

# 328
Охххх , вече сигурно ще ме накажат но аз все пак а попитам , има ли го комплекта Малка Черна Рокля в наличност? Много спешно ми трябва отговор , Свети ми в червено , а в групата ни не трябва да има повече никакъв недостиг! Моля ви помагайте че съм го много ама много закъсала

# 329
Охххх , вече сигурно ще ме накажат но аз все пак а попитам , има ли го комплекта Малка Черна Рокля в наличност? Много спешно ми трябва отговор , Свети ми в червено , а в групата ни не трябва да има повече никакъв недостиг! Моля ви помагайте че съм го много ама много закъсала

Няма го в наличност !

Общи условия

Активация на акаунт