Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 10

• 25 452
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • София
упс обърках се нещо...че за друго мисля...3 мъжки и 4 женски.
Без тотеми, без нищо...но вероятно ще измрат докато ми потрябват Simple Smile

някъде пишеше как точно най-лесно се размножавали.....май трябва да махнеш зебрите...или нещо такова беше...

# 121
Моите раждат много.Аз  местя кафърските биволи от клетка в клетка и така събрах 4 двойки чапли.Щом една чапла ти се настани в клетката,местиш биволите в друга и чакаш там да долети нова чапла.А след като имаш една чапла в клетката много скоро се настанява и втора.
това ще го пробвам
само трябва да си освободя клетка  Rolling Eyes

# 122
  • Варна
Верж точно болницата ще трябва да вдигнеш на 4 ниво на 40 и някое ниво  Rolling Eyes А 4 ниво е към 478000 LOL
Virginity- дигай болницата...наистина скоро ще трябва....мен още ми се свидят за 4-тото ниво Simple Smile иначе за 43 ти иска на мах клиниката.

да бе ясно ама аз така или иначе бърза работа нямам  Mr. Green ще я вдигна,докато чакам лятото  Whistling

# 123
  • София
Simple Smile
то не за друго но за 40-то ще ти трябват доооста лол....та или преди да го стигнеш...или след това......ветеринарната.....

# 124
  • Варна
ами то не се знае колко още ще отвися тука преди да дойдат 12 000 та си мисля че имам време...пък ако не успея,ще си отвися малко на 43то ... сефте  Joy

# 125
Да не ме забравите, ей. Тук съм си, кисна на нивото с рекламите(до края на седмицата).
Три дни дъжд и немотия при мен Close

# 126
на нивото с рекламите просто всеки ден си пускаш реклама ли? че вдругиден минавам на него  Mr. Green

# 127
Да. И така две седмици Tired

# 128
дайте прогноза за софия моля newsm51

# 129
  • София
пак ми се роди орикс...само, че пак мъжки...хем му се радвам...хем не ми трябваше пак мъжки Simple Smile
нищо де...поне имам надежда, че може и още някой женски да се появи......

# 130
А аз си взех орикс от черния пазар и не ме хванаха  Simple Smile

# 131
  • София
ам като се върна от морето, ако не си купя от уаф, ще взема и аз от черният вероятно...но сега не ми се занимава....а и сега има 2 женски и двата са заети...а да наддавам на черният...не мерси.....

# 132
ей не мога да взма златни медали за напитките и сандвичите и това е  Crossing Arms

# 133
Вчера само се записах на един търг и съм забравила.Днес отварям зоото и гледам-честито  спечелихте   Laughing

# 134
Гелдиев тамарин и Златист лъвски тамарин какви животни са? редки, разпространени, изчезващи....? нещо не ги откривам в списъка с животните  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт