Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 411
  • 501
  •   1
Отговори
# 195
 Здравейте, любима моя Фталена дружинка!  wavey

А дали ме помни все още някой тук... newsm56  Flutter

Появявам се след известно отсъствие (живота и то невеселата му страна ме завъртя изведнъж във вихъра си и .... изчезнах от темата).
Радвам се да съм отново при вас, липсвахте ми...  Blush  Heart Eyes

Да се отчета - въпреки че имаше периоди напоследък, в които не бях много стрикна и внимателна четвъртофазничка    Embarassed ooooh! (за което се срамувам и ме е яд на себе си Crossing Arms , а и направо се плаша колко лесно се отпуска човек Thinking ) слава богу нямам големи поражения, които вече почти са изчезнали след като се върнах към добрите стари навици.  Peace

Иначе си признавам без бой - нищо не съм чела.  Embarassed Но поне видях че две прекрасни дами имат рожден ден:
Мира1919, Зориnewsm59 Честит рожден ден! Пожелавам ви и на двете толкова здраве, че да учудите медицината, толкова щастие, че да ви завидят дори и ангелите и толкова любов, че да не може да я запише историята!   newsm51

Поздравявам от сърце и всички останали с поводи, които изпускам защото все още не съм в час!   newsm51

Много, много гушки за всички (желаещи)!  Hug  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes

# 196
sneji20, айде връщай се, че да има повод да си спретнем срещичка Laughing не че и без  повод неможе hahaha
аз само теб и Мира1919 познавам лично, но ще се радвам да се запозная и с др лъчезарни мацки от вчерашната среща Hug

Току що си хапнах пържолка на скара с малко кола лайт и отивам да спинкам, 4е плажа ме изтощи... Laughing
За жалост вече 4ден чакам повикване от WCто... но нейсе... Rolling Eyes
Вчера почнах триците, днес сутринта изпих една чаша топла вода, после 1/2к. кис.мляко с трици... но още чакам сигнали... Rolling Eyes
Мисля в понеделник да ида при личната доки, да ми даде направление за ехограф... Отдавна се каня да видя дали всичко ми е наред след секциото... 4е този постояннен 6ти месец(бременност) ми е дошъл до гуша. Вечно подута и вечно гладна... бях Laughing
За 3 дни Дюканстване, имам мн добри резултати... мн съм надъхана Simple Smile  престраших се да се щракна по бански, досега това лято нямах тази смелост... снимах само детето на плажа, но днес и себе си запаметих hahaha  може по-късно и аз да се изтипосам, да ме видите как почвам и как ще приключа пътя към заветните 63кг. Sunglasses

# 197
Galka, и аз имам някаквъ такива планове, ама за другата година- живот и здраве- сега да задържам 60-те а после бавно и полека да пробвам да махна още 5 другото лято.

# 198
  • София
Блумхен, добре си се завърнала!  Hug Дано вече всичко да е наред и занапред само хубави неща да ти се случват!

Венерас, Мерито и Лолита страхотно изглеждате момичета!  newsm81

# 199
Мира -Честит рожден ден! newsm51,мерси за почерпката ,да си хапнеш хубаво на галата.
DanyGod -честита половин годинка,да достигнеш целта си скоро.Резултатите ти са страхотни,само малко ме шашна с това бюст1 -14см бюст2 -22см бюст3 -11см Колко точно бюста имаш ?  newsm78

tonito27 -ти нямаш равна ,всеки ден с тия минуси Shocked браво   Hug   

tedka* -то няма как да заслужиш присъствие на среща.Срещата беше официално обявена.Решаваш и идваш.Всички са добре дошли  HugХайде на следващата да си на първа линия  Hug  Hug
tatianaр Браво за резултата,пожелавам ти да го запазиш за винаги  Hug
lolida браво много добре изглеждаш,въобще не си за цял бански мятай половинките  Peace
merito каква промяна само  #Crazy
Днес явно е ден за снимки и за вдъхновения на новичките  Heart Eyes  Thinking
Венерас нямам думи ,чудна си  Hug
Мирка 75 как се радвам като ми обръщаш внимание,ще ми поникнат крилца  Blush
Аз лично не съм съгласна на това преминаване в трета с ясната мисъл ,че после пак ще се връщате във втора.Всеки си знае най- добре как се чувства, и какви са му причините за това ,но моето мнение е "който се е хванал на хорото ,да си го изиграе до край"
връщането във втора ще да  е много трудно и .... newsm78 незнам
П.П видях снимките на DanyGod бюстът и  е един-бях се притеснила,ама що има такива мерки дадени ....  newsm78
иначе  много си хубавка  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 15:39 от Мимииии

# 200
Поведението на Мастерчето и на Вещи ме кара да мисля да постъпя като тях.Прекъсвам 2 и започвам трета за стабилизация на кг.Да уточня не умората е причината.Също зная че когато реша да се върна във втора и ще ми е трудно и много по бавно ще става ако въобще става свалянето на кг.Какво мислите ?
За Вещи не мога да кажа,но аз си изпълних ТРЕТАТА фаза и тогава се върнах във ВТОРА....
За сега не мърдам и грам надолу,въпреки,че съм 5-ти ден П.....Демек,организма пак се чуди какво става и какво го карам да прави.....

# 201
Поведението на Мастерчето и на Вещи ме кара да мисля да постъпя като тях.Прекъсвам 2 и започвам трета за стабилизация на кг.Да уточня не умората е причината.Също зная че когато реша да се върна във втора и ще ми е трудно и много по бавно ще става ако въобще става свалянето на кг.Какво мислите ?
За Вещи не мога да кажа,но аз си изпълних ТРЕТАТА фаза и тогава се върнах във ВТОРА....
За сега не мърдам и грам надолу,въпреки,че съм 5-ти ден П.....Демек,организма пак се чуди какво става и какво го карам да прави.....
Да аз точно за това и те споменах.Трета трябва да се спази ,защото ако продължа 2 няма да ми стигнат дните за 3-та.Февруари и март няма да мога да консумирам животински продукти,а нали си трябва протеинов четвъртък.Освен това се опитвам суетата да не ми е водеща при взимането на решения включая и за външния ми вид Laughing

# 202
  • София
Моят пък не се чуди... запънал се е като магаре на мост ...и не си дава последните запаси от мазнини smile3516, ма и аз съм се запънала като магаре също smile3540 и аз не се давам!

# 203
  • Пловдив
Мира, честит Рожден ден!
Много щастие, късмет и любов!

, изглеждаш прекрасно!   bouquet
Галка, ако можеш да издържиш във втора до постигане на желаното е най-добре. След това знаете - и връщането е трудно, и свалянето е бавно и немотивиращо. Много са примерите за завръщаве и навсякъде върви много ,много бавно. Лично аз минах в трета, защото наистина съм на режима прекалено продължително - скоро ще станат 2 години и половина. Ако някой може да издържи само във втора толкова време ще го поздравя. Но, и аз съм човек и понякога ми се приискват нормални човешки неща. И след дълго време си ги позволих. Предпочетох трета, вместо прегрешения, което е много по-лошо.
Иначе вече съм на протеини пети ден и честно казано не ми липсва нищо - не ми е трудно, въпросът е главно в нагласата и мотивацията. А аз съм стигнала до момент, в който ги имам  Laughing
Вчера нямах друго освен дробчета  Sick Пък аз съм споменавала, че ги обичам полусурови. Сама като съм мога да си ги ям, ама като сме в къщи повече хора, не  смея да ги показвам пред останалите, че приличам на канибал  Crazy Та снощи ги посварих повечко, от което станаха още по-гнусни. После реших да правя пастета. Но ... с пасатора нищо нещеше да става. Накрая ги смачках с пресата за картофено пюре, разбърках ги хубаво, сложих черен пипер и 2-3 лъжици от горчицата (Дижонска, на зърна, без захар), преди това бях сложила киселото мляко и стана доста поносимо. Мъжът ми пък като видя каза "Жена, каква е тая халва, ти нали си на диета"  hahaha Сутринта пък като беше изстинало, защото снощи не можах да изям всичко, имаше вкус на истински пъстет. Щях да си правя кексче и да си го мажа, ама бях гладна и го излапах преди това  Blush
И още нещо да си призная, те старите го знаят, новите - не. Аз остлабвах без книгата ,само по написаното тук. Защото съм на заварено положение, от 7 тема и част от първия пост беше написан преди мен. Заслугата за него е и на други дюканки, някои от които бивши. Та отслабвах си аз без книга, въпреки твърденията на Боби и на Зеленкото, че така не може. Ами срам ме е да си призная, но като почнах режима бях в майчинство , както знаете с 3 деца и не можех да отделя 10 лв  Embarassed После като почнах работа бях отслабнала вече достатъчно  и реших че не ми трябва. Накрая Кри каза, че така не може и ми я подари  Laughing

# 204
 wavey
Първо да нагушкам всички за комплиментите isp mam4e, BlackSnake, Янич, Михи, Ив Микова, Зайченцето, Талиии (пистолета беше символ на мъжките професии като цяло - абе мъжкарана ще си е  Wink )  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мира1919   hbday  baloni Да си здрава и щастлива майка, съпруга и преди всичко жена!
DaniGod, честита половин дюканска година  newsm51 супер си на снимките  newsm10
Tatianap, браво за резултата и чакаме снимки  Hug
Дидка23, скоро да се оправяш  Hug
Мирка, Мименсита, Тонито27, ей невероятни сте  Hug Hug Hug
Днес май е ден за минуси и снимки  Wink Венерас, Мерито, Лолида (снимката ти по бански е като петъчен протеин за мъжката част  Wink ) много сте готини  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 15:32 от Gardenia

# 205
  • GYM
Мира newsm59 само щастие ти желая!
Галка,
...Да уточня не умората е причината.Също зная че когато реша да се върна във втора и ще ми е трудно и много по бавно ще става ако въобще става свалянето на кг.Какво мислите ?
......
Да аз точно за това и те споменах.Трета трябва да се спази ,защото ако продължа 2 няма да ми стигнат дните за 3-та.Февруари и март няма да мога да консумирам животински продукти,а нали си трябва протеинов четвъртък.Освен това се опитвам суетата да не ми е водеща при взимането на решения включая и за външния ми вид Laughing
Аз лично смятам, че прескачането от втора в трета, после " не мога да консумирам животински продукти ( Shocked )" не е най-здравословното нещо , което можеш да си причиниш newsm78
Самият Дюкан и казал режимът да не се прилага повече ог два пъти в живота, и както досега всички ние доказваме практически - човека има основание и знае какво говори За хора, които дълго време са на режима го разбирам, но такива като теб с тънките сметки...Не се заяждам, ама протеинови четвъртъци си трябват и в четвърта фаза...
За протокола, аз смятам да карам третата за всичките си свалени 28 кила, макар че през януари и февруари ще живея на кораб и едва ли ще ми е много лесно...
И пак за протокола, след вчера съм - 600г
Рапорт даден Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 16:36 от bluelady_D

# 206
Немско ЦветиHug Heart Eyes! Помним те и още как... Аз лично няколко пъти питах дали някой знае нещо за теб, но отговор не получих, явно никой нищо не знаеше. Радвам се, че пак пишеш, дано всичко лошо да е зад гърба ти.

# 207
Здравейте психясали, вманиачени, обсебени, анорексични и прочее Дюканки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Нямах достъп до компа от няколко дни, а и не бях гледала предаването е сряда - току-що го гледах  - биборана newsm20

Това се казва хладнокръвие - всичко точно на място  Hug Hug Hug много ме изкефи  Hug Hug Hug

И се питам до кога ще канят хора, които не са си направили труда да прочетат поне книгата  smile3515

За протокола - аз съм стабилна - 60 кг.Случиха ми се две гали поредни, но след вчерашния протеин съм на ниво  bowuu

много гушлячета на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
отивам да ви чета (то и без това съм се отделила от дейността си и час по час само вас следя) Joy Joy Joy

# 208
  • София
Здравейте! Понеже няма да съм 3 дни с достъп до компютър, реших да внеса няколко пояснения, в случай, че има объркани от последния ми пост, за да може да преминете успешно в следващата тема с добро настроение, т.е. лаенето да оставите тук.

Считам се за нова - да. Но твърдо вярвам, че говоря от името на доста нови като мен, вероятно и доста от тези минали-заминали през темата ви за повече от 200 теми, както и доста от вас, които признаха, че в началото са се чувствали като мен. За разлика от много от тях, мен ме поздравихте с добре дошла, отговорихте на всички въпроси (с изключение на един за заболяване на щитовидната жлеза, което обаче не ми попречи да се присъединя към вас, нито да започна режима), т.е. удостоили сте ме с внимание, вярно не всички, но аз също подкрепям мнението, че не е нужно да се отговаря 1 и също нещо на един и същи въпрос, като може да го свърши само първия. Темите да ен се превръщат в чат е призив срещан многократно в този форум - не съм имала предвидтова да се отчитате, това да се съмнявате и питате разни неща, да анализирате това-онова, по-скоро постове изпълнени с "Цуци - гуш, Пуци - чудна си, Муци - и на теб, Дуци - ама да". Въпросният ми пост беше беше предложение, не гласуван нов закон, така че тези, които са се почувствали ощипани, да ме простят.

Честно казано, много ме изненадахте, хора които звучат така стилно и стабилно в другите си постове да реагират така агресивно. Поне аз с моя пост не съм целяла война, вие къде я видяхте? Нито пък съм се молила за гушкане и целуване - за протокола.

Дерзайте!

# 209
  • София
Здравейте! Понеже няма да съм 3 дни с достъп до компютър, реших да внеса няколко пояснения, в случай, че има объркани от последния ми пост, за да може да преминете успешно в следващата тема с добро настроение, т.е. лаенето да оставите тук.

Това беше прекалено!!!!!! Вече и аз кипнах!
Кво те стяга бе момиче????

Общи условия

Активация на акаунт