Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 426
  • 501
  •   1
Отговори
# 15
  • София
добро утро на всички  Hug  аз имам минусче от 400 г  newsm44 и съм много доволна
лек и режимен на всички  Hug Hug Hug

п.с. искам червеноооооооо  baby_neutral

# 16
запис и аз Mr. Green

# 17
# 18
  • София
мммШуши, благодаря за записа на първа!  Hug Hug Hug
Доби 83, добре дошла!   bouquet
Дорчестър,  Hug Hug Hug!

# 19
ИвМикова,ВаниНик,Блякче,Шуши,Ивбен,Тали,Светлат,Нелсън - благодаря ви момичета за милите думи  Hug  Heart Eyes
Филюдич - тъй кат пишеш, душа,кажи как си  Hug

# 20
Миркааа   Hug Hug Hug Hug
Честито ти постигане на целта!!!
Ейййй душица златна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И сЯ к'во шЪ праЙш? Ще влетяваш в ТРЕТА или?  Thinking Thinking Thinking

# 21
Мерси, че ме записвате мацки, макар че аз по-логика трябва да пиша чак на 20 страница... newsm78  Joy  Joy

Днес дойдох на работа облечена с ризата с ц*ците и колежките ме изнудиха да ме снимат...
После гордо позирах пред шкафовете в стаята...внушителна и едра !! Ама нищо трябва да има снимки и от този период.
Ей ме на..ако иска парола е 1234

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=403460&pid=13878721

Забележете..пред мен е чашката с млякото и триците !  Flutter

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 11:47 от BlackSnake

# 22
  • София
Блекснейк,, уау че риза, уау че ц**и, уау че мацка! Страхотна си!  Hug Heart Eyes

# 23
  • София
Блекснейк, страхотно изглеждаш с таз риза!   bouquet

# 24
здравейте , ето  ме и мен  smile3503
Gardenia,благодаря за СПИСЪКА НА МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ.не го бях виждала и е много полезен ,наистина се чудех как да разбера и от къде в млякото какво има .Моля някой от Пловдив да сподели какво мляко си взима (освен културата ).
CarmenQueasy
Да .Преди няколко теми питах :Може ли да ям обезсолено сирене ,но тогава не знаех,че има  обезмаслено сирене "култура " Crossing Arms.Така че не се пробвам ,за да получа друг отговор .Благодаря ти все пак и моля да ме извиниш - явно въпросът ми те е подразнил.
желая ви лек и режим ден  Rolling Eyes

# 25
Блякче - и ц..те,и ризата ,и мацката са напрао  Shocked Супер изглеждаш - свежа и усмихната  Hug
Мастерчеее - не мъ глей с таз муцуна  Joy нема да влизам в трета ... ич даже ... ще се пробвам още надолу до 75 ... пък ша видим - аз мога или не мога  hahaha ще се видим ли в събота,а  newsm78
Калимана - да ти кажа само,че дори обезмасено, сиренето култура е с висок процент растителни мазнини ,тъй че е тцъ за режима  Peace
Дореееее -въх МЕРСИИИИ  Hug  Heart Eyes сори ,отвеяна съм - чувставм се като влюбена ... мноу ми е готино днес ... НЕ САМО МЕРСИ ,ЩЕ ТИ КАЖА И ЧЕ ТЪ ОБИЧААААМ   bouquet
ЕДИТКали 08 - скоро си мислех,че нямам нова снимка в албума... обещавам да се поправя ... Нелсънчето ще ме снима в събота и ша са изтипосам ... за новата рокля - да питам с коя от всичките ...  Embarassed ужас ... голямо оливане настана с тия рокли ... малиии,ама поне Светлат обеща да ме приюти,ако ме изгонят от нас ... въпреки,че мъжо мноу ми се радва  Crazy

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 12:02 от mirka75

# 26
  • Варна
Мастър  Wink, Шуши  Heart Eyes, мерси за записаааа  Hug

Марчела, Филюдка, благодарско!  Heart Eyes Heart Eyes

Мирка, на мен защо няма "мерси"  Laughing

А, и за Нелсъна и Ива ей така  Hug Hug и за Вещи, дето се грижи за нас!  Hug

Уау, Блеки, въоръжена ли ходиш, та да се пазиш от навлеци?

# 27
Блеки - страшна мацка си   bouquet   Страхотно излъчване  bouquet   Hug

Аз днес затвърждавам килцата  Simple Smile

Да напомня, че идващата събота 1 Август има редовна Софийска среща в Дивака на Гладстон - от 13часа (на прохладно в "долното сепаре" на заведението)
Очакваме Татянка  Hug - ако кацне навреме в 14,25ч и има сили да ни навести (аз лично очаквам да ми звънне по мобилния, за да знаем дали ще дойде и да я изчакаме)

ЕДИТ
Мирка- за приютяването си лесна Wink ама на срещата с най-новата рокля (или с полата и блузата) иначе те връщам   Hug

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 12:13 от svetlat

# 28
Калимана няма ли при тебе Верея или Герма 0,1% Аз само такива си взимам и съм много доволна.

Блекчеее много си хубава!!!Само така да ходиш облечена! Красавица!  Hug Hug Hug Hug

Миркааа,чИ кво миЙ на муцуната бря? Monkey Monkey Monkey Monkey
Ми шЪ сЪ Упитам да се класирам за събота.Много искам да ви видя вече....

# 29
  • Варна
Специални поздрави за Мирка 1975! Гордея се, че те познавам лично! Права си, че който се смее, по-бързо слабее. Една молба - в албумчето си сложи новичка снимка, по-възможност с новата рокличка...

Дорче - поздравления за годишнината. Две години - хич не е шега работа. Браво за последователността. А трудни моменти е имал всеки. Важното е да си здрава - ти и всички около теб.

Блеки - чудна ризка! Внимаваяй с диетката да не загубиш така прекрасната  Д-гледка.

Общи условия

Активация на акаунт