Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 452
  • 501
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас-Несебър
 Simple Smile

# 76
Здравейте, аз само чета и не пиша, ама дойде време да се включа. Следвам диетата на Дюкан точка по точка вече 26 дена, понякога позлвам и ваши съвети и рецепти. Свалих 9кг. и вече почнах да стабилизирам и да свалям горе долу по килограм на 4-5 дена. Всичко беше наред до преди 2 дена, имам "странични ефекти" и искам да попитам нормално ли е и как да се преборя с тях. Треперят ми често мускулите и ми изтръпват ръцете, принципно знам, че е заради ниско кръвно и се лекува с лъжичка захар, ама почна да става доста често. А започнах да се чувствам и адски уморен доста често. Освен вечер кросче за около 2-30мин. цял ден съм на компютъра и пиша книги и статии, т.е. нямам движение. Дайте идеи и кажете трябва ли да ходя на доктор за това или е нещо нормално ?

# 77
  • Пловдив
За ниско кръвно - солен айрян или кола лайт вършат работа. По колко вода пиеш? И за какво кросче говориш при положение , че не се чувстваш добре???

# 78
За ниско кръвно - солен айрян или кола лайт вършат работа. По колко вода пиеш? И за какво кросче говориш при положение , че не се чувстваш добре???
Е откакто не се чувствам добре не го правя кросчето, ама това е от 2 дена насам...вода си пия редовно, а кола лайт поне по 2.5л. на ден, ако не си пия студено чайче. А за айрянчето - да ен трябва да сменя диетичната сол с нормална отново ? Просто ми е чудно дали е нормално, защото 24 дена редувах П и ПЗ и сега изведнъж последните 2 дена е ужас.

# 79
при мен пък има адско безсъние... следобяд си дремвам по 2часа с детето, но вечер немога да спя, откакто съм режимна. #Crazy
и аз съм с ниско кръвно, може то да ми е проблема, че тези 3 дни карам без кафе и кола... но вече си купих кола лайт. айрян не обичам. Rolling Eyes

# 80
  • Пловдив
Мисля, че кръвното се вдига от нормална сол. Не съм сигурна за диетичната, предполагам, че не действа по този начин. Мериш ли си кръвното или предполаш колко е? Ако не се чувстваш добре наистина трябва да отидеш на лекар.

# 81
Аз май само ще се записвам в новите теми и до там....толкова ангажименти имам че ще гръмна...лека на всички .Все още остисквам в последно време все по трудно!

# 82
  • Бургас
Здравейте, сладури мои.
Днес какъв ден имах,не мога да се организирам да напиша 2 реда.
Нашия кмет намерил начин да събере данъците човека,и днес се занимавам цял ден с вадене на документи,а малката е болна и я мъкна с мен,бая нерви хвърлих.
Теглото ми днес е стабилно,държа 60кг,но съм 2ден МЦ,така че може и да имам намаление.
Днес много поводи за поздрави.
Зорита,да си много здрава,щастлива и красива,веселия ти нрав да ти помага в живота и никога да не губиш усмивката си.

Мирка,честито мила,успеха ти е невероятен,много воля и хъс има в теб,а сега дано със същите да задържиш постигнатото.
Тонито 27,не мога да изразя възхищението си ,60кг свалени,поклон.
На всички с минуси и месечинки,честито  bouquet
Шуши,благодаря за записа на първа,дано поне помогне да не качвам,за сваляне не знам как ще стане.
Вещи,супер си,ама ти си знаеш ,че те обичам,а иначе май имаше намерение да влизаш във втора,направи ли го?
Блякче,и аз не мога да видя снимките,дава грешна парола,а как искаааааам.За спорта те подкрепям напълно,затова още когато влязох в трета и се метнах здраво,резултата е супер,много съм доволна.
Тедка,ако аз спя 2 часа след обяд,не ме търси заспала поне до 3-4часа сутринта.Няма от какво да се умаряш явно, затова не спиш.
Имаше още нещо за писане, ама пуста амнезия  newsm78
А да ,добре дошли на новите момичета и момче,упорствайте ще има резултат.
Стискайте ми палци,утре смятам за първи път да ям нещо сладко,все пак ставам на 32,трябва да го отбележа
,ама още се чудя да си пийна ли, или да си хапна повечко,както и да е накрая може пак да не се пестраша.
Браво Вещи,може и грамчета да са ама стават килограмчета после.
Ако е голяма снимката  ще сложа друга,ама много ми хареса букета, та затова.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 19:59 от Mira 1919

# 83
  • Пловдив
Ами на втора съм, вече четвърти ден. Първия ядох пангасиус, втория и третия скумрия, днес съм на дробчета. И мляко естествено, него не го пропускам. И тутманик сутрин от трици, това е. Всеки ден свалям, но грамчета и не ги отчитам. Като станат кила ще се похваля Simple Smile

# 84
  • София
Ами на втора съм, вече четвърти ден. Първия ядох пангасиус, втория и третия скумрия, днес съм на дробчета. И мляко естествено, него не го пропускам. И тутманик сутрин от трици, това е. Всеки ден свалям, но грамчета и не ги отчитам. Като станат кила ще се похваля Simple Smile
Че те чЕкаме Laughing goodscale Ти можеш! afwitch

# 85
Здравейте отново и от мен, явно тук няма да се занимавате с моите "малоумни" въпроси за морската сол ,но ще съм много благодарна ако ме насочите към място където ще ми отговорят.Благодаря.

# 86
zorita  bdbaloni
Jenusha  Hug стискам палци всичко при теб да се оправи скоро време Peace
mmmshushy80 благодаря ти мила за записа на първа   bouquet Hug
Dealema  Hug Hug Hug
Ламята неСпаска много от момичетата във форума се борят с наркотичната си зависимост от шоколада,така,че не си сама.Борето и тунинг предполагам също се изкушават от сладки неща.Така че не си сама в борбата със сладкишите.Приготвяй си режимни сладкиши,вкусни са
Dobi 83 добре дошла в нашия отбор  Peace.
Вещи ще чакаме да се похвалиш  Peace

# 87
Вещи ква е тая втора фаза ...аз май доста дълго съм била 'избягала от час"...ти момиче колко време седя в трета ...я сподели на нас борещите се в трета ...

# 88
Здравейте Хубавици и Мачовци,

ИЗчетох Ви, после ще пиша, сега само ще отговоря на криси80, защото ми се стори, че е тъжна

Криси - може, Солта - Добива се от земните недра или чрез изпаряване на морска и езерна вода.

ето ти линк http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&am … ater=MjExMjs0MA==

# 89
  • София
Здравейте отново и от мен, явно тук няма да се занимавате с моите "малоумни" въпроси за морската сол ,но ще съм много благодарна ако ме насочите към място където ще ми отговорят.Благодаря.
незнам дали можеш да я ползваш като подправка(поне такъв въпрос видях),но имаше една рецепта за риба върху морска сол.а за проблема с вц някой пият чаша топла вода после трици и пак топла вода -мисля че нещо такова беше,но ако искаш потърси в старите теми  Peace

biborana вече ти е отговорила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт