AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 006
  • 387
  •   1
Отговори
# 195
червилото мисля да го съчетавам с друго червило. така че не е толкова страшно.

# 196
Някой да има отзиви или реална снимка на часовника със седеф или другият от този каталог...

# 197
Знаете ли къде в София мога да отида и да видя на място бижутата например,преди имаше на Графа,но беше доста отдавна?

# 198
  • Пловдив
Момичета,има ли някоя от вас,която е поръчала комплекта от трите продукта за мазна кожа-Солюшънс и не го е получила?
Питам,защото при мен така се получи.Изчерпали се количествата и толкова.Страшно много ме е яд,толкова го чаках,с нетърпение и накрая-нищо.
Иначе от К-12 ще поръчам едно минерално червило и ще се надявам наистина да е минерално,а не бъкано с боклуци и това да е поредната зарибявка,че използваме нещо полезно за кожата си,а да не е съвсем вярно.Харесала съм цвета Cristal Coral.

# 199
Знаете ли къде в София мога да отида и да видя на място бижутата например,преди имаше на Графа,но беше доста отдавна?

виж инфо тук за адреса

http://avon-cosmetics.dir.bg/_wm/members/?df=41

# 200
Di83 и аз си поръчах комплекта за мазна кожа,но все още го няма-не дойде на 1поръчка,надявам се утре за 2ра да дойде,че и аз много исках да го пробвам,но....  Tired

# 201
  • Стара Загора
Di83 и аз си поръчах комплекта за мазна кожа,но все още го няма-не дойде на 1поръчка,надявам се утре за 2ра да дойде,че и аз много исках да го пробвам,но....  Tired

А като не е дошъл комплектът във фактурата  при продуктите, които ги няма в наличност ли е или не?
Защото аз и една приятелка си го поръчахме, пуснах на 2ра поръчка, защото ме нямаше... и във фактурата не е в секцията за изчерпаните продукти.

# 202
Искам да попитам Дезодорантите против изпотяване на "Про спорт" ефикастни ли са?
 и Перлите "Арабски блясък" много ли са блястящи?

# 203
Не очаквай някакъв супер ефект от дезодоранта, а като мирис даже има много по-добри от мъжките. А перлите са много добри, ако слагаш с мярка, няма да блестят натрапчиво. Тях доста ми ги поръчват.

# 204
Интересува ме като цяло добри ли са рол-оните  Peace

# 205
svetlu6ka6 ,
благодаря   bouquet

Данитка ,
според мен -да
само при мен черната рокря остава следи на бели дрехи,от другите нямам оплаквания

# 206
момичета някой дали вече е пробвал новите сенки четворка кремообразните и какви са отзивите

# 207
Аз искам да попитам за серията за крака с лавандула - някакви отзиви?  Thinking  Grinning

# 208
аз пък искам да попитам за перлите за лице от серията ЛИИВ ботаникъл ,какво представляват и за серума някой ако има впечатления...че ми се струват интересни ...и сега са намалени
БЛАГОДАРЯ  Simple Smile

# 209
  Здравейте! Искам да попитам дали някой има почистващия гел за балансирана кожа с глина и масло от мароканска роза? Ако може да ми кажете какви са точно неговите съставки написани на опаковката?

Общи условия

Активация на акаунт