Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 441
  • 501
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен!
От много време не съм се "обаждала", но поне се опитвам да ви чета. Казвам "опитвам", защото не мога да ви смогна - направо не знам как се оправяте вие ... А пък и на всичко отгоре исках да споделя с някой като вас за това как върви моята диета, просто за да ми олекне  Embarassed. Аз и  преди съм писала, но пак на кратко да се представя - стартирах диетата на 15,03,2009 г 77 кг, исках да стана 65 кг, но калкулатора ми каза 67 кг и така и направих. Стигнах 67 кг след около мах 2 месеца, спазвайка стриктно режима, като най-големи проблеми имах с приемането на водата, пиех течности, но вода много трудно ... Минах в трета фаза, но до като се мотам да влезна в нея вече бях станала 65,500 кг ...В трета фаза хапвам галите, триците, зърнениете храни (но те ми с събират по около 1 път седмично), хляба, кашкавала, плодовете (не всеки ден), спазвам и протеиновият четвъртък, само картофи не съм добавила още. Движението ми е малко, работя в офис седнала и ходя с автомобил на работа и обратно, добре, че е синът ми (на 1 год и 10 месеца), че да се грижи за това! Оказва се, че вчера бях станала 63,500 кг!? Направо не повярвахх на очите си. Не изглеждам като скелет или нещо подобно и точно за това съм много щастлива от този факт!  newsm44

И така - това е на кратко моята история. Много съм доволна от режима на Дюкан, страхотен е! Радвам се, че има и този сайт, на който да се обсъждат перипетиите и опита на други хора, минали по този път! Пожелавам от сърце успех на всички вас!

П.С. Дано успеяда кача и снимки, че да видите разликата от преди и сега - на килограми не е много, но визуално е голяма!
Чао и до скоро.

# 151
tatianap , много обичам да чета подобни успешни постове !!!!
Как ме стимулират само !!!  Hug Hug Hug Hug

# 152
Здравейте отново и от мен, явно тук няма да се занимавате с моите "малоумни" въпроси за морската сол ,но ще съм много благодарна ако ме насочите към място където ще ми отговорят.Благодаря.

поне не съм сама  Laughing

# 153
Мира1919 -  newsm59 От здраве и късмет да не се отървеш и много сбъднати желания от мен  newsm51
Мименсита - браво на тебе  Peace как ги подпука тия кила... да си носиш вече табелка с името  Joy, та да тепознавам
Гардения,Янич,Чочсан - благодаря ви момичета ... стоплихте ми сърцето  Hug  Heart Eyes
Биборана - чакам те,слънчице  Hug
Danygod - честита месечинка  Hug имаш много добро постижение ... браво на теб... продължавай втози дух - воля ирежимност ти желая  Heart Eyes и да знаш - наблюдавам те  Wink
Бурагзлийки - е много сте чаровни  Heart Eyes толкова усмихнати,толкова лъчезарни - браво ... радвам ви се от сърце
Мимиии - чудно изглеждаш,мила  Peace
Тонито27 - браво ,мила ... страхотно се справяш  Peace
За отчета днес - отново 78,000 УРААА затвърждавам кг,което за мен е супеееерррр  Laughing
Лек и много усмихнат ден на всички  Hug  Heart Eyes

# 154
Здравейте мили момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Отдавна не съм ви писала но се старая да ви следя. Честито на всички които имат поводи за празнуване   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
От 3-ти до сега съм свалила 4.5 кг. но започнах да задържам от около седмица и половина. Бях пред цикъл сега почти ми свърши но кантара си седи на едно място. Втора фаза я карам 5/5. Провинения нямам никакви! Не знам къде бъркам точно. Може би хапвам в повече кисело мляко със степ и затова задържам. Какво ще кажете? Със зеленчуците не прекалявам в никакъв случай. Вчера например съм хапнала сутринта триците после половин кофичка кисело мляко със степ след това една пъстърва с един домат доядох киселото мляко вечерта изядох един домат една пъстърва и пилешко филе. Не знам къде бъркам. Дайте съвет моля ви!

# 155
Миреееей  Hug Hug Hug Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здрава с много късмет и успехи във всичките ти начинания!
И още...

Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Ха,ДобрЮтро!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

КО праЙте бей.... любими мои ненагледни?  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ей.....Много си ви обичам всичките 'начи.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Днес ми е 5-ти П ден  ooooh! ooooh! ooooh! И кантара не е мръднал ИЗОБЩО...За сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Брях! .....

По въпроса за снощния спор....Ами какво да кажа....И аз бях от новичките и на мен не са ми обръщали в началото внимание,но не съм се дразнела....Като разбраха,че съм сериозна и постоянна и започнаха да ми обръщат и на мен внимание.А като отидох на една среща пък после съвсем се сдружихме....
Не се дразнете за глупости,а се опитайте да се влеете в семейството ни.Докажете,че има смисъл да ви уважаваме и обичаме.Че не сте поредните "минали-заминали" през темата...

