Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 10

• 25 443
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
 Rolling Eyes аз вече втора клетка с орикси почнах да пълня, още нито един нямам умрял от първите, които съм купила, първият втори ден ми е с 0 живот. значи си се плодят  Rolling Eyes

# 106
И при мен не раждат-2 тотема,сърца на клетка и на зона и нищо  #Cussing out

# 107
директорът ви какъв е  newsm78 моят е мениджмънт, нали го дават за повече новородени, да не е пък от него  newsm78

# 108
  • София
и това може да играе....моят е нелегален....
но и аз никак нямам късмет с новородените...като си спомня какво рекордно време прекарах на 17-то Simple Smile пък тогава си беше точен директора...

# 109
Докато я вдигна от 84 % ще събера още.Но и аз смятам да действам със сърца и тотеми Peace

че за колко дни я вдигаш? тази репутация за 1-2 дни се поправя....нааай-много за 3 Simple Smile
Ами не ми се продават всички новородини на Уаф та за това Laughing

# 110
Нелегални сделки е,но не го сменям.Като знам колко време и пари вложих докато го намеря ooooh! А и с него продавам спокойно редки животни и до сега са ме хващали само 2 пъти,а съм продала десетки.

# 111
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green роди ми се мъжко ориксче Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 112
  • Варна
аз още вися на 35то...чакам лятото - събирам гадинки и ъпгрейдвам сгради....
паркингите вече са ми на 4, полека вдигам всички Whistling само болницата не съм пипала...

# 113
Верж точно болницата ще трябва да вдигнеш на 4 ниво на 40 и някое ниво  Rolling Eyes А 4 ниво е към 478000 LOL

# 114
Angel_Dust ,честито smile3501 Моите не раждат и това е.Но как да родят,като единия се е тръшнал болен  в клиниката за 4 дни  ooooh! Сега пак съм се наредила на търговете.

# 115
  • София
много се надявам да родят и един женски....че да не се занимавам....а и то надали и ще мога да чакам търгове близките дни, че няма и да съм си в къщи....

Virginity- дигай болницата...наистина скоро ще трябва....мен още ми се свидят за 4-тото ниво Simple Smile иначе за 43 ти иска на мах клиниката.

Аз пък вчера правих разни ъпгрейди пак....и потроших един милион от планувания орикс.....ама мн се зарадвах на бебето и реших, че така и така днес няма да купувам....

# 116
биволските чапли раждат ли ви? голям зор, как ще ги направя 4 двойки незнам  Rolling Eyes

# 117
  • София
раждат се чат-пат...не че им обръщам мн внимание.....даже може да саъм продала по покрешка някоя...сега поне имам 3 мъжки и една женска.

# 118
раждат се чат-пат...не че им обръщам мн внимание.....даже може да саъм продала по покрешка някоя...сега поне имам 3 мъжки и една женска.
и аз толкоз имам  Rolling Eyes и с тотеми съм ги накичила, ама пак не щат

# 119
Моите раждат много.Аз  местя кафърските биволи от клетка в клетка и така събрах 4 двойки чапли.Щом една чапла ти се настани в клетката,местиш биволите в друга и чакаш там да долети нова чапла.А след като имаш една чапла в клетката много скоро се настанява и втора.

Общи условия

Активация на акаунт