Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 379
  • 501
  •   1
Отговори
# 315
  • София
добър вечер  Hug страхотни сте момичета-толкова лъчезарни и хубави  smile3501
аз седя сега и се чудя ще ми идва ли,няма ли да ми идва  newsm78 в много голям размисъл съм,така де ем зацапва по-малко ем нищо няма...странна работа Thinking
да попитам всички ли свалихте първите си 10 кг за 2 месеца и половина или при всеки е различно?
Ако и утре не ти дойде обилно - или си вземи тест или иди на лекар  Peace а по др. въпрос - от къде я извади тази статистика с двата месеца и половина  Joy естествено, че при всеки е различно -  зависи кой на колко е години, колко има да сваля, правил ли е диети до сега, какво е здравословното му състояние, как е с хормоните и пр., пр.

за теста няма смисал-мъжо го е хванала скръндзата и не пуска  hahaha а за "статистиката" просто съм останала с това впечатление,понеже в книгата пише 20 кг за около 5 месеца,затова попитах  Peace мерси за отговора  Hug
лека и режимна на всички  Hug Hug Hug

# 316
Момичетааа,още ме държи емоцията от днешната среща и не ме пуска
Е,то не беше смях,не бяха шегички,абе...супер,думи нямам!
Всички бяха в страхотно настроение и много заслабнали
Накрая се сдобих и с роклА,подарък от момичетата ,които просто ме завлекоха по магазините и .."няма не искам,няма недей Laughing"
Ама пък роклето е супер!!И ще си го нося с кеф!
И за да не е спам-хапнахме режимно,пийнахме водичка и кафенце и много се смяхме
Lucie,Мирка,Венерас,Мименсита,Биборанка,Мастерче,Майлсче,Талии,Светла-обичам ви,заслабнали момичета Hug Hug Hug

# 317
Испанско мамче ще ти кажа конкретно за мен-започнах от 67кг. за два месеца свалих осем кг.,на месец по четири.Според мен колкото повече са излишните кг.толкова по-бързо се свалят.През първата фаза свалих 2.400кг.,всичко останало си беше според книгата,около 1кг. за десет дни.Видях тука едни снимчици-ама много сте слънчеви бе момичета,чак ви завиждам вече за срещите,ама на старозагорската група май сме все несериозни и никой не ще да организира една срещичка Crossing Arms,и Борис и той се изгуби по трасето някъде и Слънцето го няма,само аз останах  33uu Sob.Мастърче видях те HugЛичи си ,че сте щастливи и доволни от живота,а пък аз очаквах някакви психясали,обсебени от теглото си и намръщени лелки Mr. Green,нъл тъй каза психото Калин онзи ден,та затова и аз нали  Mr. Green Hug

# 318
  • Sofia
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА Hug Hug HugДНЕС ПАК НЕ МОЖАХ ДА ДОЙДА НА СРЕЩАТА, МНОГО СТЕ КРАСИВИ ВСИЧКИТЕ Grinning Grinning Grinning Heart Eyes
ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СЪМ НА ЕДНИ КИЛА И МИ СТАВА ТРУДНО ДО ИЗДЪРЖАМ,НО ДНЕС КАТО ВИ ГЛЕДАМ И ПАК МИ ДОЙДЕ СТИМУЛА feeding smile3521
ЩЕ ПУСНА МАЛКО СНИМКИ ДА МЕ ВИДИТЕ  bouquet  bouquet
ЛЕКА ВЕЧЕР ЗА СЕГА  bath

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393693&pid=13173495

# 319
m.. най-демотивиращо ми действа немърдашия кантар... Rolling Eyes
Ако за 4 дни 3 кг не те мотивират и мислиш че кантара немърда  ooooh!
имах предвид занапред, че това би ме обезсърчило, не че не съм доволна от досегашния си резултат. Naughty

аз днес не прегреших много Rolling Eyes
поръчах си една запеканка във фолио с пил.месо и зеленчуци.... лошото му беше олиото, но нямаше как... Rolling Eyes
но пък изпих 1.5л вода, докато другите пийваха ракийка... Mr. Green
аз по принцип не пия алкохол и това не ми е проблем... но де да не обичах и сладолед, шоколад, плодове.... Laughing

софиянки, страхотни мацки сте... браво.   bouquet

emilyy, албума иска парола. Peace

# 320
Емили-Страхотна си!Поздравления!

# 321
  • Sofia
m.. най-демотивиращо ми действа немърдашия кантар... Rolling Eyes
Ако за 4 дни 3 кг не те мотивират и мислиш че кантара немърда  ooooh!
имах предвид занапред, че това би ме обезсърчило, не че не съм доволна от досегашния си резултат. Naughty

аз днес не прегреших много Rolling Eyes
поръчах си една запеканка във фолио с пил.месо и зеленчуци.... лошото му беше олиото, но нямаше как... Rolling Eyes
но пък изпих 1.5л вода, докато другите пийваха ракийка... Mr. Green
аз по принцип не пия алкохол и това не ми е проблем... но де да не обичах и сладолед, шоколад, плодове.... Laughing

софиянки, страхотни мацки сте... браво.   bouquet

emilyy, албума иска парола. Peace

pass-111111

# 322
# 323
Добро утро smile3507
Очертава се една мързелива неделя. tv
 goodscale goodscale  пак съм на калкулатора,въпреки вчерашната гала /скромно похапване на любимо нещо/,доволна съм,че накрая ще му хвана цаката.

Зорана и Тали, убедена съм,че сте заразени от синдрома на дюканската среща,той пипне ли те веднъж,не те пуска.

Майлс,Нели,Стефи,  wavey
Тяна,браво,страхотно изглеждаш  love001

09.08 , Свищов, р-т "Калето"

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 07:29 от zorita

# 324
Добро утро   Mr. Green
Май народът спи, я да го поразсъним Wink http://vbox7.com/play:26a9f527
Днес денят ще е прекрасен  Laughing
Аз исках да кажа за ТВ дискусия, не можах да я изгледам, върви 2-3 минути и прекъсва. Но си мисля нещо, няма спор, че е добре да се наблюдава състоянието на всеки, който е на режим за отслабване, включително и този на Дюкан. Най-малкото, заради вероятността да се отключат латентни до момента заболявания. Пък и ето, понякога имаме странични ефекти или проблеми в протичането на режима - прегрешения, задържане. В такива моменти се нуждаем от съвет, но освен във форума, няма къде другаде да попиташ. Та мисълта ми беше, нашите диетолози, ако бяха едни умни глави, можеха да признаят ползата от режима на Дюкан, да го изучат и да почнат да консултират хората, които го провеждат, представяте ли си каква ниша е това? Пък те се правят на ощипани моми ... ма то за главите им.
Хубав ден на всички!  Hug
tqna, благодаря!  Laughing И аз те видях, промяната ти е страхотна Hug Хм, преди Дюкан се смяташе, че който пълнее само в краката и дупето, за него няма спасение, структура било това ... но ти си едно от живите доказателства, че не е баш тъй  Wink Много си хубава!
PePeNa, по последни нареждания от домашния главнокомандващ, май ще пътувам по друг маршрут, ще съчетаем с други задачи и ще дойда на срещата с него, тъй че засега не ме брой за пътуване. Но предполагам, че pink85 ще пътува с теб, само да се върне от морето и ще каже. А при мен, ако има промяна, ще ти пиша веднага.
Малко остана до срещата, нямам търпение  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 07:57 от miss Marple

# 325
 Добро утро прекрасни! Hug

Зорита много съм боса по отношение на картинките,но вместо кафе ще те черпя с мои снимки (ако изобщо съм успяла да го направя както трябва за пръв път ми е  Embarassed)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=406670&pid=13928940

парола:7777

Момичетата от софийската среща красиви и весели както винаги  bouquet Мирка се променя с часове още по-отслабнала.Браво  Peace Hug

Радвам се да чета отново Немското цветенце   bouquet Добре дошла и дано всичко неприятно е зад гърба ти  Hug

Мис Марпъл добро утро и на теб!И ти доста си напреднала и имаш страшно красива щерка  bouquet Да ти е жива и здрава!

# 326
  • Попово
гутен морген  Hug
дами как беше името на ресторанта в свищов, че забравих  Embarassed и евентуално да ми дадете някакво разяснение как се стига до там... Мис Марпъл, ще пътуваме ли заедно, трябва да се разберем, на лични Simple Smile

# 327
Ох,не мога да не споделя за моите два нови опита за подюканчване на две дами.
Купиха си надлежно книги,казаха,че са ги прочели,започнаха в понеделник.
Тази сутрин ми напяват блажено в телефонната слушалка,че решили да изкарат 10 дни ударен.
Едната яла круши на гладно,защото я хванал запека,купила си консерва,ама нямало в соб.сос,а само със зехтин,ама то нали не пречело.
Другата яла голям дюнер,не можела да не опитва,докато готви на чааветата,триците не знам как ги яла,защото вече бях на нокти и нагълтала слушалката наполовина от яд.
При положение,че имат готов резултат и опит насреща си..........уф,едната ми е лична дружка,не е да не е запозната с режима.

# 328
Ох,не мога да не споделя за моите два нови опита за подюканчване на две дами.
Купиха си надлежно книги,казаха,че са ги прочели,започнаха в понеделник.
Тази сутрин ми напяват блажено в телефонната слушалка,че решили да изкарат 10 дни ударен.
Едната яла круши на гладно,защото я хванал запека,купила си консерва,ама нямало в соб.сос,а само със зехтин,ама то нали не пречело.
Другата яла голям дюнер,не можела да не опитва,докато готви на чааветата,триците не знам как ги яла,защото вече бях на нокти и нагълтала слушалката наполовина от яд.
При положение,че имат готов резултат и опит насреща си..........уф,едната ми е лична дружка,не е да не е запозната с режима.
Зори, не се ядосвай, покрай всички ни има такива, и аз съм обяснявала до прималяване, че алкохолът не е вода и че обезмасленият кашкавал  изобщо не е обезмаслен, но явно някои хора имат филтри в ушите и в мозъците си и възприемат избирателно каквото им изнася. И после рИвЪт, ма що задържам?  Shocked
Като не щат да бъдат отслабнали и хубави като нас .. ами изборът си е техен. А на теб още колко излишни нерви са ти останали, че си ги употребяваш за глупости? Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките на другите., това отивам ей ся да си го сложа в подписа специално в твоя чест  Hug

# 329
 smile3534 -0.200кг
 newsm44  75кг  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт