AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 031
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Питах в другата тема за червената серия за коса. Търсих в новия сайт,но не открих обяснения за продуктите, нито как се ползват. Някой може ли да ме насочи къде да открия информация. Спомням си,че някъде имаше подробни разяснения, но къде беше....

# 721
  • Стара Загора
И пак спомени от старите каталози  Laughing Този бронзиращ гел в тубичката беше невероятен! http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=1623

Оо нови гланчета.  Crazy Имам от старата серия и много си го харесвам.

# 722
  • Горна Оряховица
проследявате ли си поръчките в Спиди,аз като напиша номера на товарителницата ,нищо не се променя,Къде бъркам? newsm78

# 723
  • Провинция
Преди повече от година,а може би и две,имаше една тоалетна вода Лавандула,другата беше Лилия,ако не се лъжа имаше и Роза.Към тях имаше и крем за тяло в същите аромати 200-250мл.Лавандуловия крем беше лилав на цвят и много дълготраен.Някой знае ли да ли ги има още и защо ги спряха?

# 724
  • София
 newsm78 Не си спомням такива серии. newsm78 А и това е темата за представители, има тема за продуктите, като линкът е на първа страница от тази тема. Peace

# 725
  • Провинция
newsm78 Не си спомням такива серии. newsm78 А и това е темата за представители, има тема за продуктите, като линкът е на първа страница от тази тема. Peace

Умишлено пуснах въпроса тук,може би някой от координаторките и предстажителките да е на ясно.Все пак ще попитам и в другата тема.

# 726
  • Провинция
Тук има ли качен на БГ 13 К и нетна към него,или пак не съм го видяла?

# 727
Да попитам и тук....
Бразил бийта лосиона ,хубав ли е?
Като се нанесе има ли лепкащ ефект или прави кожата гладка и
попива бързо?

# 728
  • София
Ами координателките и представителките отговарят и в другата тема, която е за обсъждане на продукти!

Мавина, мисля, че получи доста отговори за този лосион. Shocked

# 729
Ами координателките и представителките отговарят и в другата тема, която е за обсъждане на продукти!

Мавина, мисля, че получи доста отговори за този лосион. Shocked
Извинявам се ,не четох по назад Embarassed
Аз гледах и другата тема ,но не разбрах дали като лосион
е лек и дали лепне?
Аз не го искам заради блестящия ефект...
А защото имам такъв спрей....и да подсиля мириса на спрея..

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 17:46 от Mавина

# 730
Моля,ако някой получи чантата за лаптопа от новата колекция да даде размери  Hug
Моя е 15`6 инча

# 731
Моля,ако някой получи чантата за лаптопа от новата колекция да даде размери  Hug
Моя е 15`6 инча
                         Имаше отговор на този въпрос преди 2-3 страници, погледни.

# 732
къде намирате информация кой продукт как се ползва и за кой е предназначен, освен от брошурата

# 733
  • София
E не можаха ли за новия парфюм да измислят име, различно от In Bloom???  Rolling Eyes

# 734
Момичета,спешно ми трябва да видя някъде неилюстрираните предложения,а не ги намирам в момента...помагайте Praynig

Общи условия

Активация на акаунт