AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 018
  • 783
  •   1
Отговори
# 735
  • плевен
Момичета,спешно ми трябва да видя някъде неилюстрираните предложения,а не ги намирам в момента...помагайте Praynig

http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/neilustrirani_predlojenia.xls

# 736
Момичета,спешно ми трябва да видя някъде неилюстрираните предложения,а не ги намирам в момента...помагайте Praynig

http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/neilustrirani_predlojenia.xls
Благодаря ти много  bouquet

# 737
Предложенията от панорамата( например слънцезащитните или комплект ) влизат ли за процент.?Пише,че цените са нетни,но дали влизат . Досега не съм поръчвала от панорама, та се замислих.

# 738
Моля,ако някой получи чантата за лаптопа от новата колекция да даде размери  Hug
Моя е 15`6 инча
                         Имаше отговор на този въпрос преди 2-3 страници, погледни.
Дам аз четох,но ме интересува,ако някой я има да даде точни размери  Hug

# 739
  • София
Къде да намеря онлайн К12 newsm78

# 740
# 741
  • София
Тук е за К11
Сетих се,че днес е 19,утре ще го има може би Rolling Eyes

# 742
тема за К12 ли търсиш?!?

# 743
  • София
Има го вече качен на сайта на Ейвън! Има и Крем против стрии и целулит за 13.50лв. Не мога да разбера това нетна цена ли е? newsm78 В каталога е за 18.50лв.? newsm78
Добре, вече качват нещата за кампанията ден по-рано от първата експресна, но защо като отидеш на Поръчай>Кампания 12> и от там има само > Редовна?  ooooh! Трябва да чакам да си въведа поръчката или късно вечерта или рано сутрин!  Crossing Arms Не че искам сега да я изпратя а просто да си я набера по-рано и да ми е готова, за да не забравя нещо. Thinking

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 10:22 от kashmir

# 744
  • София
Не,търся каталога онлайн за К12

# 745
# 746
  • София
Цената за Крем против стрии и целулит за 13.50лв е брутна!  Peace Обадигх се в Ейвън. Супер, аз го харесвам този продукт.

# 747
  • София
Да,мерси,понеже видях че корицата е на стария,та не го бях разгледала

# 748
на мен пък две клиенки са харесали портмонето Габриела от 3-та клиентка и гледам че свети в червено(то сега е в нетната),дано да дойде че ще имам добра печалба от тях! предната поръчка една пяна за вана от "ИНтернет предложенията" ми свешете в червено но си дойде
 newsm78 newsm78 newsm78

# 749
  • София
katyadjin  , чакаме новата темичка!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт