Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 421
  • 501
  •   1
Отговори
# 165
Lucie дори не хапвам след 7 часа вечер  Shocked Вярно сутрин като стана коремчето ми е плоско ама тези кг ме мъчат  Grinning Киселото мляко не мога да не го хапвам защото това ми е варианта да хапвам сладко...Ще пробвам 4/3 дано се размърдат тези килца  Simple Smile

# 166
  • София
Здравейте, прекрасни!

Мира, честит рожден ден!  newsm59 Здраве, любов и всичко най-хубаво ти желая!   bouquet

Гардения, товята малка сладурка ми радва очите и душата, като я видя!  Hug   bouquet  Hug Да я нацелуваш, сладураната!   love001
Блекснейк,  Hug  Hug  Hug !
Дидка, бързо да се оправяш!   bouquet
А сега един протеин http://media.photobucket.com/image/cowboys/awajb/cowboys.jpg Всъщност са трима  smile3521

Хубав ден ви желая!

# 167
Добър ден на всички. Аз докато прочета станало добър ден. Такаааа, като нова не мислех да изказвам мнение, относно снощния спор, но искам да споделя, че вчера писах във форума за пръв път, също така зададох и конкретен въпрос. Бях приета досто топло, на въпроса ми, зададен сигурно от хиляди други като мен - беше отговорено веднага. Спирам дотук - моля за извинение, ако съм засегнала някой.
Мира 1919  newsm59
Пожелавам приятен ден на всички.

# 168

Добавка:
Калимана от какво се оплакваш сега? Какво не ти е ясно? Казвай да помагаме и не се засягай постоянно. Hug
[/quote]

Нямам неясни неща Blush
Не се засягам, забавлявам се .
Чета и пиша с удоволствие !

# 169
Здравейте! Многоо се радвам като чета какво пишете, а снимките Ви направо ме карат да Ви се възхищавам. Толкова свалени килограми ...  Hug Hug Hug
Супер!
Опитвам се всичко да чета и немога да пиша много, защото съм на работа и просто немога да смогна с четене, писане, чертане .... и т.н. Но сега ще отбележа че макар и много трудно се опитвам да се справя с 3-та фаза - днес кантара беше благосклонен да ми покаже 50.7 (3-та започнах на 51.2)  newsm03 newsm03 newsm03 Хайде ще се опитам после пак да попиша, че колежката има нужда от мен ....

# 170
Момичета, помагайте! Чувствам се адски отпаднала и мисля, че съм с температура. Кажете какво лекарство за настинка мога да пия, което не съдържа захар?  Praynig

Edit
Мастърче, на работа съм, няма как да стане! Но довечера ще го направя със сигурност. Много благодаря за съвета!

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 11:34 от Didka_23

# 171
Момичета, помагайте! Чувствам се адски отпаднала и мисля, че съм с температура. Кажете какво лекарство за настинка мога да пия, което не съдържа захар?  Praynig
Ох! Горкичкото ми то  : spoko spoko spoko spoko spoko
Вземи хладък душ,после си намажи стъпалата с пчелен мед,обуй чорапи за да не цапа.До 1/2 час Т ще спадне.

Иначе парацетамол пий,ако искаш някакво лекарство да глътнеш...

Едит

Дано ти помогнат тия неща дето ти писах на ЛС  Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 11:46 от TheNMaster

# 172
  • София
здравейте    bouquet
Mira честит рожден ден
DanyGod изглеждаш страхотно,браво  smile3501
аз съм си на същите кг от вчера  Crossing Arms

# 173
Добър ден !!!
На всички рожденички  newsm67  Gift.
Много не съм чела, видях поредния скандална нови истари ноо, нищо ново под слънцето.
При мен нещата се нормализират с всеки изминал ден.
Спрях си хапчетата и за 1-2 седмици без да правя каквото и да е имам стабилен минус newsm44.
Иначе всичко е наред и не се вталясвам излишно.

Утре идвам на срещаааа-кеф голям и вечерта заминавам на мореееее:)

Та малко гушки на всички Нелсънче,Светлат, Мирка,  Викито ,Кри, Люси, Ванеска, Татит, ,Вещи, Флучия, Дари, Весито 5,Шуши, Дорчестър, Креми Савова, Мастерче, Няла, Гардения, , Сани3, Вани Ник, Мименсита, Юни,Ив Микова, Айнур, Гулбенур, Цоци, Танчетата, Тонитата, Филюдка, Липстик, Зорита, Марчелка5, Мерито, , Бачи, Немското Цвети, вая, Сноучева, Музичка, Мери Зайо, Паталинка, Михи 69, Петинка, Петенце-Цветенце, Мис Марпъл, Мимиии, Black Snacke   Hug Hug Hug Hug Hug

И са ви поствам снимка с една и съща рокла от миналата година и от тая-разликата е 4-5 кг. /в полза на сега Crazy/

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:02 от veneras

# 174
  • София
Лелееей Венерас, ако не бях  reverance щях да тЪ земЪ!!!! И с новите килца!!!

[b]ВАЖНО!!!![/b] Ниала може да се види с нас на 5-ти или 6-ти август, ще бъде в София. Който няма да идва утре на редовната среща и иска да участва в извънредното "свиждане" - да ми пише на лични, та ако се налага да резервирам в Дивака предварително!

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:22 от Lucie

# 175
Лелееей Венерас, ако не бях  reverance щях да тЪ земЪ!!!! И с новите килца!!!
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ареееее.....Венерас....излезе ти късметОт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Между другото ниЙ всичките отдавна сме тЪ взели де..... Hug Hug Hug Hug

# 176
Здравейте!
Мира1919 - честит рожден и от мен! Присъединявам се към всички пожелания дотук! newsm59
Дани - промяната ти е супер, изглеждаш прекрасно сега! Браво!   bouquet
Венерас - много си хубава бе! Пу-пу!  Heart Eyes Hug
Бургаските момичета както винаги усмихнати и задружни.....Весито5 -  Hug
Хубав петък и днес да не работите много! Wink

# 177
Здравейте Hug
Мира 1919  newsm59 Много здраве,късмет и с лекота да задържиш постигнатите килограми  bouquet
Зорита честит рожден ден(на патерици)  bouquet
Днес съм минус 500гр newsm68
Приятен ден и много минуси ви желая Hug Hug Hug

# 178
Охххх момичета омръзна ми с моите драми,но няма с кой друг да се консултирам.
Новият проблем е,че МЦ ми дойде на 15-тия ден и ми продължава вече 8 дни което не е нормално за мен,
ако кажа Д-р че аъм на диета ще каже че е от нея и незнам как да постъпя?ПОМОЩ

# 179
здравейте миличките ми.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
много бързам за работа .....ама да драсна ,,2,, реда...

честит рожден ден на Зори и Мира-бъдете все така лъчезарни--много ви се радвам   newsm51 newsm51 newsm51

Гардения-мъничката е страхотна,нацелувай я от мен... Hug

GanyGod-страхотна си  :crazyeyes Crazy Party много добре изглеждаш ..и с тези сини очи...голяма чаровница си... Hug Hug Hug Hug

Тони27-браво мила...като се върнеш качи нови снимки,за да ти се порадваме... Hug

Цоци-не е ли време да смениш работата...с нещо по-спокойно..ти си огън - с всичко друго ще се справиш..цунки........

Мирка75-виж ЛС  Hug

аз днес съм -300

пожелавам ви хубав ден ииииииии да запазите добрия тон,защото в противен случай ще има   341uu

Общи условия

Активация на акаунт