AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 26 985
  • 387
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Някой има ли впечатления от Блестящия лосион Brazil beat , колко е блестящ и издържа ли на слънце  newsm78

Вижда се, че блести само на слънце. Ако си на сянка - не блести. Аз изкарвам по цял ден светкща  снего. Определено седи много нежно и приятно.

# 16
  • Belgium
Момичета имам въпрос, някой ползвал ли е Перлите за лица на Лив Ботаникълс от страница 93?

Имат ли някакъв ефект или е просто поредния маркетингов трик за извеждане на нов продукт?  Thinking

# 17
  • София
Някой има ли впечатления от Блестящия лосион Brazil beat , колко е блестящ и издържа ли на слънце  newsm78

Вижда се, че блести само на слънце. Ако си на сянка - не блести. Аз изкарвам по цял ден светкща  снего. Определено седи много нежно и приятно.

Частичките са малки и ненатрапващи се, но си блести. Който търси такъв ефект,  да го взима.  Wink

# 18
  • София
Това добре, а от слънцето разтича ли се , като кремовете   Confused
Благодаря ви за отговорите   bouquet

# 19
  • Бургас
Здравейте и от мен! Аз съм с мазна кожа, та въпросът ми е, кой от кремовете ANEW е най-подходящ? Да уточня... за 35+
Аз лично съм много доволна от синята серия на ANEW-Rejuvenate (почти на 36 съм, със смесена към мазна кожа)  Peace

# 20
Искам да ви питам какъв цвят е чанта Martha от нетната оферта- кафява или черна?

# 21
някой пробвал ли е спиралата от стр 33 и дали я бива ?

# 22
  • София
Искам да ви питам какъв цвят е чанта Martha от нетната оферта- кафява или черна?
Кафява е.

Рени, благодаря. Hug

# 23
Благодаря ти mimeime  Hug!

# 24
  • София
Имали сме и нова темичка за продуктите! Flutter Хайде и аз тук. Hug

# 25
Добро утро!
Искам да си поръчам Подмладяващата пудра на Anew, но не съм сигурна кой нюанс ще подхожда на мен!От Sandy Beige i Nude Beige кой е по-тъмен?А soft Beige е най-светлия, нали? Thinking
И аз си  поръчах тази пудра,бях се насочила към Sandy Beige /със средно тъмна кожа съм/,но по препоръка на момичетата тук поръчах Nude Beige.Сега си чакам поръчката и ако изчакаш до понеделник или вторник,бих могла да ти кажа как е цвета.  bouquet

# 26
новият тониращ крем за крака никак не ме тонира, все така бяла съм  Sad

# 27
Добро утро!
Искам да си поръчам Подмладяващата пудра на Anew, но не съм сигурна кой нюанс ще подхожда на мен!От Sandy Beige i Nude Beige кой е по-тъмен?А soft Beige е най-светлия, нали? Thinking
И аз си  поръчах тази пудра,бях се насочила към Sandy Beige /със средно тъмна кожа съм/,но по препоръка на момичетата тук поръчах Nude Beige.Сега си чакам поръчката и ако изчакаш до понеделник или вторник,бих могла да ти кажа как е цвета.  bouquet
Аз пусках експресна поръчка и за това ми трябваше бъзр отговор.но като не го получих си поръчах Sandy Beige.Simple SmileЩе сравним мненията после с теб.

# 28
може ли и аз да се включа във вашата тема
искам да питам за спиралата от 33 страница дали е хубава

# 29
може ли и аз да се включа във вашата тема
искам да питам за спиралата от 33 страница дали е хубава

И аз това питах по-рано не получих отговор, явно никой не я е пробвал, поръчай си друга.

Общи условия

Активация на акаунт