Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 382
  • 501
  •   1
Отговори
# 270
Зорана - това е мястото http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=44a4585ec886ae9def8748f0561c669a&tip=1 ще се радавме да се запознаем и те чакаме на долния етаж,където е прохладно... по принцип сме доста шумни и ще ти е трудно,да не кажа невъзможно да ни объркаш  Blush

# 271
Люси,Мирка-благодаря ,момичета и доскоро виждане Hug Hug Hug

# 272
Отиваш до пл.Славейков,заставаш с лице към Макдоналдс,от ляво има количка,на която пекат ядки,мирише фантастично ,те там,между ядките и Макдоналдс започва ул."Гладстон",вървиш само по нея и след лека чупка в дясно се намира "Дивака" /в ляво/ Grinning

Може да застанеш малко на ядките и да се надрусаш.............аз поне така направих Laughing

# 273
Зорита-едно голямо мерси и на тебе Hug
Ще опитам номера с ядките и надрусването,може и да помогне,че мнооого се вълнувам за срещата Laughing
Ей сега си лапвам трицките и потеглям към вас!!

# 274
 HugДобро утро сладички мой Hug Hug Hug Hug
Днес съм+200гр И първи ден от петте на  Протеини.Надявам се  утре да ги няма и да съм - 1 кг
miss Marple, честито кръгло свалено 30-то килце . Браво скъпа радвам ти се Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На всички лек ден започвам  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes
  emili7497, ЧРД, мила Hug Hug Hug
stefi svishtov честита месечинка Hug Hug Hug Hug
Mimensita Слънчице ,браво щастлива съм ,че те познавам лично. Ти си супер мацка .Успех и много  Hug Hug Hug Hug Hug от мен.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 13:06 от mihi69

# 275
  • София :(
        emili7497, ЧРД, мила   Gift newsm38
        Zorana, чакаме те  Hug
          Мацки, аз за пореден път доказах, че съм голяма бяла птица  ooooh!  Месечинка имам днес, закръхлих 9 месеца с вас, ама нещо не можах да закръгля и килцата..., та значи свалени 38 такива  Laughing Нали си знаете, че това е само заради вашата подкрепа и помощ  Hug Hug Hug и че ви обичам всичките  Hug Hug Hug

Този път обяд вместо кафе  Laughing

# 276
  • Варна
Мименсита - браво! Страхотна промяна, като гледам по снимките от редовните срещи!

Честит рожден ден на Емили! Дерзай и ще получиш!  newsm59

Имам въпрос към великотърновки. Някоя от вас момичета ще пътува ли за Свищов на 09 август, за да пътуваме заедно. Ще пристигна сутринта около 8,30 - 9,00 часа и натам чакам помощ. Дори да не пътувате, моля помогнете със съвет как да продължа.  Thinking

# 277
Кали08, аз с мъжа и с Надя.  Минаваме през В.Търново и П.Тръмбеш. Ще се радвам да сме заедно  Hug
Мименсита, ох как ще се наобядвам и виртуално и реално eat Честити 9 месеца и честито ново тяло  Hug
emili7497, много здраве и усмивки  bdbaloni
stefi svishtov, честита месечинка  baloni И да пишеш по-редовно.
Зорана, Тедка, да ви видя на снимки от срещата  Hug Hug

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 12:23 от Gardenia

# 278
Добро утро на всички Hug Hug Hug
emili7497  nbirthday newsm67
Mimensita честита месечинка-страхотни резултати   bouquet  bouquet  bouquet
Miss Marple браво за свалените килограми,дано свалиш и останалите с лекота Hug Hug Hug
И сега да ви се похваля и аз -днес най-накрая видях 6-тичка на кантара newsm44 newsm44 newsm44
Въпреки,че е 69,900 съм много щастлива,защото не съм виждала 6-тичка от много години Grinning
честито на всички с минуси Hug
Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 14:12 от denicaaa

# 279
Пикабу- дай малко инфо, наистина- години, килограми, цел, калкулаторът какво показва Simple Smile
а аз ще ти кажа един трик за рождените дни- наливаш си алкохол- и на всяко наздраве само го докосваш с горна устна (едва ли някой ще те гледа в устата дали пиеш)но не отпивай. така чашата ти все ще е пълна, никой няма да ти долива а ти ще си режимна. аз бях на един рожден ден в началото на режима- даже бях на П. взех си голяяяма чиния, сипах си от всички салати- да не кажат, че седя на празна чиния- това бие на очи. но не ядях от тях. хапвах само мръвчици (добре, че имаше скара) и на никой не му направи впечатление ям ли, не ли. домакинята беше доволна, че съм с пълна чиния Simple Smile))) и се притесняваше за тези с празните. но наистина внимавай да не прегрешиш. а, да- наяж си се първо вкъщи с режимности- и пий мн вода.
Емили, ЧРД!!! да си жива и здрава и мнооооого щастлива! (и утре- минусче Wink

# 280
  • Варна
И аз да споделя един трик за събирания, в които не ти се иска да се обясняваш за диети, режими, килограми, воля, визия и други подобни неща. Идеята е взета от Тони бг, но е пробвана многократно и е супер. Взимаш чаша като за безалкохолно, сипваш си чиста водичка, едно парченце лимон и обявяваш, че май че ти се пие джин. Чукаш се с всички, отказваш всичкия останал алкохол, за да не смесваш, доливаш щедро вода и всички са доволни. На такива събирания изпивам по 2 литра вода сигурно, чак леко ме хваща...

А за храната - слагаш си салатка и месце. Салатката може и да не хапнеш. М5 много хубаво описва една такава вечеря.  Laughing

За режима съм казала само на най-близките и те се съобразяват изцяло. С останалите - аз се нагаждам.

# 281
 cookЧерпя набързо за РД и 7месеца с вас,Моля за извинение че не мога да прочета всички честитки днес и да ви благодаря,защото изчезвам за моя роден град там ще купонясвам,Но щом се върна ще ви прочета.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ Hug

# 282
Biborana-темата е Плодово-чаения режим,а книгата е
--------------------------------------------------------------------------------

за гладолечението на Лидия Ковачева:

http://dixi.data.bg/Kniga%20za%20Gladolechenieto%20na%20Lidia%20 … i%20lekarstvo.pdf
Д-р Емилова е нейн последовател

# 283
Здравейте от мен   bouquet
Не знам някой дали ме помни, поизгубих се последния месец. Режимна съм, имах няколко прегрешения, но вече са в миналото, дано повече не се изкушавам  Praynig Praynig сега ше си търпя последиците от тях, вече 2 седмици нищо не съм свалила, но сама съм си виновна.
Видях, че сте коментирали изказванията на д-р Емилова при Росен Петров, аз лично снощи гледах повторението и ми стана много гадно, като слушах как ще умра на хемодиализа след 15години  Cry или от рак. И сега  с майка ми говорихме по въпроса, тя също в дюканка от 1 година четвътофазничка, поддържа си килогфрамите и се чувства много добре, че ми каза да не и слушам Емилова какво говори и сега ми е по=добре, но снощи много се притесних. Ох изписах цял чаршаф, спирам  Grinning
Поздрави на всички, който имат повод и хував ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
PS: до довечера ще се опитам да кача малко снимки Преди -сега Simple Smile
Ето линк дано да стане http://www.snimka.bg/album.php?album_id=406511

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 17:11 от karelia_ (Маги)

# 284
Маги(карелия) страхотна промяна и готина визия!Все така напред и дано останалите кг да паднат бързо ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт