Режимите на Ипократис 13

• 71 326
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Мише,благодаря ти мноого!От утре го захващам,пък да видим....!
Аз до тук-2 кафета,2 ябълки и 1 филия със сирене и една печена чушка.За вечеря обаче съм сложила месо със картофи,моркови и гъби в един кален гювеч, и си мисля да си отделя от месото за мен,въпреки че е на манджа,а не на скара.В смисъл без соса-само месце,така да си го ям.
Вие в свободен ден ли сте?Чешете ли си крастите с някой шоколад? Joy

# 691
  • в колонките
            mi6eto.q 

,   newsm51 newsm51

# 692
Мише,само да те питам-този режим-този ли е,с който преди си свалила 20кг за 4 месеца или е сегашния?Ти каза,че сега си на различен?Дано правилно съм разбрала...

# 693
Ммм...кален гювеч...didkata1 ...стават невероятни гозбички в този съд.Домашните  се  изтрепват да надничат във фурната когато къкри нещо вътре LaughingЕстествено аз хрупам някоя салатка с варено яйце до тях и да си призная в началото ми беше трудно, но взех че му свикнах  Joy

# 694
  • София
Момичета, много се зарадвах като видях, че ви е харесал режимът!!!Почти е този с който смъкнах килохрамите, т.е. искам да кажа, че най- първият ми изчезна, защото ми разбиха пощата и повече не успях да си вляза в нея и режимът от Ипо изчезна с нея Sad , НО аз толкова добре си го бях наизустила, че горе долу си го възпроизведох Simple Smile Сега спазвам точно този, защото новият не ми е по вкуса!
Държа да отбележа, за тези, които не са ползвали услугите на Ипократис, че при всяко посещение той променя по малко от режима!Или добявя нещо, или сменя нещо, или ви пита вас какво има, което искате да се промени!Спомням си аз на 3 -ти месец много исках да хапна кисело мляко, защото до тогава нямах никакво млечно, освен сиренето и той ми добави цяла кофичка нискомаслено мляко!Добави ми картофки, после спагетки със сос от доматки и зеленчуци, дори ми смени закуската по едно време на филийка със сладко Simple Smile (без да съм искала, защото обичам филийка със сиренце и не ми се ядеше друго).Каза ми също, че понякога мога да заменям сиренето с нискомаслен кашкавал, макар че не ми се е случвало да ми се иска такава смяна Simple Smile
В общи линии е това!Ама се чувствам малко гузна и искам да си призная един грях Sad Днес бяхме на гости и ...хапнах малко панирана чушка със сирене и си боцнах малко филенце Simple Smile
Ама 5 часа на вода...едва издържах и сега мисля да не вечерям салата с риба рон за НАКАЗАНИЕ!Ще пия две чашки вода и бегом в леглото!

Мише,благодаря ти мноого!От утре го захващам,пък да видим....!
Аз до тук-2 кафета,2 ябълки и 1 филия със сирене и една печена чушка.За вечеря обаче съм сложила месо със картофи,моркови и гъби в един кален гювеч, и си мисля да си отделя от месото за мен,въпреки че е на манджа,а не на скара.В смисъл без соса-само месце,така да си го ям.
Вие в свободен ден ли сте?Чешете ли си крастите с някой шоколад? Joy
П.С. didkata1 тъкмо заедно ще си режимуваме по една схема Simple Smile и само да разясня, че ми беше направил нов режим, който беше с кисели млека за закуска и картофи и ориз и т.н. за вечеря и обяд, но аз си искам стария и си го спазвам него, защото и без друго е проверен вече!
Дано утре да сте писали вече като стана, че много си свикнах с вас!!! lovekiss

# 695
  • Нюрнберг, под високото небе!
Фея, и аз претръпнах, тръгнах с нагласата, че няма да ми се дояждат ежедневните гозби и някак ми се  получиха нещата Simple Smile
Днес си помечтах за първият ми свободен ден... Тъй като ми е  7-ми ден го минах с храната за първи, мисля, че това беше най-правилната последователност.
Сега като прочетох какво е писала Мишето- спагетки със сос, лелеее, аз тъкмо си задавах въпроса дали някога ще мога да ям супа топчета  Laughing Забравих, че режимът все някога ще има край Simple Smile
Не съм заменила картофките с ориз, да ви кажа, реших, че и без това към момента ми е вкусно така, направо на консултацията ще питам Wink
Исках и нещо друго да ви кажа- да не помислите, че съм егоистка и за това не споделям моя режим- хич не ми се свиди,но като гледам разликите с вашите ме е страх, че ще го намери някое момиче,което е с различни кг и нужди и само ще се разочарова от резултата или изобщо липсата на такъв. Ако го искате, винаги бих ви го пуснала на мейл, просто да го разгледате.
Сега спокойна и минусова нощ  Hug

# 696
  • София
Зори, ако питаш Ипо за края на режима...той ще ти каже, че идеята е,  режимът да ти стане начин на живот!!!Това е вид здравословно хранене.Полека лека, се включват много храни, но разумният им прием винаги ще е най-изгодно за нас!!!Лошото е, че ние бленуваме за края на режима, а Ипо е щедър и ни дава "край" всеки 7-ми ден!
Свикнеш ли веднъж...няма да има проблем.

# 697
  • Нюрнберг, под високото небе!
Добро утро от мен, то е вече "ДОБЪР ДЕН" Simple Smile
Мише, да, аз много искам да свикна да се храня така, абе преди го можех, какво ми стана в един момент- не знам. Просто ми е интересно кога ще мога да си готвя нещо в доматен сос, примерно, само неделя ли? Въпросът не е спешен, стъпка по стъпка ще му разбера отговора    bouquet
Хубав ден! Отивам да си пиша желанията по Новолуние Wink

# 698
Привет и от мен!
Аз пък тая сутрин станах в 6 часа и до тук изядох 2 ябълки,ама те малки,малки....и сега ме е едно гладно...едва чакам да стане поне 12:00ч та да обядвам месце и салатка от зеле!Иначе от вчера резултат нямам,въпреки ,че не ми беше свободен ден!Пак съм си 94.900кг.Ама нищо-от днес започвам режима на Мишето.Няма отказване при мене,ако трябва цял живот ще карам на тоя режим,че НАИСТИНА ми омръзнаха тия кила!Никога не съм се виждала слаба!Чат пат си гледам снимките от морето през 2010г,и ми се гади от себе си,а там съм с 12-13кг по-малко от сега!!!!
СМЯТАЙТЕ!!!!

# 699
А бре, де сте всички!Аз сама си пиша май....

# 700
Тук сме...моля те   bouquet но някои  се опитваме и да работиме  Peace
Ти пиши....ние четем Whistling

# 701
  • София
Момичета как сте бре?Верно никакви ви нЕма!Да питам, че сме на края на темата вече и не ми е ясно кой ще я поднови? Thinking

# 702
Ами и за това си мислех,обикновено Ая ги прави тия неща,ама нещо я няма тия дни.Та де да знам,ако не се появи какво ще стане.....аз лично дори и бегла представа нямам как се прави това newsm78

# 703
  • София
Simple Smile
Никой не пише нещо?!?
Нищо!!!
Надявам се да не сте се отказали!
Отивам да си лягам вече, но утре да сте на линия всичките!
Утре сме на 3-ти ден от втората седмица Simple Smile
УРА!

# 704
Айде, добро утро от мен!Нали съм на крак рано рано,та вече и до компютъра стигнах Grinning
Аз и днес без промяна-килата същите,режима от вчера-гола-вода!До вечерта добре,но към 21:00 като налегнах една пилеша супа,та цяла купа изядох!То затова тая сутрин нямам промяна в теглото\то добре,че не е на плюс Mr. Green \
Днеска-стриктна!портокалки за закуска и филия със сиренцеееееее  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт