Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 386
  • 501
  •   1
Отговори
# 285
mirka75, gelinda, M5, kali 08,
благодаря ви за отговорите, аз съм на 28 с едно дете на година и 1/2 и един мъж Simple Smile   - не бях правила калкулатора но току що го направих и ми излезе 64кг аз на линийката съм сложила 62, но съм съгласна с 64.
Много сте прави за алкохола и събиранията, тръгна ли да се обяснявам че съм на диета всички наскачват да ме убеждават как като има повод можело и ме гледат в устата да са сигурни че съм си пила, яла и накрая държат да си подсладя Simple Smile довечера ще пробвам с чашата с вода/водка и с пълната чиния и ще докладвам...
страшно мотивиращи са снимките ви, ще се снимам и аз.
 Peace

# 286
Здравейте и от още една бивша дюканка Hug
Преди около година и аз се подвизавах тук, но под друго име. Вещи Hug Сега отново възнамерявам да щурмувам дюканските редици, но по необходимост ще бъда на олекотената фаза за бременни и кърмачки, тъй като кърмя почти двумесечното си бебче. Надявам се да има ефект от нея и да сваля някое и друго килце. Моля някой който я е правил или има някакви наблюдения да сподели опит.

# 287
Emili ЧРД, бъди здрава, усмихната и елегантна.   bouquet Money

Пикабу добре дошла. Спазвай режима, въоръжи се с търпение и режимни храни и няма да усетиш как ще настъпи промяната

karelia_ (Маги)   bouquet WOW, огромна промяна, станала си страхотна мацка (аз не виждам откъде ще свалиш още толкова, но ти най-добре си знаеш). Успех!

Бях на срещата. СУПЕР. Другите сигурно още са по магазините. Сега се мъча да сваля снимките и ще пусна бюлетин.

# 288
  • Пловдив
Иви, много ти е малко бебчето, за да го подлагаш на това Sad

# 289
pikabu
Най-лесно е да не си пила никога(като мен и никой не ме закача за десерти и наздравици,защото никога не съм ги употребявала ),но ако не действа винаги можеш да кажеш ,че ставаш въздаржател заради ...далечен чичо -алкохолик и т.н. Simple SmileSimple Smile
Успех и съм  убедена че с ясна цел ще успееш! Hug

# 290
  • София
здравейте след цял ден тичане по малкия и по задачите на мъжо резултата е не само че се е разкарал  + от сутринта че и като подарък още килце минус  #Crazy много ми е готинко в момента  newsm68
дени браво миличка за 6-чката на кантара  Hug Hug Hug
п.с. дайте малко снимки от срещичката,ако може де  Peace

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 20:12 от isp_mam4e

# 291
мацкии, помагайте.
мъжо сега ме сюрпризира, че наши приятели ни канят на пицария...
е какво да си поръчам там режимно??? Thinking
за капак днес ми е 5ти ден и от УТРЕ мога да почна зеленчуците, та можех поне някаква салатка да поръчам.... но нейсе. нямам късмет. Rolling Eyes
от вчера и днес нямам промяна в кг.... Sad
отчет:
5дни - 3кг.

проблем ли ще е ако почна от тази вечер зеленчуците? Rolling Eyes
или пък днес да прегреша с една салатка, а после 2-3 дни пак да съм само на П??? дали ще раздвижа кантара така?

# 292
  • Варна
Здравейте, мацки.
Преди да завали успях 3-4 часа да се попека на плажа.
Зорана: Аз също започнах на 22.04. с режима, само че бях 62кг. Сега съм 54. Всичките ми колеги казват, че вече съм започнала да окльощавявам. Аз си се харесвам обаче.
Има още малко дупе и крака да свалям, но тях с тренировки ще ги правя. Днес е 01.08. и мисля е добра дата да вляза в трета фаза. Страх не страх ще се справя.
Пожелайте ми успех и се надявам на вашата подкрепа, както до сега разбира се. Rolling Eyes
8кг свалени, това значи 80 дни в трета, близо 3 месеца  smile3514

# 293
  • Пловдив
8кг свалени, това значи 80 дни в трета, близо 3 месеца  smile3514

Това рев ли е? Защото предполагам си наясно, че едва ли има хора с по-малко свалени килограми от твоите.

# 294
мацкии, помагайте.
мъжо сега ме сюрпризира, че наши приятели ни канят на пицария...
е какво да си поръчам там режимно??? Thinking
за капак днес ми е 5ти ден и от УТРЕ мога да почна зеленчуците, та можех поне някаква салатка да поръчам.... но нейсе. нямам късмет. Rolling Eyes
от вчера и днес нямам промяна в кг.... Sad
отчет:
5дни - 3кг.

проблем ли ще е ако почна от тази вечер зеленчуците? Rolling Eyes
или пък днес да прегреша с една салатка, а после 2-3 дни пак да съм само на П??? дали ще раздвижа кантара така?
Никакви такива, извънредни протеинови дни за компенсация. Дори и до прегрешение да стигнеш някой път, продължаваш си по схемата и си търпиш последствията (от последното става ясно, че прегрешения никак не са желателни обаче). Ти беше в ударна фаза, нали? Не се сещам колко килограма имаш за сваляне, но ако ядеш тази вечер салата, това просто ще означава, че си направила 4 дни ударен, а това не смятам, че ще попречи. Така че, ако се стигне дотам, брой днешния ден за първи ПЗ на втора фаза. Но все пак, първо огледай менюто, има заведения, които комбинират пица с други ястия, може пък да извадиш късмет и да има пилешка пържола или шишче (кюфтета и кебапчета не, тия купените са направени дявол знае от какво). И предварително хапни вкъщи, непременно, не се знае дали ще има какво да ядеш до насита, пък и си нова още, да не се изкушиш. И после тука на доклад  newsm66
И последно да кажа, свикни да намираш начин да се справяш с такива ситуации, поводи винаги ще има, а едно нарушение на режима може да ти коства много.

# 295
Мименсита,честита месечинка,от половин час се опитвам да мисля аджеба къде да ти търсим езеро! newsm78 Laughing

tante78 ,успех в трета,само да те предупредя,че вероятно трябва да намалиш порцийте наполовина  и да се ориентираш към три хранения,за да не качваш,и вероятно ще свалиш още.  bouquet

Кали08,ако стане разминавка с Гардения да знаеш,че има автобус на всеки час от Търново за Свищов,но от друга автогара,а не от тази, на която ще слезеш.

tedka*,не виждам защо се кахъриш толкова,взимаш менюто и с невинен детски поглед казваш,че си умряла от глад,искаш да сдъвчеш нещо на скара,поръчваш си пилешко ,може и да се направиш на умряла лисица и да подскочиш учудено щом стигнеш до рибата,на въпроса желаете ли гарнитура,отговаряш да-и поръчваш още една порция от същото вместо такава.Алкохол не ти се пие,защото е топло и се изпотяваш.
Иииииии,се наяж в къщи предварително,за да не се изкушиш.

Днес бях селска пръчка,правих домати smile3511 ,рендосвах,мъкнах дърва,затварях шишета..........то било гадно бре.....във Варна ги правим измити,подсушени,цели,сложени в торбичка и във фризера.

# 296
miss Marple, zorita,  благодаря ви много.  bouquet

тази пицария на която обикновенно ходим с тях си е само с пици и някоя и др измислена салата.
дано склонят да идем на капаните и да хапна рибка, че и без туй си бях размразила една скумрия за тази вечер. Mr. Green
сега ще гаврътна едно млекце с трици, че да не съм мн гладна и почвам да се разкрасявам Flutter
досега нямам прегрешения и силно се надявам да не правя... най-демотивиращо ми действа немърдашия кантар... Rolling Eyes

# 297
сега ще гаврътна едно млекце с трици, че да не съм мн гладна и почвам да се разкрасявам Flutter
досега нямам прегрешения и силно се надявам да не правя... най-демотивиращо ми действа немърдашия кантар... Rolling Eyes

Триците се консумират сутрин,при невъзможност - по друго време.
Това днешните ти трици ли са?
Или си яла сутринта и сега пак ще ядеш?
Дозата е три супени лъжици на ден,по възможност сутрин,при консумация на количество над указаното следва евентуално задържане baby_neutral

# 298

Триците се консумират сутрин,при невъзможност - по друго време.
Това днешните ти трици ли са?
Или си яла сутринта и сега пак ще ядеш?
Дозата е три супени лъжици на ден,по възможност сутрин,при консумация на количество над указаното следва евентуално задържане baby_neutral

не,  сутринта бяхме на плаж и не съм яла трици днес Peace

# 299
m.. най-демотивиращо ми действа немърдашия кантар... Rolling Eyes

Ако за 4 дни 3 кг не те мотивират и мислиш че кантара немърда  ooooh!

Танте 78 Успех в трета   bouquet

Пикабу прочитайки първия ти пост реших, че си на около 18 год. Мисля, че се отнасяш към cебе си и режима лекомислено. Кг ти за сваляне не са малко и по тази причина бих те посъветвала да си максимално стриктна . По мои наблюдения досега режима действа най най най първите 4 макс 5 месеца от започването му. Ти май точно тях си прецакала  Thinking

Лека на всички  Hug

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 21:47 от gelinda

Общи условия

Активация на акаунт