AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 26 998
  • 387
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Знаете ли къде има снимки на червилата Аню? Някъде, където да се виждат по-добре,защото от каталога не мога да им разбера цветовете?  Praynig

# 61
kashmir,цветовата карта няма ли да ти свърши работа? Не че и аз се доверявам на цветове и аромати на хартия,но моята координаторка каза, че с нея мога да се ориентирам за действителните цветове на продуктите.Гледам обаче,че ги няма всички цветове - знам ли  newsm78

# 62
  • София
Ако можеш да я качиш, ще съм ти много благодарна! Hug

# 63
Аз пък имам питане за Овлажняващ крем с тониращ ефект - какво ще кажете за него  Praynig
Предполагам,че е обсъждан в предишни теми,но не мога да се ровя назад.

# 64
kashmir,снимах червилата, но не се получава добре и повече ще се объркаш.Най-добре поискай такава карта от представителя,на когото поръчваш.  bouquet

# 65
Ако можеш да я качиш, ще съм ти много благодарна! Hug

искай си мостри най-добре,иначе не се знае какъв цвят ще дойде

# 66
  • София
Кремът е доста хубав, аз лично много го харесвам. Мерси за старанието. Някой, ако ги е виждал снимани по някой от другите сайтове, моля да каже!  Hug

# 67
  • Sofia
Аз пък имам питане за Овлажняващ крем с тониращ ефект - какво ще кажете за него  Praynig
Предполагам,че е обсъждан в предишни теми,но не мога да се ровя назад.
Ако е този на АНЮ - имах 3 поръчани, 1 от които за мен и всички сме много доволни. на 3-та степен минаправи доста добър тен на лицето за 2-3 нанасяния.

# 68
Кремът е доста хубав, аз лично много го харесвам. Мерси за старанието. Някой, ако ги е виждал снимани по някой от другите сайтове, моля да каже!  Hug

kashmir, намерих много странна цветова карта - стоят като латекс, но ето качих я:
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=641440
дано цвета дето ти трябва да е тук

# 69
  • София
Мерси,TASS . Това, обаче като гледам са старите цветове. Много ме е яд, че не си поръчах мостри. Аз потривам ръчички за следващата кампания. Нали парфюмите Тудей..... вървят с подарък червило.  Laughing И исках да придобия по-ясна представа за червилата. Ама май ще трябва да поръчвам на сляпо. Rolling Eyes

# 70
новият тониращ крем за крака никак не ме тонира, все така бяла съм  Sad

аз си поръчах лосион за тяло soft & glow SPF 15  за средно тъмна кожа
като бях с бели крака преди морето имах малко кафяви ивици там където съм се мазала,но след морето като съм почерняла леко е супер прави ми краката с повече тен и имам лек блясък

От SSS и аз съм доволна.
Моят е на SOlutions. Предното издание беше много добро. Имаше и стягащо действие (водеха го антицелулитен).

# 71
Знаете ли къде има снимки на червилата Аню? Някъде, където да се виждат по-добре,защото от каталога не мога да им разбера цветовете?  Praynig
На руските сайтове има снимки много мостри, опитай там

# 72
  • София
Аз, мога да помогна с това: , , надявам се да свърши работа.

# 73
  • София
На мен ми харесва маслото за след слънце. Има аромат на кокос, добре попива и не оставя мазно.

Мерси. Към него клонях и без това.  Grinning

А какви са отзивите за антицелулитния, който е в две части- дневна и нощна? Като консистенция, попива ли бързо?

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 03:24 от bebsun

# 74
  • Sofia
Не беше лош, ама аз си предпочитам тоя обикновенния. Понеже не съм отличничка и все пропусках едното мазане за деня, падаше голямо смятане кога точно да се намажа,че да използвам равномерно и 2-те части.
Аз чакам отзиви и ако има и снимки, на новите червила Про-то-го за лондинки, брюнетки и с кестеняви коси.

Общи условия

Активация на акаунт