AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 26 995
  • 387
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък продължавам да споря за качеството на спиралите от серията на колор тренда. Две клиентки са ми връщали спиралата за силно извити мигли с основанието, че са сухи и при двете.

# 46
  • София
Някой ползвал ли е лилавата и зелената спирала на Колор тренда?
Някакви отзиви...правят ли хубави миглите?

Имам тюркоазената. Не бих казала че можеш да я сравниш със Супершок примерно като качество, доста се наслоява по миглите, трябва да се внимава, да се обира излишъка, но пък лсно се мие- само със сапун. Освен това цветът е убиец, не съм намирала друга подобна от различни марки. На моите мигли изглежда точно като на каталога. За цената си която не е висока й давам много добра оценка.
Благодаря ти за инфото
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ще си взема и зелената и лилавата Peace
Давам същата оценка и за двата цвята, както и за черната за обем Peace

# 47
slavena80, от вчера имам пудрата  Anew и съм много доволна - цвета ми пасна идеално.Както казаха момичетата,Nude Beige стои много естествено и добре направих,че им се доверих.

# 48
  • София
Браво emi_lia , радвам се, че не сме те подвели.  Hug

# 49
Аз пък продължавам да споря за качеството на спиралите от серията на колор тренда. Две клиентки са ми връщали спиралата за силно извити мигли с основанието, че са сухи и при двете.

Няколко пъти са ми поръчвали спирали от КТ. До сега не е имало проблем с качеството.

# 50
Радвам се ,че повечето се изказаха положително за спиралите.
Аз също не бях чувала отрицателни мнения Peace
Ще си ги взема ,че цветовете ми харесаха страшно много Peace

# 51
Някой ползвал ли е лилавата и зелената спирала на Колор тренда?
Някакви отзиви...правят ли хубави миглите?

Цветовете наистина са много наситени. Преди време си бях взела тюркоазената спирала и останах доволна, пък и за тази цена...  Grinning

# 52
  • Sofia

Няколко пъти са ми поръчвали спирали от КТ. До сега не е имало проблем с качеството.
и при мен така, а и от доста време имам една, рядко я ползвам, но нямам никакви проблеми с качеството й.

# 53

Намерих табличка за АНЮ продукти как се ползват и за каква възраст са. Изтипосах я тук:
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3141977&df=641440&dflid=3

# 54

Намерих табличка за АНЮ продукти как се ползват и за каква възраст са. Изтипосах я тук:
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3141977&df=641440&dflid=3

Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet
Наистина ми беше полезна  bouquet

# 55
някой пробвал ли е спиралата от стр 33 и дали я бива ?

страхотна е спиралата, аз имам дълги мигли и досега не използвах спирали за обем защото ми слепват,но тази е супер

купи си я ако съжаляваш ми я прати на мен

# 56
може ли и аз да се включа във вашата тема
искам да питам за спиралата от 33 страница дали е хубава

придава приятен обем и неспелва,много съм доволна и на една приятелка я препоръчах и тя си я купи и всеки ден си я слага -доволни сме и двете от нея

# 57
новият тониращ крем за крака никак не ме тонира, все така бяла съм  Sad

аз си поръчах лосион за тяло soft & glow SPF 15  за средно тъмна кожа
като бях с бели крака преди морето имах малко кафяви ивици там където съм се мазала,но след морето като съм почерняла леко е супер прави ми краката с повече тен и имам лек блясък

# 58
  • София
meggylo, вместо да пускаш, няколко поста, редактирай първия. Peace

# 59
Здравейте Simple Smile Може ли отзиви за Лосиона за крака с лавандула?Като кремче ли е или по скоро като лосиона за крака със зелен чай и мента?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт