Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 405
  • 501
  •   1
Отговори
# 210
Аре стига де!
И МОЛЯ - хайде да не поставяме всички под общ знаменател! Има и такива, които нищичко не са казали по ГОЛЕМИЯ въпрос, т.е. не лаят. #Cussing out #2gunfire
Аман бе!

Блеки - супер казано, ей това исках и аз да кажа! Peace
Хората сме различни, и на мен понякога ми идват в повече някои работи и не съм от много цунканите и гушканите, но и през ум не ми е минавало да давам акъли как да се пише, кое да се пише и кое не. Че коя съм аз, че ще се опитвам да налагам своето виждане за нещата, още повече пък веднага с влизането си? Ноо... някои хора просто отвътре им идва и не могат да се въздържат да се правят на незнам и аз какво....

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 16:23 от gulbenur

# 211
Еххх, Валентина, Валентина..нищичко не разбра от това, което ти се каза ( изла ).....
Ама колкото и да провокираш, няма да промениш тона на темата, нито муцките, цуцките и гушките...Но пак казвам не е нужно да ни поучаваш, а да пишеш така както искаш.

Примерно:
Валентина :
Отчет:
Днес -2 килограма.

И аз ти обещавам тържествено  Peace, че няма да те прегърна и да ти изръкопляскам !!
Ще съм изключително сдържана към твоята особа !

p.s Днес ми е 4 пост , но няма да съм тук в почивните дни така , че не съм се разписала много, много...Но определено в повече ми дойде назидателния тон на госпожата ...  ooooh!

# 212
Благодаря за отговорите.Вещи,ни най-малко не съм те подценила за усърдието ти и не съм си и помислила да тълкувам причината за прехода ти от 2 в 3 и обратно пак 2.Естествено е щом съм попитала да прочета всички мнения.Наясно съм  с виртуалната комуникация и недоразуменията които се получават при такива разговори(аз искам това да кажа,а той гледай какво разбира и как реагира).Ще поясня че причината е Великия пост който спазвам по вяра ,а не заради прищявка.
блулеиди_д,може би не си била с лоши чувства когато си използвала "тънки сметки" ,но съм убедена че дори и тук всеки трябва да си прецизира думите.На ясно ли си че при тази криза има случаи когато един човек работи и с изкараните пари се опитва да поддържа две домакинства и покупката на нужните продукти му се струва като "кражба" от другите?Ако трябва да избирам м/у тялото и душата ,то изцяло съм за душата.Повече няма да коментирам за да не се приема като "Ти го поканваш до прага ,то ти се качва в/у масата“

# 213
Тъййййй ... кво ви става бе хора - стреса ви е малко в ежедневието ,та го пренасяте и тука ли  newsm78
Валентина - точно муци -гуш ,цуци - цунк, дуци -невероятна си ... са част от подкрепата , от която имаме нужда и търсим тук... ти кво търсиш ,че не стана ясно ... щом нечии постове не ти харесват - скролвай ги или не чети изобщо ...  
Блумхенчеее -добре завъранала се   Hug
Блякче -   202uu
Мимиии - аз те следя изкъсо  Hug много ми харесва промяната ти  Peace
До Туни - писа веднъж, хвърли бомбата и забегна ... аааа да не фащаме тиганите  Wink
Галка и всички,които се колебаят - не въртете фазите ... довършете втората и когато сте стигнали кг,които искате да задържите ,тогава влизайте в трета - връщането към втора фаза е трудно и много бавно ... това си е мое мнение  Peace
Венерас - еми убоото си е убоо  Hug Heart Eyes
Danygod - видях ти снимките  newsm81 браво ,момиче! Страхотно постижение - радвам ти се от сърце  Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 16:48 от mirka75

# 214
  • Пловдив
Галка, беше по-скоро оправдание Simple Smile Въпреки, че съм резервирана и не смятам за удачно минаването в 3 и връщане във 2 фаза, аз съм го направила и се оправдавам при вас защо Simple Smile А може би и пред себе си  Laughing

# 215
  • София
Здравейте на всички  Hug Hug Hug
С огромно съжаление трябва да ви кажа, че се налага да пътувам и няма да съм в БГ за така дълго чаканите срещи, най-вече  с момичетата от чужбина, които ще изтърва и не се знае дали ще имам шанс да видя отново  Sad Sad Sad
В най-лошия случай ще се върна в началото на септември.
Обичам ви, да ви намеря по-слаби или задържали, на който каквато му е целта   bouquet

# 216
4.Р.Д. на порастналата ни съфорумка  Hug

Няма да взимам страна в спора. Аз съм нова и се 4увствам приета. Винаги съм полу4авала бърз отговор, за което благодаря. Мили сте, а това ми дава кураж да продължа.  Hug

Не ми харесват оба4е постове които запо4ват с "Алоууууууу", и тем подобни възклицания  Crossing Arms

Та по темата.....днес съм отново 59,9, но в4ера мнооооого прегре6их, ама много ви казвам. Просто умрях за сладко, само това мислех. Изидвях просто. Ядох кис. мляко с канела, но тццц.....сладко, та сладко.
Та се поддадох и ометох 3 лъжици Нутела.
Много ме е срам, но просто психи4ески не издържах.

Сега си 4акам тиганите  ooooh!

цунки и лек ден  Hug

# 217

Здравейте ,на режим съм от понеделник.Днес ми е пети ден на първа фаза-резултатът не е много впечатляващ само 1,6 кг ,но аз малко почвам да се отчайвам.Дайте кураж.Започвам втора фаза утре и днес ще ходя за тиган.... Mr. Green

# 218
  • Испания
лаенето да оставите тук.

Но твърдо вярвам, че говоря от името на доста нови като мен

удостоили сте ме с внимание, вярно не всички

Темите да ен се превръщат в чат е призив срещан многократно в този форум - не съм имала предвидтова да се отчитате, това да се съмнявате и питате разни неща, да анализирате това-онова, по-скоро постове изпълнени с "Цуци - гуш, Пуци - чудна си, Муци - и на теб, Дуци - ама да".

така че тези, които са се почувствали ощипани, да ме простят.

Честно казано, много ме изненадахте, хора които звучат така стилно и стабилно в другите си постове да реагират така агресивно. Поне аз с моя пост не съм целяла война, вие къде я видяхте? Нито пък съм се молила за гушкане и целуване - за протокола.

Дерзайте!

Popcorn   Whistling Popcorn   ooooh! Popcorn  Whistling

Немско Цвети, добре завърнала се! Липсваше много.

Туни, няма ли да кажеш нещо по някое време?

Мира1919, Честит Рожден Ден!

Кри, весела ваканция!  Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 17:38 от smileys

# 219
  • София
 Dealema,    341uu fight,
Това да  ти е за последно, че после ще има "защо не свалям, защо задържам, мрън-мрън...." Hug
ophie, резултатът ти е добър, не се отчайвай. Но за всеки случай:  ritnik, дано във втора фаза по-бързо да падат килограмите. А ти всъщност колко имаш да сваляш?

# 220

Искам да сваля десет килограма,verche.

# 221
  • София
Е, не са толкова много, значи добре вървиш.  Peace

Аз пък днес какво съм се разписала толкова много? newsm78
Отивам да изведа малкия звяр на разходка, че ако поседя още малко у нас, ще взема още умнотии да напиша. Mr. Green

# 222
Мерси Вер4е, имах нужда  Hug

Сега пак от 2 4аса мисля за сладко, ама днеска 6те си стискам и това е. Хапнах си кис. мляко с канелка и подсладител и толкуз.
Ина4е нямат сваляне тея кг....... Whistling

Успех Офие  Peace

# 223
Мерси много ,момичета.Дерзая утре във втора фаза.Там е по-лесно. Mr. Green

# 224
  • Варна
Здравейте, мацки!  Hug
След 3 дни на работа днес най-накрая се прибрах. Изчетох всичко от тази тема, остана малко от старата.
Венерас: Изглеждаш страхотно, и какъв крак само Shocked
Преди няколко дни имах +1кг, но сега като се изтеглих всичко си е ок. 54кг.
От днес съм 3 дни на ПЗ. Купих един зелен боб замразен, та да попитам може ли да си го сготвя с доматки и пиленце? Мисля, че беше режимен, или съм се заблудила  Rolling Eyes
На обяд си хапнах печено заиче на работа със задушени моркови и броколи и свежа салатка.

Общи условия

Активация на акаунт