Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 489
  • 501
  •   1
Отговори
# 120
  • София
добър вечер,ако може да се нарече така,заради тоя заформен скандал  Crossing Arms  Shocked
мисля да не взимам отношонеи по темата
мен ме подгони някакъв вълчи глад преди 1 час и си хапнах малко кисело млекце,та да не лягам с празен стомах  Peace
Gardenia адашката е страхотна сладурана,да ти е жива и здрава и много да те радва  Hug Hug Hug
ПС.  май съм понастинала,че нещо не мога да излезна от  Toilet  ooooh! и е някакав ужассс.
сега ви желая лека и отслабваща нощ   sleepuu

# 121
  • Варна
 Абе    еееееейййй-----  новите не смятате ли ,че е малко нахално да ни се включите в темата и да се опитва да промените нещата както на вас ви харесва. Ако ви е приятно с всичките ни гушки, мушки моля да се включите при нас. И Аман от умници ръсещи акъли. Всичко ви е написано какво още не ви е ясно .Липсва ви внимание е моля знаете ли колко кукли минаха през темата --- такива еднодневки . и НА ВСЯКА ПРИНЦЕСА И СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ  И ПАК НЯМА ПРИЗНАТЕЛНОСТ.Та моля не ми казвай кой да гушкам и кой да обичам. И още нещо тук всички споделяме и радости и грижи  и затова не ми казвай  коя да поздравявам на ЛС и коя във форума, аз и повечето момичета тук пишем по един пост на ден, а непитаме по сто пъти  на ден тъпи въпроси. Е това е  записах се в новата тема .Сори ма много ми писна от умници.

Много грубо ooooh! ooooh! ooooh!
Както и помагате и подкрепяте, така и забивате хората яко.

# 122
хайде пак да се включа с бюлетини посред нощ. Изпускам да се включа в екшъна, но такъв е животът.

Започвам с поздравите.

Dorchester честити 2 години на патерица. Да празнуваш 100 години с Дюкан и да си все така елегантна.

mirka75
  bouquet  newsm51  bigdance2поздравления за постигната цел. И втората да стигнеш леко и всички други цели в живота все така да ги преборваш. И аз те обичм. Утре съм на водна, ще ти звънна за инструкции.

Тонито27, много се радвам за тебе. Още си спомням, когато се появи в темата и как всички се радвахме за шеметните ти успехи. И сега е така. Когато искаш - можеш да постигнеш всичко.
Зори,  newsm59  party023Чрд, Много здраве, щастие и постигнати цели. Усмивките при тебе са гарантирани с чудесното чувствао за хумур.
Мерито, татуто е супер.
BlackSnake, Аз не успях да видя снимки, защо не знам
Луси и Гардения  Hug– страхотни смимки (чак сега успях да ви поздвавя). Гардения – поздрави за прощъпулника, Надето ще стане оправна и хубава като мама.

зайченцето жалко, че не знаехме името на лекарката, за да сме подготвени, щях да използвам инфото
an4etoo – това, че съм убедила майката, че режимът не е вреден, много ме радва – на мене ми отне толкова време и усилия.

Сега много  Hug гушки за всички.
Snow4eva, noni2009, Nyala, mar4ela5, PePeNa, Mira 1919, nlo, smileys, TheNMaster, mihi69, Мимииии ,  кали 08 , mariqnkata , Боби1973 , чочосан , mmmshushy80 , Dorchester , Dealema , Lucie , Флучия , nelsun , megy_sn , BlackSnake , k_savova , isp_mam4e , gulbenur , M5 , ivben , maia_at , baci , talyyy , ЗлаВещица , iv_mikova , Jenusha , lipstick , vani_nik , Gardenia , Цоци , M5 , Pipi_Dalgoto_Chorapche, скарлет 98 , mimensita , CarmenQueasy , tante78 , зайченцето , an4etoo , mirka75 , svetlat , ФИЛЮДКА

Благодаря за положителната енергия

за форума, темата и защо е такава

валентина, Силвето, Бодливка и всички, които от скоро четете и пишете тук добре дошли и  Hug
Когато аз започнах преди година да пиша, също като вас се дразнех на "спама", сега той повече ми харесва и ми създава добро настроение. приятно ми е да чета как някой поздравява друг - приятел, познат или непознат.
Според мене в началото влизах основно за информация, да задам въпрос, да воайорствам чуждите успехи, да се надъхвам. При всички прегръдки между останалите, когато се представих останах незабелязана - единствено Вещи ме поздрави (за което й благодаря). По-късно разбрах защо - тези прегръдки и поздрави не са протоколни, те са израз на чувства между виртуални и реални приятели.

Сега - повечето въпроси вече са предъвквани, новите неща и мисли са рядкост. Сега искам положителна енергия.

Искам да кажа да имате търпение, ставайки част от цялото вероятно и вие ще промените отношението си към темата (и ще се научите да четете бързо  Wink).

Peace Имам предложение - да изберем цвят за размислите и полезна информация (наприемер зелен). така за всички ще е по-лесно.  

Едит Pelini, за сиренето - не знам, какво да кажа- олекотена фаза, но коя -2 или 3та. За трците - може, ние даже ги печем.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 01:33 от biborana

# 123
Добър вечер  Simple Smile
минах на олекотения режим за известно време..и много добре продължавам да се чувствам - сякаш продължавам и да слабея знам ли  Rolling Eyes

за сиренето да си попитам пак - има ли подходящо такова в твърд вариант......и могат ли триците да се консумират попарени в  прясно мляко, в смисъл пречи ли им термичната обработка защото си ги приготвям в горещо прясно мляко с подсладител, като овесени ядки и много вкусни стават  chef

# 124
  • Пловдив
Какво означава, че си минала на олекотен режим?

# 125
така де....За бременни и кърмачки, ама на фона на 5 дни чист протеин и 1 ден ПЗ ми се стори доста олекотен Mr. Green

# 126
  • Пловдив
А като си кърмачка защо правиш протеин?????

# 127
Пак ме подхванахте  ooooh!, вече го коментирахме моя случай  Embarassed и обстойно писах за него Whistling
основно сме на адаптирано, сега продължавам така докато има нещо нощем да си цока и има желание.....и после 5 на 5 до заветната цел, така поне правих преди и резултата беше страхотен  Wink

ама наистина сме прекалено много “новодошлите“ и голям хаос настава, всеки нещо пита и за нещо се бори.. Laughing и в тази връзка идеята на биборана за определен цвят за полезното инфо, конкретни въпроси, поздрави и т.н. на мен много ми допада  Peace

та: подлежат ли овесените трици на термична обработка и има ли твърдо сирене, което е достатъчно обезмаслено на нашия пазар

Thanks in advance!  Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 02:36 от Пелини

# 128
 Далечен поздрав прекрасни мои бургазлийки-купонджийки Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Страхотни сте newsm74

Мира-Честит Рожден Ден! newsm59 Радвай се на хубавата си фигура и бъди здрава!Гушки за хубавите ти слънчица Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 08:02 от tqna

# 129
  • София :(
         Добро утро  Hug

Mira 1919, ЧРД  Hug Да си здрава, усмихната, красива, слаба и щастлива

При мен - МЦ.то си отиде, актуално тегло 82,700. Хайде сега асансьоето да хуква на долу вече, че ми писна  Crossing Arms
     Това съвсем не е протеинче, твърде е рано за тях  Wink

Усмихнат, красив и слънчев ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 130
Честит Рожден Ден, Мира! да си жива и здрава, мнооого щастлива и Кантарев да те радва Simple Smile)))))
 nbirthday

# 131
Добро утро! Hug

Петък е! newsm03  ,за мен - протеинов четвъртък!

Мира1919 , newsm59 ,следвай мечтите си,бъди здрава,усмихната и много обичана! smile3525

само да напомня,че предстои среща

Свищов , р-т "Калето" , на 09.08 в 12.00ч.

Довечера ще пусна инфо за транспорт от Варна.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 06:54 от zorita

# 132
  • София
Пелини  Hug Като гледам до колко късно си писала, най-вероятно спиш сега ... но да ти отговоря : триците ги консумирам само термично обработени (кекс, тутманик, палачинка или варени с прясно мляко) а сирене няма в Бг (нито пък във Франция) - само ескуиза 0,2% ...

Мира bouquet
Честит Рожден Ден!
Да си жива, здрава и все така хубава!

# 133
  • София
Добро утро!  Hug
Мира, честит рожден ден! Много здраве, радост, любов и успехи!  bouquet  newsm38 Gift
Бургаски момичета Hug страхотни сте! Много хубави снимки видях!  Hug Hug
Аз имам някакъв плюс, но се надявам бързо да се разкара!
Много хубав ден на всички и леко да мине!  Hug

# 134
Добро утро и от мен
Аз няма да се включа в скандалчето от посред нощите!

Mirka75   bouquet  поздравления за постигната цел. Предполагам, че емоцията е мощна. Пожелавам ти никога да задържиш всичко и то без никакви проблеми
Mira 1919   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Успешно задържане на килцата
Тонито27   bouquet страхотни резултати си постигнала. Успехи и нататък
Зори,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Пожелавам ти мнооого здраве, радост и щастие. Много ми харесва да ти чета постовете   bouquet
Мерито, татуто е наистина върха   bouquet
BlackSnake изглеждаш невероятно на снимките.   bouquet И блузката много ми хареса
Вiborana   bouquet Справи се страхотно в студиото. Наистина имаш талант да говориш и при това доста убедително

Аз да ви се поваля - днес става половин годинка откакто съм на този прекрасен режим
И да ви почерпя:

Резултатите са следните:
кила - 30.5
ръка -6см
прасец -4см
врат -5см
бюст1 -14см
бюст2 -22см
бюст3 -11см
талия -28 см
ханш - 23см
бедро - 17см
До заветната цел остават още 9 килца.

А и да кажа че съм добавила нови снимки в линка от подписа ми

Благодаря на всички, че сте тук и за подкрепата. Показахте ми, че свалянето на килца е супер лесно. Благодаря ви!  Hug Hug Hug

П.С. Нещо не можах да се справя с почерпката  Sad

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 08:32 от DanyGod

Общи условия

Активация на акаунт