Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 466
  • 501
  •   1
Отговори
# 135
ДОБРО УТРО ОТ МЕН !!!!!!!!!
бъдете усмихнати и щастливи !!!!!!!!!
Вещи ....малко ти завиждам Втора фаза си е много по ясна и лесна ....а и ти искаш да гътнеш още килограми ....аз взех решение за себе си ...всичко под 70кг ...ме удовлетворява .

DanyGod ...бравоооооо супер резултат !!!! за много кратко време!!!
 на рожденничките МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ !!!!!!!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Добро утро мили момичета
Мира,честит рожден ден newsm59 Пожелавам ти успех с режима и сбъдване на всичките ти мечти
Слънчеви бургазлиики-много сте хубави.Шуши не те познах много си се променила и разхубавила
Михи,защо миличка си толкива ядосана.Я да те прегърна силно,че да ти мине Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мирка браво.Ти успя. Радвам се за теб Hug Hug Hug Hug Hug
Блеки,така и не успях да видя снимките ти.Не ми приема паролата
Луси и Фелюдка отдавна не съм ми прегръщала Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Цоци радвам се че пак се завърна.Когато не пишеш липсваш на всички Hug Hug Hug

# 137
Добро утро сладурки
Мира, честит рожден ден! Много здраве, радост, любов  Цвете за теб
Бургаски момичета  страхотни сте! Много хубави снимки видях!Хубави майки, хубави  щерки,хубави дами, изобщо много красота   Hug Hug Hug Hug Hug
Днес към +100гр  
чочосан ----Добре съм и ти брагодаря за  Hug Hug Hug Hug HugНали  ме знаеш каква съм хуна Hug
DanyGod ---Мила, браво прекрасни резултати   Hug Hug Hug Hug
biborana zorita --- Hug Hug Hug Hug
GardeniaМоля те да намачкаш. Надя от мен Толкова е сладичка     Hug Hug Hug Hug
ЯничКак си ,няма ли да си идваш към Велинград Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 08:43 от mihi69

# 138
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Записвам се след успешен протеинов четвъртък (нямам неуспешен - страх ме е да го пропусна).
Първа вземам протеина, аз ще си го приведа във форма подходяща за употреба.
Всички новодошли -  Hug - успех с режима, оцветявайте въпроса за да се вижда. Не го пропускаме нарочно (аз не се смятам за много компетентна и отговарям когато съм сигурна).
DanyGod, впечатляващ резултат!
Мира, честит рожден ден!!!! Винаги красива и щастлива! Винаги обичана и уважавана!  newsm51
Пелини, за трета се консумира нормално сирене / кашкавал, но е ограничено количеството - по 40 гр. дневно - аз хапвах в трета основно кашкавал и някой беше споделил, че 40 гр. са колкото кибритена кутия.
Успешен ден желая, по-усмихнат и добър!!!

# 139
biborana,Mira 1919,ЗлаВещица тенкю пипъл! Hug Прави сте,и аз да бях тук отдавна и аз щях да подходя с недоверие ако прочета,че някой много иска да почва режима..ама по-натам. Mr. GreenМного народ сигурно е минал от тук,и заминал..
Ще дюканствам,може би няма да съм толкова редовна в писането,предвид другите две отчетни и някои теми в които пиша но ще ви следя.Как беше-"По делата им ще ги познаете",бих добавила-и по свалените килограми. Mr. Green

Приятен и слънчев ден,дюканеси! Hug

# 140
Добро утрооооооооооооо    bouquet  Mr. Green

Ха познайте за какво се разписвам пак в темата  Mr. Green
Отчеееееет - 600гр  Party

Мира ЧРД   bouquet

Хайде изчезвам да стягам багажа ...вие сваляйте тия дни,да не си дойде в понеделник с -2кг  Mr. Green

Хубав ден     bouquet

# 141
dobro utro, macki!
и аз минавам само да се отчета (досега четох Simple Smile ), че обещах на Деби(щерката) да я водя на плаж.
та днес съм с още -1кг Party за пълни 3дни=3кг...
днес ми е четвъртия ден и току що гаврътнах една чаша топла вода, докато чакам да се накиснат триците. Mr. Green

Мирка, честит ден ден, мила...
желая ти цялото щастие на Земята, да ти се стовари на главата. Hug

БУРГАЗЛИЙКИ, мн сте лъчезарни, дано устискам и аз и да заслужа да присъствам на вашите сбирки.  bouquet

# 142
Добро утро и от мен!  Hug
Тази сутрин се чувствам адски зле, явно съм пипнала някакъв вирус - хремата и гърлото ме тормозят адски много и май че имам температура. Направо съм като парцал  Tired. Иначе плюса бавничко си заминава.

Бургазлийки, страхотни сте! Нали знаете, че сте ми слабост. И в тая връзка, ВАРНЕНКИ, няма ли да си спретнем една среща скоро?
Мира1919bdbaloni Пожелавам ти много щастие и късмет и само хубави поводи за празнуване!
DanyGod, честита месечинка!  smile3525

Ами това е от мен! Ще се постарая да оживея след днешния ден (дано шефа се смили над мен и ме пусне по-рано, че имам чувството че ще колабирам), а на вас пожелавам хубав и усмихнат петъчен ден!   bouquet

# 143
  • Варна
Добро утро и от мен, мацки!
Виждам, че снощното напрежение е изчезнало и всичко е по старому.
Това ме радва  Wink
Хубав ден на всички, като се върна от работа ще пиша повече и ще  чета  Hug Hug Hug

# 144
Привет, банда!
Днес лентичката ми не е актуална, но няма да я местя .... Embarassed +1 кг съм, но съм сигурна, че ще се махне идните дни.
Мира 1919, честит рожден ден! Мнооооооооооооооого прекрасности, здраве и любов!!!

