Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 493
  • 501
  •   1
Отговори
# 105
Цитат

Тъкмо за това щях да пиша днес в другата тема и то какво стана - вече имаме 7 страници от новата, да не споменавам колко от старата. Момичета, наистина е много трудно за новите да отсеят важните неща в такива теми: то са едни поздрави, едно добро утро, едно записване, едно изброяване - като навлязла внякакво тайно общество се чувствам ! Понеже всеки път преди да пиша, прочитам всичко, няма да ви разправям за какво става въпрос. Не може ли всичко да се сведе дори до отчитане на + и - за деня, обсъждане на неща за общото благо, въпроси, съвети! Едва ли някой ще се разсърди ако получи поздравите си на ЛС.

Вещи, само за кашкавала на първа страница в Трета фаза не си споменала че е дневно. Сори за намесата отново, но понеже лично аз на този ред му се чудех толкова дни преди да започна, та...

Абе    еееееейййй-----  новите не смятате ли ,че е малко нахално да ни се включите в темата и да се опитва да промените нещата както на вас ви харесва. Ако ви е приятно с всичките ни гушки, мушки моля да се включите при нас. И Аман от умници ръсещи акъли. Всичко ви е написано какво още не ви е ясно .Липсва ви внимание е моля знаете ли колко кукли минаха през темата --- такива еднодневки . и НА ВСЯКА ПРИНЦЕСА И СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ  И ПАК НЯМА ПРИЗНАТЕЛНОСТ.Та моля не ми казвай кой да гушкам и кой да обичам. И още нещо тук всички споделяме и радости и грижи  и затова не ми казвай  коя да поздравявам на ЛС и коя във форума, аз и повечето момичета тук пишем по един пост на ден, а непитаме по сто пъти  на ден тъпи въпроси. Е това е  записах се в новата тема .Сори ма много ми писна от умници. smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3512 smile3512 smile3512 newsm61 newsm61 newsm61 smile3511
Мастър,  Шушико   мерси за записаааа  на първа имам нужда Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За всички любими същества ,а това  сте всички вие---- лека нощ и много ,много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И моя скъпа Валентина---не ти ли прави впечатление ,че само в твоя пост има натрупани линиики една върху друга  ,ами моля погледни си в твоята кочинка  оправи си нещата и тогава се притеснявай кой колко място е заел с писане, а и едва ли на някоя от нас и пука дали имате време и желание да четете. Мола има много форуми и Дюканови групи  там маже да ви е по-добре  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 23:26 от mihi69

# 106
Охааа  smile3556 newsm43
На някой мнооооого му е накипяло,като се има в предвид чувството ти за хумор и позитивните постове,направо ме шокира,чак загубих ума и дума.
Изчетох ви.На някой въпроси щях да отговарям,но други са ме изпреварили.Сметам само да ви следя без да пиша,че и без това сме много на дървото.Пожелавам на всички много минуси,а на задържащите да продължават все така.Аз смея да се похваля,че почнах със спорта и определно ми е липсвал тука 2 месеца.Целувки и лека нощ ви желая   bouquet

# 107
Извинявам се много, но нито се смятам за еднодневка, нито за принцеса, която търси внимание и задава тъпи въпроси. Така че, много моля, не слагай всички "нови" под един знаменател. Темата е за всички обединили се под една обща кауза и търсещи подкрепа. Никой не казва да не се поздравявате и т.н. Просто не прекалявайте. Все пак всички полагаме някакви усилия и всеки би искал да се чувства комфортно между свои, независимо че е започнал преди месец или година.

Еййй, новите ние май нямаме място тук...ще им развалим семейството...

# 108
  • Пловдив
Казах че ще коригирам това за кашкавала и го направих, не разбирам кое все още не е ясно. Упоменато е, че само първото е два пъти седмично. Ма всичко останало пише че е разрешено това, което е за ПЗ дните + 2, 3, 4, 5 и 6 като е добавено и свинското. Ако не е ясно ми кажете какво, защото за моя амнезирал дюкански мозък мисля, че е добре и разбираемо написано. Не искам да ме лъжете, защото съм аз и ви е неудобно да ми го кажете, предпочитам истината, за да коригирам ако има нещо.

ТРЕТИ ЕТАП: - запазване на постигнатото тегло
По 10 дни за всяко свалено кило - всичко разрешено в ПЗ дни +
1. 2 пъти седмично по 1 порция нишестени храни - макарони, кускус, булгур, качамак, жито (порцията е по 200гр); леща (150гр), ориз и картофи (по 125гр. в порция)
2. Плодове - по 1 порция дневно, без банани, грозде, череши.
3. 2 филии пълнозърнест хляб на ден
4. 40 гр. кашкавал.
5. 2 галавечери седмично - ядеш всичко, което поискаш, но само на едно ядене дневно (препоръчително е на вечеря).
6. Протеинов четвъртък - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Може и свинско НЕТЛЪСТО- печено, агнешко и всякаква шунка.

