AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 001
  • 387
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали имате отзиви от слънчевите очила.
Изглеждат добре, но се чудя заслужава ли си  newsm78

Моите са Elvira, страхотни са!  Peace

# 31
може ли и аз да се включа във вашата тема
искам да питам за спиралата от 33 страница дали е хубава

Ако става дума за тази http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3141144&df=640452&dflid=3, ползвах само нея преди да си взема СуперШок за пръв път преди 6 месеца. Аз имам дълги мигли и ефекта наистина беше лифт, но е някак по-тежка върху косъма от СуперШок.

# 32
  • Стара Загора
TASS кога ще има 13 каталог?  Laughing

# 33
Качвам го Embarassed

# 34
  • Стара Загора

Сори, видях че пише в събота и затова питах.  :oops Обаче много малки излизат снимките в майейвъндир  Embarassed.

# 35
Ох, и аз не знам. От скенера е. Дайте акъл в какъв формат да ги запазвам за да са по-големи.

# 36
  • София
Никой не каза нищо за масажорите? Този с топчетата от К11 дали си заслужава?

И се чудя кое да избера за след слънце- маслото или крема с пантенол? Еднакво ли миришат?  newsm78
Аз имам спрея, но той си е за охлаждане, не хидратира достатъчно.

# 37

Ето новата ЛОГО КОЛЕКЦИЯ http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=640451

# 38
На мен ми харесва маслото за след слънце. Има аромат на кокос, добре попива и не оставя мазно.
Новите шампоани Naturals са в много сладки компактни опаковки. Шампоанът и балсамът с бадемово масло ухаят страхотно. Като консистенция също са добри. С една дума реална конкуренция на серията AT.

# 39
  • Плевен
Някой пробвал ли е овлажняващите желета за тяло на naturals? Интересува ме дали попиват веднага в кожата и дали остават някакъв филм по нея?  newsm78

# 40
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е овлажняващите желета за тяло на naturals? Интересува ме дали попиват веднага в кожата и дали остават някакъв филм по нея?  newsm78

Утре ще си го взема и ще мога да кажа.

# 41
  • Belgium
Ейвън и преди са пускали такива желета. Ползвала съм с аромат на праскова.

Не е лош продукт, но и не е нещо особено. Попиваше ми добре.

# 42
Някой ползвал ли е лилавата и зелената спирала на Колор тренда?
Някакви отзиви...правят ли хубави миглите?

# 43

Имам тюркоазената. Не бих казала че можеш да я сравниш със Супершок примерно като качество, доста се наслоява по миглите, трябва да се внимава, да се обира излишъка, но пък лсно се мие- само със сапун. Освен това цветът е убиец, не съм намирала друга подобна от различни марки. На моите мигли изглежда точно като на каталога. За цената си която не е висока й давам много добра оценка.

# 44

Имам тюркоазената. Не бих казала че можеш да я сравниш със Супершок примерно като качество, доста се наслоява по миглите, трябва да се внимава, да се обира излишъка, но пък лсно се мие- само със сапун. Освен това цветът е убиец, не съм намирала друга подобна от различни марки. На моите мигли изглежда точно като на каталога. За цената си която не е висока й давам много добра оценка.
Благодаря ти за инфото
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ще си взема и зелената и лилавата Peace

Общи условия

Активация на акаунт