Шушенце   Hug благодаря за записчето на първа! Нищо, че съм в трета, няма да откажа свалянето на още 3 кг.  И бургазлийки пак греете от снимките, много сте готини! Много се радвам, че видях неустоимата усмивка и на Весито!
Зорита, честит рожден ден на патеричка!   bouquet Блекче, честито и на теб на по-голяма патеричка  bouquet Страшно чаровна си!
Тонито27, бравоооооооооо, помиташ бързо килограми!
Дани, честита половина година! Изглеждаш пре-крас-но!!!
Мирка75,  Hug радвам се заедно с теб за успеха!
Гардения, непременно ще се обадя!!! Надявам се следващия път да съм там с двамата ми калпазани и да намачкаме Хубавото Наде Hug
Михи, другата седмица  Hug   newsm68 Не съм виждала децата от близо 2 месеца, не че им е зле във Велинград де, И недей пали, знаеш, че минат не минат 15ина теми и все се появява нещо такова!
Чочосан,  Hug
Тедка, браво, продължавай смело и режимно напред!
Дидка
, бързо да се оправяш!!

Трябва да накарам мъжО да ме фотне, че не съм се показвала от мноого време!
Сигурно изпускам много неща, но искам да нагушкам всички  Hug Hug Hug Туни пак зачезна,  newsm78 Боре, гордея се с теб, да знаиШ! Мастърче, Тони-бг  Hug

# 145
  • Бургас
Благодаря ви много душички.

Избрах да ви почерпя с рецепти от блога,за да няма сърдити,че се изкушават.
За отчета днес съм си 60кг,чак скучно еднакви резултати.
Смятам довечера да ми е първата истинска гала,да видим.

# 146
Добро утро и от мен в този хубав петъчен ден.
Първо да не пропусна рожденичката Мира, честит рожден ден! Много здраве, късмет и успехи bdbaloni
DanyGod, само да ти кажа, че изглеждаш страхотно Simple Smile Поздравления за резултата.
За отчета: след вчерашния протеинов четвъртък днес пак съм с минус. Кантара ми показа вече 61  #Crazy, но не зная да се радвам ли или не newsm78. Иначе си карам трета по устав, ама пусто все свалям. Не че нямам какво още ама все пак в момента и бебе правим Embarassed luvbed ,а и по калкулатора трябва да съм 66 та ми е малко спечено.
Май тази сутрин са ми объркани мислите, дано сте разбрали какво искам да ви кажа, ако не то много  Hug Hug Hug за всички

# 147
Добро утро! Hug Hug
Зоритка,честит рожден ден(на патерица),да си жива и здрава,мила!

Мира,честит рожден ден,всичко най-добро ти пожелавам!

Аз пътувам довечера,надявам се да се видя с някои от вас нпрез следващите няколко седмици!За съжаление,няма да успея за софийската среща утре,тъй като имам престой в Турция!

Усмихнат ден на всички! Heart Eyes

# 148
Мира честит рожден ден здраве, щастие и късмет.Тони голямо браво ти беше моят стимул в началото.Мирка честито за постигната цел ти си ми любимка толкова си упорита и постоянна а си и страхотно позитивен и лъчезарен човек.Темата е страхотна точно такава каквато си е чета всички поздрави и гушки а ако попадна в тях много се радвам

# 149
Мирааа, прекрасна моя, честит рожден ден !!! Желая ти много здраве, любов и щастие !! Бъди все такава слаба красавица !!!

Гардения, абе твойто Наде просто да го изпапкаш !!!  Hug Hug

Янич, хич не го мисли това кило , ще се разкара тъй както е дошло !!  Hug

Бодливка, добре дошла, имам едно вътрешно чувство ( а то рядко ме лъже, освен за мене си  Crazy )  , че ще успееш да достигнеш желаните кила с Дюки и нас !!  Hug

Мименситка, видях една весела картинка и искам да ти я преподнеса !!  Hug

Михи, слънце, хич не се ядосвай..нито е сефте да има такива постове, нито е за последно !!  Hug

Тонито27
, пак -600 !!!! Направо си като влака стрела !!!  Joy Joy
Дидка, оправяй се !!!  Peace Hug

DanyGod, честита месечинка! Браво за резултата !   bouquet

Оооо, Вещи, аре на тепиха на втората фаза !!!! Шъ тъ сборя !!!!  Joy  hahaha

Дани, честита половина година!  Hug Hug

Цоци, хич  да не зачезваш по цели седмици !!!!  Naughty  Hug

По една прегръдка за Мастърчето, Тали, Кри ( къде си мила ??? ), Бачи, Блулейди, Хеписмайл,Тони БГ, Шуши, Боби, Луси, Нелсън, Биборана, Зорита, Сноу, Мис Марпъл,Гюлбенур, Филюдка, Nyala, Ванчето ( виждам те на балкона ), Мимии, Весито, Съни, Вани Ник, Ив Микова, Венерас...абе за всички ( не искам да пропусна някой неволно ), всички ( и стари и нови, почнали и обмислящи !! )  Hug Hug Hug

Мацкиии, сега да ви се похваля !! Кантара естествено мръдна надолу ( може би защото застанах върху него с чук в ръка  newsm78 ). И вече твърдо съм -9.5 надолу...но ще пиша само -9
( оффф много дълго се борих с тва кило, честно ви казвам !!!  ooooh! )
Но както и да е много съм щастлива !!!!  Party

По някое време ( следобяда ) ще се включа с порция протеинчета...пресни и свежи ..обещавам !!!  Flutter

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 10:02 от BlackSnake

Общи условия

Активация на акаунт