Ето и разликата с предната тема:

ТРЕТИ ЕТАП: - запазване на постигнатото тегло
По 10 дни за всяко свалено кило - всичко разрешено в ПЗ дни + 2 пъти седмично по:
1. 1 порция нишестени храни - макарони, кускус, булгур, качамак, жито (порцията е по 200гр); леща (150гр), ориз и картофи (по 125гр. в порция)
2. Плодове .....и т.н........

Приемам, че в предната тема е било заблуждаващо това, което съм подчертала тук, но в новата тема вече го няма и не мисля, че ви подвеждам с нещо.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 23:34 от ЗлаВещица

# 109
и НА ВСЯКА ПРИНЦЕСА И СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ  И ПАК НЯМА ПРИЗНАТЕЛНОСТ.

E,aз сигурно съм изключение.. Не се имам за принцеса,но тълкувам подминаването на двата ми поста,като незачитане.Може би защото казах,че смятам да започна режима скоро.Споделих,че снимките ви ме мотивират много,и дори не съм задала някакъв въпрос относно дюканстването,(да не говорим за тъп),тъй че едва ли съм ви подразнила.Просто се надявах на добър прием,и не че не одобрявам многото поздрави и т.н. в темата,ама все си мисля че едно"хайде,какво чакаш-присъедини се" щеше да ми подейства добре,най-малкото нали сте отворено общество така да се каже,радвате се на всеки,който също като вас мисли че е намерил верния път към редукция на теглото-или съм в голЕма грешка..?

# 110
  • Sofia
 Rolling Eyes  newsm43 Лелее какво се случва тук ...

# 111
  • Пловдив
Честно казано, аз на намерения не вярвам. Много хора имат намерения, половината поне от тях изобщо не започват. Дане говорим, че и половината от започналите се отказват ако не първия, то втория ден. Мисля, че и останалите са наясно с това, затова май рядко се приветстват хора с намерения да започнат режима.
Бодливка имаше един конкретно зададен въпрос и му беше отговорено моментално от Мастърчето мисля - за лененото олио. А въпросите, които се задават са най-важните, не мислите ли? Да, знам, че понякога един отговор не се счита за отговор, но при положение, че доста хора смятат, че чата и спама са в излишък не виждам лошо в това да се отговаря само по веднъж. Лично аз многократно съм протестирала за груповите отговори, когато някой зададе въпрос и му отговорят едно и също поне 5-6 човека.

# 112
А бе момичета коя от вас се казва Валентина и защо се държите като ощипани госпожици сега на всяка нова ли да казвам добре дошла.И ,че не визирах всички нови момичета
И не виждате ли, че изкарахте от нерви и Вещи--- е много добри и се отплащаме за изгубеното и свободно време за да ни угажда
 С поста си визирах и цитирах един човек, но щом и вие се чувствате засегнати ,моля  какво да направя за вас  да се моля да започнете диетата и да ни удостоите с внимание  или да чета вместо вас защото вас ви мързи .Кажете и аз лично ще го направя .
Добре дошли на всички нови момичета и ние сме започнали като вас , но моля ви не ни променяй те реда и начина на писане

Цитат
Stanislava_Legdeur (29.07.2009 г. / 12:29ч.)

Здравейте Тази сутрин,  3. Що се отнася до коментарите относно форума и социалните контакти - нека ви кажа - имам си нови приятелки (от форума), с които е удоволствие да се срещам. Преди да се запозная с тях беше минало много време от последния път, когато познанството ми с някого е стигало до приятелство. Всеки отслабващ човек е наясно колко е трудно да се бори с килограмите сам. Ние не сме сами и това, което каза нашата съфорумничка е вярно - грижим се една за друга и няма да си позволим да дадем съвети за неща, от които не разбираме. Напротив - при проблем ще посъветваме да се иде на лекар.

[/quote]

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 01:07 от mihi69

# 113
  • Бургас
Уф ,мине се, не мине месец и пак някой скандал се заформя.
Новите,старите,защо правите така,защо не ни отговаряте или зачитате.
Всички са свободни да пишат и да изискват,дали ще се приеме от повечето списващи тук е спорен въпрос.
На мен темата ми харесва такава каквато е в момента,ако се започне само с няколко изречения,кой колко свалил и колко ял,ще ми е скучна и не вярвам много често да влизам.
Аз се научих да я чета и успявам,преди не можех,сега го правя с кеф и не пропускам редче.
Бодливка,не го приемай така,аз лично помислих,че имаш някаква причина да не започнеш веднага и ми е малко нахално  да те убеждавам да започнеш нещо,а ти да нямаш възможност.
Валенцето,теб определено не те разбирам,ще се въздържа да коментирам,че да не става дълго.
Ивбен,за този кварк и мен ме вълнува,дано някой знае нещо,ако е режимен моля за снимка Praynig

# 114
Да,вярно че за олиото питах.. ooooh! Blush То май моя мозък е амнезирал още преди режима,но все от някъде трябва да се отпочне,нали..? Mr. Green Hug

# 115
  • Пловдив
И още нещо -  вместо да се радваш , че ти пренебрегнахме намеренията да се освинваш и тогава да почваш, а не те наредихме подред се оплакваш.  Mr. Green
Цоци, дълга трета карах. Временна ....   hahaha Почнах я по Коледа и за Нова година .... после продължи и януари, та после и по Великден ... и по абитуриентската на сина ми .... Имаше и втора между нея, ама сега съм вече съвсем сирьознъ   Crazy

# 116
Добра вечер на всички.
Зорита  newsm59
mmmshushy80  Hug Hug Hug, вече не се притеснявам за записа на първа страничка, знам че ти ще се погрижиш  bouquet  Hug
Днес съм 57.6, пак започнах да се каретя нагоре. Не се очудвам обаче, вчера наблегнах много на доматите и по малко на месцето. Днес пак се получи така, в последно време съм озверяла за заленчуци, като започна да се тъпча не мога да се спра. Дано утре поне кантара да ме зарадва.
Мислех да кажа няколко неща, но вместо това ще ви нагушкам всички  Hug Hug Hug Hug
Лека и отслабваща вечер.

# 117
  • Sofia
Mira 1919 според мен трябва да е режимен, защото пише, че съдържа 0.2% мазнини. Но май никой не може да каже нищо. Аз си мислех утре да го отворя, но се замислям честно казано. Тъкмо след дългият застой взех да свалям и да не взема да сгафя нещо newsm78

# 118
Михииии,  spoko  Hug Hug Hug Аз този път съм като психолога-хипнотизатор от БТВ - не ми пука  Popcorn
Зори,  bdbaloni Превърни  плановете и мечтите си в реалност,но преди всичко бъди здрава и обичана!
Gachoni, честити ти 4 месеца  newsm51
Тонито27, Мирка  Hug Hug  newsm20 не мога да ви опиша как ми действате    bouquet  bouquet
Мерито, татуто е супер, но кръстчето е върха   Hands Thumbsup
BlackSnake, много ти е готина готина ризката  Heart Eyes а пък ти каква чаровница сииии  Hug
Янич, нищо, че сега си нямала време да се обадиш. Ама да знаеш, че ще чакам и следващия път. Виж на Lucie, като й се накарах, че не се обажда, как пихме кафе на един басейн (ама не си взех бански  hahaha )
Люси, мила  Kissing Heart
Тони бг, ти да не смени мъжа или за няколко месеца го охрани твоя  hahaha От къде толкова килограми? Като го видях, не му личаха толкова  newsm78
Мис Марпъл, щерката е голяма хубавица, а ти си толкова лъчезарна  Hug
Шуши, толкова ти отива усмивката  Hug Стискам палци  fingerscrossed
Сани и Веси, вас двете все ви свързвам една с друга и много ви се радвам  Hug Hug  
Dj100 на всяка следваща среща си по-различна, по-хубава  Hug
Мимии, е просто нямаш равна  Hug много си готина   bouquet
Мирка, Надя хвана пистолета, който беше символ на мъжките професии като цяло  #Sniper А свекъра е пенсионирано ченге и си умря от кеф  hahaha Още правя опити да кача клипче, но неуспешно засега. Снимки имаме тук.

# 119
Не,че не ми се спи,ама ме напря и не се сдържах:

Михи,крайно време беше .....качват ти се на главата.....

Ох,въпросче,тъпо,обаче сега искам отговор,що ми подминахте поста,не ме забелязахте........

Алоууууу,никой не Ви е длъжен да Ви отговаря веднага,няма специалисти на щат за светкавичен отговор.

Валентина,чета ти постовете и лично аз нямам желание да ги коментирам,или е мрънкане или усукване около нещо,неясно какво.

На който не му харесва темата,да си обира крушите,нали не мислите,че традицийте ще се променят заради Вас?

И в този ред на писане,ще си нагушкам всички,които ми честитиха празника,защото ме направихте безкрайно щастлива ,на фона на гадорията,която ми бе сервирана вчера,и ми развали всичко.

Рени67,Люси,Мименсита,Пинк85,Айнур,Гачони,Кали,Анчето,Боби,Мирка,М5,Чочосан,Ив Микова,Михи69,Вани ник,Верче,Смайлис,Блак Снейк,Вещи,Танятайс,Шуше,Мастър,Боби73,Дорчестър,Светлат,Тали,Нелсън,Филюдка,Грандмама,Гюлбенур,Пепена,Блулейди,
Кармен,Тони бг,Тони 27,Скарлет98,Мира1919,Тяна,Дидка23,ДЖ100,Снежи20,Мимии,Нони2009,Сноучева,Гардения.
Hug Hug Hug Hug

Кали08 и Мис Марпъл,безкрайно ме зарадвахте,знаете защо!

В темата съм от 08.12.08г. Mr. Green,нагледала съм се на започващи,започнали,изчезнали.

Марчелооооуууу5,давай душке да правим ревизия на оня списък да видим де са ония дет почнаха след Нова година.
И да спретнем още един сега от новите попълнения,па да го ревизираме след два месеца..........

Тук си почивам и зареждам с положителна енергия,все се появява някой да ти сговни конструкцията!
Бяхме тъпи,розови овце,злобни змий......вече сме и затворено общество.
Скоро очаквайте на първа страница плитка с чесън,дървен кръст.......... Mr. Green

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 00:39 от zorita

Общи условия

Активация на акаунт