Вещи,специално се обръщам към теб  Hug Hug Hug Hug
Всичко на първа страница е ПЕРФЕКТНО обяснено,няма нищо неясно.
Когато започнах режима ,няколко дни съм чела само какво е позволено и забранено за първата фаза и ядях само варено месо,яйца,печена риба и млечни до 1 кг дневно...После,постепенно се отпуснах да смесвам и да готвя манджички...После като минах на следващия ВТОРИ етап пак четях първата страничка и пак се съобразявах с нея....Книгата си купих доста по-късно,но резултатие бяха вече налице.
НО! Никога не съм била подведена от първата страница на темата....
Който не може да разбере какво е позволено и забранено и постоянно задава въпроси от сората "Може ли да ям мюсли,овесени ядки,семки,сирене...." и т.н. Просто не е прочел първия пост.
Шапка ти свалям още един път за търпението,отзивчивостта и грижовноста  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добавка:
Калимана от какво се оплакваш сега? Какво не ти е ясно? Казвай да помагаме и не се засягай постоянно. Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 10:29 от TheNMaster

# 156
BlackSnake  - благодаря ти! Друго си е, да ти кажа, когато си достигнал желаното тегло! Пожелавам го от сърце на всички тук - борете се момичета!  newsm51 newsm10

Обаче съм си мислила, че в 4-та ще е най-трудно, но пък от друга страна си давам сметка, че просто трябвада се спазват основните правила на диетата ... така, че ще се справя и с 4-та, но само защото ви има и вас - така е много по-лесно   bouquet!

# 157
  • София
Мира1919,  nbirthday
tatianap,  newsm10 Успешно задържане на постигнатите разултати!
Kalinchica, според ме менюто ти е ОК. Всички минават през период на задържане, спокойно, пак ще тръгнат килата надолу. Да не би пък да хапваш повечко солено и така да задържаш течности? newsm78 Пробвай да намалиш степчетата и млечните - може  пък там да е проблема.
Май имаше още с поводи, но вече ми изхвръкнаха от главата. За това за всички много  Hug Hug Hug
А това пък  ritnik за тези, които имат нужда от побутване. Simple Smile

# 158
  • София
Мира1919, честит ти рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво в огрооооомни количества!   bigdance2   ura

Михи69, ВещиHug Heart Eyes

tatianap , браво!  Hug

А на Бургазлийките  Heart Eyes

# 159
Добър ден HugЩях да започвам поста си с разни думички към разни хора,но ще постъпя като благоразумен и възпитан човек-ще премълча,но това не означава,че ще се съглася.Момичета направете усилия да четете,това е първото и най-просто нещо,което може да се направи,когато се захващате с нещо ново,а между другото спестява и глупавите въпроси понякога Mr. GreenСпирам дотук. PeaceЧестит рожден ден Мирка-всичко най-най- ти желая.Два пъти ми спират тока,така че публикувам,днес ми е протеинов петък Mr. GreenМастърче Hug

# 160
  • Sofia
Мира1919 Честит Рожден Ден! пожелавам ти много здраве и късмет!

# 161
  • София
Калинчица - пробвай вечер да не ядеш мляко и зеленчуци, а само до следобедните часове. Вечер - само мИсо, яйца или риба.
При мен поне така се отключва свалянето като зацикли.
От друга страна отслабването е стъпаловидно, и като застопориш на едни кг по-дълго - мери си обиколките та да ти олекне. По време на задържането се свалят много сантиметри и се свива кожата.
Затова накрая не заприличваме на шар-пей!

# 162
Калинчица - пробвай вечер да не ядеш мляко и зеленчуци, а само до следобедните часове. Вечер - само мИсо, яйца или риба.
При мен поне така се отключва свалянето като зацикли.
От друга страна отслабването е стъпаловидно, и като застопориш на едни кг по-дълго - мери си обиколките та да ти олекне. По време на задържането се свалят много сантиметри и се свива кожата.
Затова накрая не заприличваме на шар-пей!
hahaha  hahaha hahaha смешно ми стана ама си е написано точно.  newsm10

# 163
  • Варна
добър дееен!аз се завърнах!
отивам да спя, ще чета и после пак ще пиша!само да ви кажа, че много ми липсвахте! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мира1919, честит рожден ден миличка!много здраве, късмет и любов ти пожелавам!бъде все така красива! newsm51 Hug

# 164
verche не похапвам солено повече отколкото трябва дори съм си взела някаква сол Лайт на Калас. Олекотена била...Ще сменя схемата да видим как ще ми подейства.

Общи условия

Активация на акаунт