Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 497
  • 501
  •   1
Отговори
# 90
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293317&pid=13890251
    до края на албума !

Дзааакккк , ето ни и нас , много приятно беше , но за съжаление аз бързах и постояхме малко с Весито ! По повод нея , каза че всички много й липсвате и поздрави и целувки специално от нея !
   Марпълче страхотна е и постига все повече ! Миметооо направо се загубило вече  Hug Heart Eyes
 Хубава вечер на всички и хубав уикенд от мен , аз утре изчезвам и ще пиша чак към неделя ! Ще ми липсвате , либя ви  Hug Heart Eyes  bouquet

# 91
  • Sofia
Здравейте момичета Hug  Сега се завърнах от пазар и си купих Кварк 0,2%(на Ерман). Нали е режимна тази млечна извара?

# 92
Добра вечер  Heart Eyes

Благодаря на всички ви за поздравите и прекрасните думи.Знаете,че вие сте били моята подкрепа от самото начало и без вас нямаше да стигна до тук.  bouquet

Утре поизчезвам за 3 дни по Плевенско,че моето гарче пораства с още една годинка  Heart Eyes Като се прибера се надявам да има още смъкнати килца. Mr. Green

Зори ЧРД здраве,щастие и всичко най хубаво ,от сърце ти желая   bouquet

# 93
Здравейте,
Шуши ме изпревари за малко.Бавно ми се качваха снимките.
Срещичката ни беше чудна,много зареждаща.След малко почвам да обработвам домашните за Свищов.
Първо да предам имам да предам нещо важно.
Мис Марпъл /която е страхотна  Hug  Hug  Hug/ честити рождения ден на Зоритка   newsm59
Всички са добре,третофазниците задържат/Весето, дж100/
Сани 3  не сваля вече в трета .
Аз не съм се чак загубила,има  какво да се желае още  Thinking
Ами това е ,ето и снимките http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13890182
Айде лека вечер на всички да се наспинкате и утре с минусчета  Peace

# 94
Благодаря ти Biborana най-накрая някой да ми обърне внимание!
Да разбирам ли че мога да ползвам морска сол като подправка?

П.С.гледах предаването по БТВ и мисля че никой от опонентите ти не беше подготвен колкото теб...

# 95
krisi80   и аз мисля (без да претендирам да съм спец) че няма проблем да използваш морска сол за подправка ...тя не съдържа въглехидрати нито мазнини, така че по пътя на логиката ...няма противопоказания

# 96
Много,много благодаря за бързите отговори,желая ЛЕКА нощ на всички диетуващи Joy

# 97
  • София
Аз се ориентираммного трудно в такива дълги теми - понеже характерът им е по-скоро отчетен, а и има много чат  Wink. Няма да имам време да прочета всички теми от самото начало и затова ще си позволя да ви питам конкретни неща. Предварително се извинявам, ако някой се подразни.

Тъкмо за това щях да пиша днес в другата тема и то какво стана - вече имаме 7 страници от новата, да не споменавам колко от старата. Момичета, наистина е много трудно за новите да отсеят важните неща в такива теми: то са едни поздрави, едно добро утро, едно записване, едно изброяване - като навлязла внякакво тайно общество се чувствам ! Понеже всеки път преди да пиша, прочитам всичко, няма да ви разправям за какво става въпрос. Не може ли всичко да се сведе дори до отчитане на + и - за деня, обсъждане на неща за общото благо, въпроси, съвети! Едва ли някой ще се разсърди ако получи поздравите си на ЛС.

Вещи, само за кашкавала на първа страница в Трета фаза не си споменала че е дневно. Сори за намесата отново, но понеже лично аз на този ред му се чудех толкова дни преди да започна, та...

# 98
да, това за изчитането на всички теми е просто абсурдно...това означава от сутрин до вечер да чете човек една седмица, и пак едва ли ще успее...
а за тайното общество много ми хареса!!! ми то си е така- ние сме си едно голямо дюканско семейство, само дето си нямаме черни, а розови овчици Simple Smile но не мисля, че е възможно да се пише само важното, защото именно в голямото споделяне се ражда важното... ако не бях писала за степчевите целувки, нямаше да знам, че степът не се готви....
аз реших да не се правя на велика, а да си призная третата фаза със задна дата- и прегрешенията превърнах в гали  Rolling Eyes

# 99
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
    tonito27, страхотна си  newsm20
    merito, много ти ходи татуто на новата снага  Hug, ма много рядко пишеш...
    gachoni, честита месечинка  Hug
    Mirka75, супер си  Hug Ще видиш и 75, не се съмнявам в теб.
    Благодаря на всички за записчето на първа  Hug, нужно ми е, че този асансьор...
    Бургазлийки, много сте слънчеви и красиви  Hug Hug Hug
          Аз тази вечер съм тъжна - май ще се наложи да приспим старата баба котка... Ще ми е много чоглаво ако се случи  Sad
    Пожелавам на всички красива, прохладна и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 100
Валентина, с цялото ми уважение и симпатия !! Няма как да стане само с едното отчитане ! Това е тема , в която най-важни са подкрепата по време на режима, съпричастността, обмяна на инфо за забавни случки или недотам забавни.. Споделяне на реакции на околните по време на спазване на режима, изфукване със снимки и т.н и т.н..
Най-важното, мила, е синтезирано на първа страница, а хипер важното е описано в книгата ! Ако искаш да знаеш нещо конкретно питаш и по мои наблюдения много бързо получаваш отговор от тези , които знаят.. това е положението .. ти може само да се записваш с отчети за свалените си килограми..обаче ако само това искаш, не ти е нужен форум, а само книгата и кантара !
Лека вечер ! Peace

Бургазлийки и гости на морето, много сте ми готини !!! Мис Марпъл, като гледам щерка ти на снимките и тя е все намусена като моя син , ей що не можем да им угодим на тези деца беее ?? Hug Hug ( а е хубавица Heart Eyes, да вземем да се сватосаме ли ??  Flutter )...

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 22:08 от BlackSnake

# 101
Мисля, че Валентина имаше предвид да се спестяват спамове от сорта на "минавам да се запиша, цунки-гунки и тем подобни, записи на хиляда човека, постове само с емотикони и т.н."

Не се обиждайте, но се пълни темата с излишни писания, а като се има предвид с каква скорост се пише е доста трудно да се отсяват важните неща.

Извинявайте, никой да не се обижда ама намалете ги малко тия безмислени(за мен) постове, че и без това има много за четене.

# 102
     silve_to именно,  те са безмислени за теб  ... съжалявам , че така ви затрудняваме .... сигурна съм, че понякога прекаляваме , но толкова готини хора сме се събрали и все пак сме се виждали на не една среща и ни е приятно да си честитим поводите  ! Щом не ви харесва , просто пропускайте постовете с имотиконки!  Аз съм тук и пиша почти от година и  имам наистина създадени приятелства , чрез тази тема!
   е и все пак за ВСИЧКИ ЛЮБИМИ  Hug Hug Hug

# 103
Който пита и няма време да изчита всички страници, съвсем спокойно после може да си търси само ника (обикновено са повдигнати или цветни обръщенията) или да помоли да му се отговори на лични  Peace
Моето мнение е, че тази тема е необходима, за да споделяме как се чувстваме и именно - за подкрепа - кой от каквато има нужда.
Сега аз имам нужда да кажа, че бургазлийки са много свежи мацки, доста са се посвили и специално ги прегръщам - имам чувството, че познавам всички лично...Сани добре, че се е поспряла вече, Весито изглежда перфектно,Мимиии е на половина,Шуши изглежда супер въпреки всички обстоятелства,Джей се подмладява с всяка среща, а Таня и мис Марпъл имат онзи особен дюкански поглед и специално излъчване... Hug

Имам намерение да дойда на софийската среща, но не разполагам със себе си и е под въпрос newsm78
Днес цял ден пишкам, а не пия особено, дано източвам вече насъбраната вода, хапвам стабилно зеленчуци, да видим...днес си дадох сметка колко бавно ще сваля тези 4-5 кила и осъзнах, че не ми пука от това  Laughing

# 104
Добър вечер и от мен на всички! Hug
Да поздравя празнуващите и най-вече Зорита-  bouquet сигурно купонясваш някъде и си е нрмално,писах ти на скайп . Hug
Подочух нещо ,че Надето на Гардения си купила краченца -ммм,много да ходят ,малко да падат и стройни като на мама да бъдат. Hug
Мастърче,защо си във втора?Тоя момент съм го пропущила май. newsm78
При мен всичко е тип-топ.Вече съм задържала на 61кг и се чувствам добре.Само дето ц...те наникъде са .Ама четох ,че не било болка за умиране и се поуспокоих. Hug Praynig
Днес ми е протеинов четвъртък и честно да си кажа ми е досаден ,обаче не ми и хрумва да прегреша.Много съм стриктна ,не се изкушавам .Толкова инат никога не съм проявявала. newsm78
Сега се боря с кг на мъжо.117 кг е ,високо кръвно и просто му се налага да отслабне,да видим как ще стане таз работа. newsm78
Поздрави и целувки на всички ви.Отивам да спя ,че утре ни е месечното приключване и ще луднем с колежката . #Crazy
Лека,мека и отслабваща мацки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт