Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 381
  • 501
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добра вечер!

Срещата наистина беше супер (както винаги!). Най-накрая се престраши да дойде Тали, ма много готинаааааааа.
Да не говорим за Зорана дето дойде чак от Маями.... няма да казвам какво направи, но накрая всичките вкупом отидоха да и купуват роклА.....

Само подозирам, че в Дивака вече полудяха от нас, щото сме много шумни Laughing Няколко маси се изнизаха в други сепарета, при нас оцеляха само някакви двама мъжаги (сигурно са били глухи hahaha) ма ние пък започнахме да се снимаме Twisted Evil в цял ръст  4470 newsm56 4470една по една ... на фона на тяхната маса .... и те започнаха да се оглеждат страхливо  Mr. Green Mr. Green

Въобще ... кеф!!!

# 301
  • Разград
Здравейте, милички!  Hug Hug Hug
Аз се поизгубих пак, но нямаше какво да пиша, а от два дни и малката е с Т и я сваляме и тя пак се покачва и с тези зъбки е ужасно, но така ще е!
Видях страхотни снимки на прекрасни, красиви, дюканки!   bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам за срещата ви, а ние днес трябваше да сме във Варна, но уви! Ще гледам малката да се оправи и тогава евентуално!
За протокола - днес вече съм 62кг! Още един падна!
Гушкам ви и ви прегръщам много всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 302
Добра ви вечер, хубавици (и липсващи хубавци)  Hug
Карелия, страхотна промяна   bouquet Честита ти нова визия.
tante78 успешна трета и никога повече проблеми с килца  Hug

Имам едно въпросче. Днес сме се събрали у дома и свекър ми донаесал разни мезета. Та едното е от конско месо. Може би пушено. Не можах да устоя и си хапнах три парченца. Имаха наистина странен за мене аромат. Купил го бил от Пикадили. Вие виждали ли сте го и дали наистина е режимно? До сега не бях прегрешавала ама като каза че е конско .... и не можах да устоя (преди това видях на етикета, че наистина пише конско месо).

И покажете някоя снимка. Ко си ги стискате?  newsm78

# 303
  • Sofia
Здравейте момичета, онзи ден вечерта ми изгоря компресора на фризера Sad. Днес дойде майстор и сложи нов. Месцата ми не успяха да се скапят слава богу. На всичкото отгоре правим и ремонт и в нас е разкопки. Беше ми се скапало настроението отвсякъде, не посмях да се кача на кантара, че да нямам поредното разочарование, защото снощи си отворих млечният кварк 0.2%( а никой не знаеше дали е режимен). Утре ще кажа какъв е резултата, защото правя три пълни месеца с Дюкан и ще се претегля при всички случаи. Ще докладвам после.
zorita добре си се подредила днес с консервите. Аз също мисля да слагам домати във фризера, и компресора е нов нямам грижи вече Wink
tedka*  Дано нямаш прегрешения тази вечер, а предполагам, че компанията ще ти влезе в положението и ще склони да промените заведението.
pikabu аз пък на купони понякога съм казвала, защо не пия. Нямала съм проблеми, никой не ми е досаждал, но всеки сам си преценява средата и как ще постъпи все пак. Трябва да се свикне наистина с тези ситуации. До сега аз нямам едно прегрешение, но си признавам в началото ми беше доста трудно.

# 304
Здравейте!
Искам да ви попитам вие от кой пълнозърнест хляб си купувате при спазването на третата фаза от хранителния режим на Дюкан? Аз купих Туида, на който пише "без брашно", но никъде не пише, че е пълнозърнест. Купих и на Нилана, някакъв Болярски, уж пълнозърнест, но в състава му пише брашно тип 700. Бихте ли ме посъветвали от кой да купувам?

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 22:31 от bobi_76

# 305
Ха добър вечер и от мен  Hug
Срещата - върха ... напрао супер...
Мименсита се сдоби с пола до коляното - ще чакаме снимка,то голям зор беше ... малеее  Hug
Светлат - не разбрах къде те боли и що пиеш антибиотик,ама определено намерихме правилното лечение - нови рокли  hahaha
Люси се е разхубавила  Peace
Венерас - то крака и ц.. и  Heart Eyes
Запознах се със Зорана  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes изключително мила жена, а майка и ще очакваме на следващата среща  Peace
Биборана - сладурана си намери тефтера от предния път  hahaha
Мастерчето - видимо се е свило на бедра и корем  Hug
Майлс - страхотен резултат има  Peace изглежда чудесно  Hug
Талиии - слънчице с невероятни очи  Heart Eyes ама не ще да се снима  Naughty  Hug
И аз чакам снимкииии  Wink

# 306
Момичета, аз 3 седмици съм заковала 60-те. но! сега съм в МЦ и кантарът пак е на 60. а друг път показва поне с кило и половина отгоре по време на МЦ. ...дали има шанс да съм свалила тайно и от себе си?! хихихи ох, дано има минусче като мине!!!  Hug Hug Hug

# 307
Добра вечер!

Срещата наистина беше супер (както винаги!). Най-накрая се престраши да дойде Тали, ма много готинаааааааа.
Да не говорим за Зорана дето дойде чак от Маями.... няма да казвам какво направи, но накрая всичките вкупом отидоха да и купуват роклА.....

Само подозирам, че в Дивака вече полудяха от нас, щото сме много шумни Laughing Няколко маси се изнизаха в други сепарета, при нас оцеляха само някакви двама мъжаги (сигурно са били глухи hahaha) ма ние пък започнахме да се снимаме Twisted Evil в цял ръст  4470 newsm56 4470една по една ... на фона на тяхната маса .... и те започнаха да се оглеждат страхливо  Mr. Green Mr. Green

Въобще ... кеф!!!

Да допълня Луси ГОЛЯМ КЕФ са дюканските срещи.

В дивака не знам какви диваци са ходили, но вече са подивяли от нас. Но са готини. Върнаха ми тефтера с рецепти, който забравих на предната среща. Като донесоха и други забравени вещи да питат наши ли са.

Венерас е истински фотограф - фото сесията в цял ръст е нейна. както винаги беше мнооого красива.  

Пробването на дрехи и пазаруването също беше масово и на ниво (както ще видите на снимките).

Майлс, Lucie, майка на Зорана, Зорана,  Мирка75, Венерас, Мастерчето, Светлат и Тали  Hug Hug Hug

ето и линк:http://picasaweb.google.bg/biborana/20090801DukanDivaka?authkey= … RgCKSMkL6fwoKVTA#

Не съм надписала всички снимки, защото са много.

# 308
Ама вие сте се събирали в Дивака!!!!!!! в София нали?!?!?! а аз цял ден скучая  Confused Crossing Arms нищо! другия път идвам!  Peace

# 309
  • София
Здравейте, момичета   newsm47

Наистина се престраших най-накрая и за среща и си изкарах страхотно , голям смях, страхотни са всички /знам, че звучи изтъркано, ама като е така  Laughing/.

Биборана е голяма мацка, има много хубаво излъчване, което не се вижда по снимките  Peace
Мастерчето е супер, само дето се оказа особено подла и ме снимаше само в проблемните зони Joy Joy.Дори ме изнасили за една снимка с Венерас, което допълнително да ме комплексира  newsm53.
Мирка е такава чаровница, само се смее и разказва  Laughing
Люси е страшно красива, даже сега погледнах пак снимките и преди и не вярвам на такава промяна  #Crazy
Зорана е хубавица и тя, даже малко към кльоща отива, но нека-да впечатлява американците  Hug  Heart Eyes
Имах късметът на новите на среща и седнах до Светлат и Майлс, голям смях, а Светлат е такава бъбривка, направо не можеш да откъснеш поглед от нея.
От 2 часа се опитвам да се изкажа, но моят малък сладък син не ме оставя.И  без това стана много любовен пост, та спирам засега.
Лека вечер и до по-късно  lovekiss

# 310
Добър вечер, хубавици и ... Wink!
Аз сега се прибирам и естествено - да видя как сте изкарали днес на срещата, на която и аз тръгнах, но се върнах...
Както и да е - готини сте, намирам всички ви в отлична форма и настроение  Hug!!!
Естествено ме е яд, че не бях с вас...на 29 август ако сме си още в София ще мина да ви видя, че много време вече мина от последната ми среща!

Имам едно въпросче. Днес сме се събрали у дома и свекър ми донаесал разни мезета. Та едното е от конско месо. Може би пушено. Не можах да устоя и си хапнах три парченца. Имаха наистина странен за мене аромат. Купил го бил от Пикадили. Вие виждали ли сте го и дали наистина е режимно? До сега не бях прегрешавала ама като каза че е конско .... и не можах да устоя (преди това видях на етикета, че наистина пише конско месо).
В книгата пише, че конското е най-чистото и постно месо, така че, не си прегрешила изобщо, а аз ще си счупя утре краката да ида да си купя (ако се откъсна от наследството)...

# 311
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Срещата, както винаги, беше весела, шумна, много забавна... Но този път си тръгнах рано и ще прескоча коментарите, освен, че всички са усмихнати, позитивни, обични ... А бе наше лошо нЕма  Laughing
     Пожелавам ви прохладна, страстна и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 312
  • София
добър вечер  Hug страхотни сте момичета-толкова лъчезарни и хубави  smile3501
аз седя сега и се чудя ще ми идва ли,няма ли да ми идва  newsm78 в много голям размисъл съм,така де ем зацапва по-малко ем нищо няма...странна работа Thinking
да попитам всички ли свалихте първите си 10 кг за 2 месеца и половина или при всеки е различно?

# 313
Здравейте момичета!Не съм влизала отдавна,ама ме беше хванала Дюканската амнезия и си бях забравила името и паролата... newsm78 newsm78-срам и позор ooooh!
От няколко дни се мъча и накрая взех че я налучках и хоп -ще успея да ви поздравя!
Искам специално да поздравя Биборана-беше страхотна в предаването!Поздравления!
Поздравявам всички от срещата-изглеждате страхотно!
Карелия-Невероятна промяна!Браво!
При мен нищо ново-още си изтърпявам наказанията..... Embarassed
Много специални поздрави и целувки за всички!

# 314
добър вечер  Hug страхотни сте момичета-толкова лъчезарни и хубави  smile3501
аз седя сега и се чудя ще ми идва ли,няма ли да ми идва  newsm78 в много голям размисъл съм,така де ем зацапва по-малко ем нищо няма...странна работа Thinking
да попитам всички ли свалихте първите си 10 кг за 2 месеца и половина или при всеки е различно?
Ако и утре не ти дойде обилно - или си вземи тест или иди на лекар  Peace а по др. въпрос - от къде я извади тази статистика с двата месеца и половина  Joy естествено, че при всеки е различно -  зависи кой на колко е години, колко има да сваля, правил ли е диети до сега, какво е здравословното му състояние, как е с хормоните и пр., пр.

Общи условия

Активация на акаунт