Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 365
  • 501
  •   1
Отговори
# 330
------И нещо за хапване от моята маса за бал
Добро утро  сладурки

Гладах. гледах дали има кафе, но mimensita нещо се е успала е нали е недела и на нея и се полага сън .
Сладурките от софийската среща красиви и весели слаби и много навити. Браво супер сте Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Поци,честит рожден ден!Жив и здрав  bouquet  bouquet  bouquet
emilyy, не мога да те видя Hug Hug Hug      видях tqna - изглеждаш невероятно. Супер мацка.
mmmStelxen_m ---Скъпа ,какво става с теб ,защо не пишеш влизала си на 1 август, а на си писала., Моля те само кажи, че си добре. Моля те скъпа, ако можеш драсни две думи.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 12:02 от mihi69

# 331
  • София :(
          Добро утро  Hug
     mihi69 за миг ми предвари с кефето, но в неделя можем да пием и по две  Laughing

Днес РД има един приятел на бандата ни - Поци. Рядко се сеща да ни навести, но да жив и здрав  Hug
     За протокола - аз тази сутрин съм 81,4 кг, т.е. -0,700 гр. Е, какво пък, лошо няма  hahaha
          Слънчев, усмихнат и спокоен ден пожелавам на всички  Hug Hug Hug

# 332
zorita ,заливаме се тука с домочадието от смях. Joy Joy Да ти кажа аз спрях да обяснявам как съм отслабнала.Казвам : с инат ,и спирам с обясненията. newsm78 Просто няма смисъл.Който иска,той намира начини сам да разбере за какво иде реч .Няма да тръгна да наливам мозък . newsm78
Видях хубави снимки на Венерас и Янич ,а и други красавици-момичета ,изглеждате неверятно ,а роклата на Янич направо ме омая. Heart Eyes Страхотна е.
miss Marple,специални поздрави на теб ,мила ,за усърдието ,упоритостта ,ината .Браво.Искрено ти се възхищавам. Hug
При мен всичко е под контрол.Понах да хапвам един илач за ниското си кръвно,съставен от една кофичка кисело мляко,ленено семе-1л. и пектин -1л. За високо и 1л канела(това на свеки и мъжо го забъркваме),яде се половината сутрин ,половината вечер.Засега не мога да кажа за кой знае какъв резултат,щото уж помагало и за редовното ходене до 00 ,изчиствало кожата и т.н.Ще пиша пак за резултатите.
Аз закотвих на 60кг и много съм хепи. Party PartyАма пусто като почивам ,трудно се разправям с червата си. #2gunfireКато съм на работа съм много редовна,обаче като почивам ,си поспивам повечко и после трудна работа ,да не кажа невъзможно. #Crazy
Вчера ми беше поредната гала-вечеря и наблегнах само на десерта. Party BlushНе прекалих естествено,аз не мога да си позволя да се отпусна.Голям страх ,голямо нещо. #Crazy
Днеска мисля да лежа на плажа до схващане. JoyМай ще събуждам домочадието вече ,че стана обед.
Лек ,отслабващ и спорен ден ,мацки !Мисля да си повтарям днес сентенцията ,пусната от Мис Марпъл.  bouquet,за което много благодаря!
Честито на всички празнуващи !  bouquet  bouquet  bouquet
Поци,честит рожден ден!Жив и здрав да си и все така да помагаш със съвети относно спорта.  bouquet
mihi69,mimensita-благодаря за кафенцето. Hug
Много прегръдки на цялото дюканско войнство! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 333
Добро утро и от мен  Hug

Софиянкииии, много сте чаровни и така хубаво усмихнати. Дано усмивките ви не слизат от лицата ви  Hug
При мене нищо ново. Имам малък плюс ама и той ще се махне.
emilyy, не мога да те видя  Cry, обаче видях tqna - изглеждаш невероятно   bouquet
Боби, успех с намирането на конското. Малко соленичко беше, но на мене определено ми хареса.
Лек ден на всички ви.    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Аз се надявам да отида на плаж, но най-вероятно ще съм на вилата  Sad

# 334
Привет на всички!Отдавна не съм писала,макар че ви чета редовно и много се радвам на успехите ви.Знам колко е трудно да устояваш на изкушенията месеци наред и наистина ви се възхищавам.
   Да припомня че от 13.07.09съм в трета фаза след почти година и половина във втора.И всичко това само заради 7 кг.Сега ми е много трудно -всичко ме съблазнява,яде ми се и това е.Мисля само за храна.Засега някак устоявам да се нахвърля като невидяла /особено върху сладкото/,но имам чувството ,че във всеки следващ момент ще се предам.Усещам се подута и отпаднала,нямам желание дори да се претегля.Знам че трябва да се взема в ръце и да засиля мотивацията си,но как???Помагайте ако можете,момичета!

# 335
Добро утро, красиви Дюканки! аз след ужаса от степчето вчера си нправих палачинки и, нали съм в трета, сложих им нюню обезмаслено сиренце- онова на маджаров дето задържах от него във втора). та станаха НЕВЕРОЯТНИ! в метро са пуснали една нова екскуиза с подправки- 0.2 от нашата си- и май има още доста видове все 0.2. та:
1 яйце, малко извара, 2 чаени лъжички от въпросната екскуиза1/2 Верея, 1/2 бакпулвер, 3 с.л. трици, маалко сиренце. после пускам на тефлоновия по една лъжичка и леекичко разстилам, става мммммм (сега ги опустошавам)
да питам за третата- вчера ми беше протеинова събота, ама вече ще гледам да е през седмицата. в протеиновия ден е все едно е второфазен протеинов, нали? без сиренца и т.н.нали?
мисля да започна да включвам въглехидрати- и мисля да си направя качмак.ама май смятам да е веднъж седмично засега. и една гала ще си позволя.

# 336
Добро утро  Hug
Мимии - браво ,мила  Hug радвам ти се на кръглата цифра - виж как стават нещата ... супер си  Heart Eyes
Тяна - видях те  Heart Eyes  Hug ама ти си много хубава ,бе жена ... лелеее - много ми хареса в белия тоалет  Peace дали ще може и на живо да те видя ,а  newsm78
Емили - нещо не се получава с тази парола  Sad
Мименсита - сериозен минус  Peace еала ... и ти се отприщи май  Hug
Зорита - уби ме с тез двете дружки - ама какво ли се чудя ,като и моите приятелки са същите Wink
Зорана -  Hug  Heart Eyes
Талии - ще чакаме пак да се появиш на среща  Wink
Защо си мисля ,че от вчера имаше и още снимки - ама в чий фотоапарат са  newsm78 при Венерас може би  newsm78 ... иначе аз пак и отново не се харесвам - е,не мога да заставам като хората на снмика и това е  Embarassed
И да добавя - след вчерашната среща и разговора с Люси  Hug ,съм в много сериозен размисъл за Свищовската среща ... ще говоря с мъжо и ще мисля още ... има малко време,а ми се искаааа ...  Crazy МисМарпъл,Зорита,Филюдка,Гардения,Кали08 и още много други - как ми се иска да ви видяя  Hug

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 10:49 от mirka75

# 337
  • София
Добро утро!  Hug
Поци  Hug честит празник!Много здраве, радост, любов! И ни навестявай па-често!  Hug  newsm59
Момичета, прекрасни сте, както винаги! Видях чудесни снимки, с някои нови лица, но много усмихнати и с много настроение! Радвам се, че толкова страхотно сте изкарали.. и доста съжалявам, че не се присъединих! Все в почивните дни изниква нещо...
Пожелавам на всички хубав ден и си почивайте.... Не забравяйте да пиете много вода!  Hug

# 338
Добро утро, слънчеви!  Heart Eyes

Първо да кажа, че видях чудни снимки от софийската среща и преобразяването на tqna (emily, на твоите ми дава грешна парола  newsm78).
Софиянки, както винаги прекрасни и лъчезарни, хубавици до една.  Heart Eyes   bouquet Специално да поздравя Маилс - браво, просто си останала на половина.   bouquet
И най-вече да кажа - една мацка ме остави с отворена уста и ококорени очи, ама буквално  smile3556- Мирка, мила, просто онемях от промяната ти, аз си те помня още от розовата среща и съм сигурна, че ако те бях срещнала така на улицата, нямаше да те позная... Страхотна, просто друг човек!  smile3501 newsm51
tqna, благодаря ти  Hug А с бялата рокля изглеждаш просто зашеметяващо!  newsm51

За отчета - вчерашнаят ми протеинов ден мина добре и сутринта кантара закова на любимите ми 58кг, доволна съм  Party , само дето милото (диването му с диване #2gunfire ) се отказа да протеинства още рано сутринта и сега хукна да спортува...

Лек и отслабващ ден! За всички -  Hug  Hug  Hug  Kissing Heart

# 339
Добро утро. Снимките от срещата са страхотни и много стимулиращи /лично за мен/.
Е не мърда този моя кантар и това си е  Cry , пък всичко си изпълнявам, както трябва.
Лек и отслабващ ден на всички.

# 340
Ей го моя минус -----------  newsm68
То това е преборването на един гаден плюс. Незнам как падна 1,3кг за една нощ, но съм   Stuck Out Tongue Winking Eye Вчера бяхме на панаир и ядох скумрийка, от това ще да е.
Обсъждам с една приятелка олекотената фаза и мъжа ми се включва: "Не мога да ви разбера какъв ви е проблема. На какво толкова не издържате, като ядете от всичко?" Обяснявам аз, че други момичета още не са стигнали до този етап и не ядат от всичко, а той: "Ми да се вземат в ръце и по-бързо да го стигат".   Joy Ей, че е лесно отстрани  Sunglasses
Той, да си го похваля нормалното му хранене е предимно протеиново, но мляко не ползва (освен в таратор), плодове не обича много и рядко ги хапва, зеленчуци я има я няма по веднъж на ден в менюто му, нишестяни никак не обича, освен картофи (ама те не се ядат всеки ден). Един ден, като превъзмогна лакомията и аз ще се храня като него  Peace
Зориткееей, ама що да се разминаваме с Кали   Rolling Eyes минаваме, вземаме си я и идваме.
Мацките от срещата, супер сте. Тали и Зорана, имаше ви на две снимки заедно - от хубава, по-хубава  Hug Hug
Мирка, айде на свищовска среща  Hug

# 341
  • Sofia
------И нещо за хапване от моята маса за бал
Добро утро  сладурки

Гладах. гледах дали има кафе, но mimensita нещо се е успала е нали е недела и на нея и се полага сън .
Сладурките от софийската среща красиви и весели слаби и много навити. Браво супер сте Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Поци,честит рожден ден!Жив и здрав  bouquet  bouquet  bouquet
emilyy, не мога да те видя Hug Hug Hug      видях tqna - изглеждаш невероятно. Супер мацка.

Добро утро,защо не можеш да ме видиш?Пробвайте 123456

# 342
Добро утро!
Изпивам си кафето с вас и се захващам за домашната работа  Confused
Вчера се пръснах от зеленчуци - печени чушки, кьополу и салата - в резултат - корема ми е най-изпъкналата част от тялото (отпред  Wink)!
Бяхме на гости на обяд на майка ми на село и тя набързо ми свари яйцата, които си занесох, вечерта бяхме на планирано гости на вечеря у свеки и тя за почти 2 години успя милата да запомни, че ям яйца и на финала вечерта вървях с корема напред и кудкудяках...
Кантара отдавна не ме радва, но усещам старият си проблем с водата - трябва да си намеря баланса, а и с този зарзават - положението е ясно.Времето е пред мен!От утре на П, направо ги чакам с нетърпение тези дни.Бях забравила колко леко се усещам в П дните и колко много чакам ПЗ дните - луда работа  hahaha!
emilyy и аз не мога да те видя.Ще ти предложа когато цитираш по-дълъг пост, можеш да изтриваш част от ненужния цитат (като това с кафето и обръщенията към другите момичета  Peace)
Gardenia , миличка, нареждам се на опашка до теб и чакам да си превъзмогна лакомията  Laughing.Според дебелите книги ми е вкусно, защото нямам друго важно удоволствие, но все не успявам да си открия дълбокия проблем  newsm78, все се надявам да се окажа в рецепторите по небцето и езика hahaha.
Хубав ден, банда, а на Поци специални поздрави и пожелания за всичко най! nbirthday

Привет на всички!Отдавна не съм писала,макар че ви чета редовно и много се радвам на успехите ви.Знам колко е трудно да устояваш на изкушенията месеци наред и наистина ви се възхищавам.
   Да припомня че от 13.07.09съм в трета фаза след почти година и половина във втора.И всичко това само заради 7 кг.Сега ми е много трудно -всичко ме съблазнява,яде ми се и това е.Мисля само за храна.Засега някак устоявам да се нахвърля като невидяла /особено върху сладкото/,но имам чувството ,че във всеки следващ момент ще се предам.Усещам се подута и отпаднала,нямам желание дори да се претегля.Знам че трябва да се взема в ръце и да засиля мотивацията си,но как???Помагайте ако можете,момичета!
Много ми се иска да те окуража  Hug!!!Трябва да знаеш, че всичко е в твоята глава - най-напред трябва да се успокоиш и да не изпадаш в паника и истерия - в крайна сметка можеш да ядеш всичко, което ти е пред очите, нали.Лошото е, че тогава няма да си слабичка и трябва да избереш кое те прави по-щастлива!

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 11:00 от Боби1973

# 343
Подута и ядосана съм на мойте . #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Успяха да ме ядосат в единствения ми почивен ден,така че от утре съм нон-стоп на работа. #Cussing out

# 344
Добър ден,отслабващи красавици HugКак се чувствате в този слънчев ден,предполагам добре Grinning.Днес по график трябваше да ми е гала,но ще я отлагам за следващата седмица.Вчера имах среща с моя позната,която не беше ме виждала от най-дебелия ми период.След като спрях да пуша преди четири год.,кантара се закова на 72кг. EmbarassedТа вижда ме тя и съответно Shockedи се започва с ама ох,ама ах,ама как-ти сигурно гладуваш.Мъжо и вика -виждаш ли това в количката,тази храна е основно за нея-цитирам съдържанието на количката-три охладени пилета,два пакета риба,десет обезмаслени млека,два кг. извара, около 20 бр. яйца/плодове и зеленчуци не купувам защото си ги произвеждаме/ Mr. GreenЖената щеше да колабира пред касата,изгледа мъжо на кръв,фръцна се изфуча навън,той горкия остана като в небрано лозе-какво стана,бе жена,а аз му отговорих,че сигурно си е помислила,че и се подиграва Mr. Green,че как се отслабва с ядене бе аланкооолу,ти нормален ли си да лъжеш жената така а Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт