Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 416
  • 501
  •   1
Отговори
# 180
  bouquet   bouquet   bouquet
Относно спора, които се беше заформил Мисля, че всеки сам трябва да си заслужи гушките и вниманието. Ако си сериозен с режима ще те вземат на сериозно, ако ли не Какво искаш?
Вещи на първа страничка всичко е написано доста разбираемо и е формулирана страхотно(поне за мен)   bouquet

Мира1919 ЧРД  newsm59 newsm38  Gift Заслужила си си една гала Party

Тонито27 Нямам думи  newsm20
BlackSnake и аз немога да видя снимките, незнам защо  Crossing Arms
и честити ти -9кг  bouquet
Biborana Страхотна TV звезда  Hug
DayGod  newsm74 Успешно задържане  Hug
mariqnkata  newsm10  EFP
tatianap Браво  smile3501 Такива позитивни постове ме надъхват още повече. Успешно задържане Heart Eyes
veneras Рокличката е страхотна, но ТИ нямам думи и това краче  newsm51

Аз днес съм -200гр. Бавно, но славно  Grinning

Много минусчета на всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

П.П. Малко дълго стана, но аз пиша рядко  Embarassed

# 181
  • София
Мирка, честит рожден ден, хубавице-
прекрасен живот и много емоции

Блекче, честити разкарани 9.5 кг, браво, продължавай така, ама внимавай да не се отнесеш, кльощава няма да те харесвам  Hug

Венерас, прекрасна си, нали си знаеш, а с тая рокля си...  Peace.Хубаво изкарване на моренцето.

DayGod, браво, страхотна промяна   bouquet

Гардения, много сте хубави с Надето  Heart Eyes.Ти пък пистолет  newsm78 Joy, дядото сигурно е във възторг, де  Laughing

След малко ще си дописвам, че ме засилиха нещо в офиса  Hug

Защо ми излиза толкова голяма картинката  newsm78, след малко ще я оправям.

# 182
Здравейте , момичета!
На 05.04.2009г започнах режима на Дюкан. Вече почти 4 месеца се възхищавам от резултатите, които се постигат. Свалих 20 кг. и съм много щастлива  Grinning . Още не съм променила линийката. Вече преминах в трета фаза и продължавам да свалям, но това не е лошо.

Нито веднъж не загубих куража и се радвам че ви има и давате такива ценни съвети!
Пожелавам на всички да стигнат желаните килограми без затруднения!

Ето и малко снимки от мен:

http://www.danielka78.snimka.bg/album.php?album_id=365417&view=1

# 183
Благодаря на всички за татоо-то
И сега една снимка която е от снощи ПРЕДИ

Размерите ми бяха
бюст-122 сега 96
талия-106 сега 77
ханш-122 сега 96
Малко от към талията ми куцат нещата ама корема винаги ми е бил мнооого проблемна зона Crazy
Бях 106 кила сега варирам между 69-72 според количеството вода и храна разбира се Mr. Green

# 184
  • София
veneras страхотна мацка си  Hug аз тукощо останових,че целулита по д*-то е изчезнал  #Crazy и по краката вече почти не се вижда  Simple Smile  много доволна понеже другата седмица заминавам на море и факта,че не се вижда ме прави много щастлива

edit
merito,lolida браво на вас момичета   bouquet

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 17:45 от isp_mam4e

# 185
Усешам как довечера ще накарам половинката да ми направи малко снимчици докато го няма детето, че май само него си щракаме и другата седмица ще взема и аз да се покажа
 smile3509

# 186
Венерас, супеер сиии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Hug  Hug  Hug  Hug

Криси80, ами какво да те посъветвам.. newsm78..посети си гинеколога, аз също имах навремето проблеми, питаха ме дали съм на диета, но не ми казаха да спирам. Изписаха ми съответните лекарства и се оправих. Защо трябва да ти кажат да спираш ?? По-скоро ще те посъветват да се наблюдаваш дали ще се повтори !  Peace

Талии, едва ли ще заслабна чак толкова много... smile3534

sweety_s
, зайченцето грамче по грамче и хоп килограмче !!  Hug

Лолида, е бравооо !!! Супер мацка си !!   bouquet

Мери и ти...прекраснаааа!!!!  Hug Hug

Момичета, благодаря ви за споделените снимки !!! Много , ама много ме стимулират!!
Айдее на протеините !! Петък е !!
http://hillbuzz.files.wordpress.com/2009/01/hunk-sexy-man.jpg
http://teenspace-bg.net/joomla/images/M_images/SexyMan4.jpg
http://parfiumbg.net/man.jpg
http://i267.photobucket.com/albums/ii287/voluptuouslady_2008/sex … %20men/men-25.jpg

И една бодра дружина :
http://i555.photobucket.com/albums/jj464/xohellacuteox/MEN.gif

# 187
Охххх момичета омръзна ми с моите драми,но няма с кой друг да се консултирам.
Новият проблем е,че МЦ ми дойде на 15-тия ден и ми продължава вече 8 дни което не е нормално за мен,
ако кажа Д-р че аъм на диета ще каже че е от нея и незнам как да постъпя?ПОМОЩ

И при мен беше така през първия месец,дори МЦ ми беше 2 пъти в месеца,после всичко се оправи.Не се притеснявай,от режима е,според мен Peace

# 188
Благодаря на всички за татоо-то
И сега една снимка която е от снощи ПРЕДИ

Размерите ми бяха
бюст-122 сега 96
талия-106 сега 77
ханш-122 сега 96
Малко от към талията ми куцат нещата ама корема винаги ми е бил мнооого проблемна зона Crazy
Бях 106 кила сега варирам между 69-72 според количеството вода и храна разбира се Mr. Green

Поздравления  smile3525
Наистина страхотен резултат

# 189
Честит Рожден Ден, Мира!
Пожелавам ти днес да получиш ей толкова подаръци!  Wink Щастлива и прекрасна вечер ти пожелавам, която да не забравиш никога!
  bouquet

Мислех да намеря картичка с букет още по голям от този на talyyy, но не успях. Wink

Момичета, страхотни сте! Чакам с нетърпение вече да се прибера в Бг и да дойда на някои от вашите срещи. В Свищов както писах предния път няма да мога да дойда, защото не съм в Бг, и Софийската ще изпусна на 29.08 / разбрах че ще има/, защото ще бъда вече в Бургас и надявам се там да се съберете момичета! Страхотни сте на снимките! Вече ви познавам, макар вие мен - не! Mr. Green Весито, бъркам ли се или си работила/работиш на златото в Трия?  Heart Eyes
И тъй като преди Бургас, ще мина през Сф за няколко дни искам да попитам тези от вас, които купуват режимните си продукти от фантастико? Какво купувате от Фантастико- има ли там обезмаслена извара, както и кис. мляко и прясно/дори и сухо/?
Месо и яйца вече ми е ясно че ще има...

П.С Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.  Wink

И допълвам, че сега прочетох последните 7. Grinning
Поздравления за lolida и merito! И аз мечтая за момента, когато ще мога да покажа такива снимки преди и сега!
Мерито, да знаеш обаче че усмивката ти на снимката преди е много по готина и секси от снощната!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 13:36 от sneji20

# 190
lolida  newsm10  Супер си!!!

merito  smile3525 страхотна промяна Браво!!!
Сега се върнах да ти видя татуса   newsm51 Много добре изглежда на това кръсченце  Hug

BlackSnake  Praynig Peace

Hug  Hug  Hug  Hug   Hug  Hug  Hug  Hug

# 191
Mira 1919,честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet.Желая ти всичко това ,което ти сама пожелаваш за себе си.И един въпрос,какво е това страхотно кремче третото ,с което черпиш?Направо ми потекоха лигите..............

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 13:42 от ronito

# 192
Благодаря ви момичета аз сам накрая на 2 фаза и се надявам в 3 фаза нещата да се регулират,че после и бебе-правене ми предстои за да отметна дай боже и този ангажимент  Praynig

# 193
Здравейте,

този път правя дневно включване (не се притеснявайте ще е за малко).

Мира1919, newsm59  bigdance2 Да си здрава, усмихната и щастлив. Късметът да е винаги с тебе и желязната ти воля (доказателство е резултатът) да не те напуска. Прекрасните ти деца, винаги да те радват.

Кали, не съм лекар и не мога да го заместя, само ще ти дам идея за проблемите с МЦ:

1. Пиеш прекалено много вода - ето ти линк от блоксайта, какво проучване за себе си, поради същия проблем правих миналата година  http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/08/23/%D0%BF%D0%B8%D1% … B8-%D0%B5-%D1%82/.Благодаря на момичетата, които го поддържат.

2. Проблеми с кръвната картина.

3. Разбира се - гинекологични проблеми.
Задължително се консултирай с лекар, особено ако причината не е водата.

Успех.

останалите поздрави и гушки, довечера след водната аеробика.

Хубав и усмихнат ден.

# 194
От 3 месеца съм на режима и резултата е - 19 кг.Преди обаче да се захвана с този начин на хранене четях 1 месец всичко във форума и старите , и новите теми.Не ми липсваха притесненията дали ще успея,но пък си казах че нищо не губя ако не се справя,а ако успея  newsm44.Всичко което зная за режима е от тук.За това на всички  newsm51.Опитвах се да се уча и от положителните резултати и емоции ,а също от провалите и дори "скандалите".С риск да си заслужа  smile3515 и тиганите книгата не съм я чела и нямам намерение да я чета.Вие сте ми достатъчни ,опитът ви е най- добрия учител.
Калинчица,не бих сменила схемата.Също в началото свалях бавно и ми се ревеше, защото не разполагам с много време за 2 фаза ,а искам 3 да е стриктна.Това за 3 фаза разбрах от форума.По добре променяй комбинацията от храни.
Няколко са позитивите от режима освен свалените кг.Нормализирах кръвното 120/80,научих се да пия вода което ми реши проблема със ставите и кожата, започнах да си готвя разнообразно и нямам проблем с колита и спокойно да отказвам да изям нещо което неискам и не трябва.
Сега имам чуденка и дано не се ядосате.Имам да свалям още кг ,но и да задържа свалените което става със стриктна 3 -та.Поведението на Мастерчето и на Вещи ме кара да мисля да постъпя като тях.Прекъсвам 2 и започвам трета за стабилизация на кг.Да уточня не умората е причината.Също зная че когато реша да се върна във втора и ще ми е трудно и много по бавно ще става ако въобще става свалянето на кг.Какво мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт