Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 385
  • 501
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро!  Hug
Кафенцето  
Veberas, Merito  Hug  Hug Страхотни снимки видях, момичета! Браво за постигнатото! Венерас, същата си както миналата година!  Hug
Ophie  Hug добре дошла! Не се тревожи, скоро ще започнат да хвърчат отиващите си килца. Понякога това става веднага, понякога е необходима известно време. Ти започвай втора фаза.
Лидия Ковачева... и аз съм от бившите й последователки...
Кри  Hug ще ми липсваш толкова дълго да те няма.... Пожелавам ти хубаво пътуване и прекарване!  Hug
Прочетох за среща.... няма да мога да се присъединя, но ви пожелавам много хубаво да изкарате и да се смеете и забавлявате до насита!  Hug
Хубав ден на всички!  Hug

# 256
Добро утро  Laughing
Snow4eva, благодаря за кафенцето!  Hug
И поздрав за вас с една хубава българска песен http://vbox7.com/play:62d00fde&al=1&vid=1502688
Аз да отчета резултата от морето - почти минус 2 кг  Laughing Но понеже малко не стига, отразила съм си само единия на линийката ... пък и как да се лиша от удоволствието да се пофукам с точно 30 свалени килограма  newsm44
Почивката беше страхотна, а най-страхотният момент от нея - срещата с бургаските момичета (то единият свален кг със сигурност е от нея  Wink).
Сега се връщам и продължавам да наваксвам с четенето, ще допълвам тук. Засега мога да кажа само на Айнурчето, мила, видях те на снимката и си много хубава наистина. И на мен не ми изглеждаш прасенце въобще. Ноооо щом ти чувстваш дискомфорт, пътя го знаеш, действай, а ние сме с теб.
Аз продължавам да наваксвам и виждам, че имам да поздравявам със закъснение Филюдка за рождения ден на дъщеря й  smile3525, както и BlackSnake,  newsm59, миличка и дано тоя път си постигнеш целта завинаги, толкова си хубава на "слабите" снимки!
Още ... на Зорита съм й честитила РД, но да я нагушкам и тук  Hug Hug Hug И ми беше обещала едно ЛС, аз не съм забравила  Naughty
Разбира се, няма как да не изразя и радостта си от постижението на tonito27, ти си възхитителна направо, много ти се радвам и те имам за пример!   bouquet
Ама то имало още хубави новини, да не ви остави човек без надзор  Wink, mirka75, браво!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Хм, Блеки, тая оферта си я отбелязвам  Wink, момчето е хубаво, нали го имаше на снимките ти. Двама намусени да се оправят, както си искат, само няма да ходим съвместно с тях на море, щото и мойта все прави опити да ме дави  Joy
Още един рожден ден за честитене, Mira1919, много късмет и щастие ти желая   bouquet  bouquet  bouquet
Гушки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 12:24 от miss Marple

# 257
Успешен Дюкански ден и от мен!   Heart Eyes
По-рано дадох обещание да не нарушавам вече режима,
досега си мислех че е ок да вкарвам по едно алкохолно питие от време на време ако има повод, но впредвид запецналите ми резултати smile3538 отказвам вече всичко забранено, довечера съм на рожден ден и дано да успея да се овладея защото знам как ще ми се налива в чашката Drunk

# 258
Добро утро!Днес правя 2 месеца откакто съм на режима на Дюкан и да ви се похваля от 82кг-----сега съм 70кг(но да си призная не му вярвам на моя кантар и скоро време трябва да си купя електронен-но все пак съм доволна на това което показва и си го обичам smile3535 ) Резултата ми е видим -много познати не могат да ме познаят-е разбира се и прическата смених одрязах си дългата коса момичета като доидете на 9 август и ще ви покажа снимки и ще ме видите и сами ще прецените     love001  много се кефя newsm44
Днес съм почивка и ще мързелувам цял ден отижам да си направя кафенце и да си забъркам закуската-разбира се тричките  newsm03
Успешен ден на всички много целувки и Hug от мен

# 259
 smile3534 - 0.100кг -малко ама нещо все пак.
Колкото по малко остават толкова по малки са ми минусите.Няма вече по кило и кусур,най-много -500 гр .Бавно и славно към финала  newsm44
miss Marple -то от толкова смях на срещата,няма как да си без минус.
Жалко че Таня не пише във форума Sad  Щеше да е интересна като съфорумка.
айде стягам се за разходка с малкия, че едвам го удържам.По обед ще ви чета  atwork

# 260
Здравейте и от мен

Цоци, mihi69,* Боби *, Didka_23, Янич, mariqnkata, BlackSnake, mirka75, isp_mam4e, gulbenur, зайченцето, sweety_s, talyyy, Мимииии, Gardenia, biborana благодаря ви за милите думи. За всички  Hug Hug Hug

Мимииии  Joy Joy Joy , голям майтап с тея бюстове. Аз още от начало започнах да си го меря така и не ми прави впечатление. 1 е над, 2 е по средата, а 3 е най-отдолу. Наистина май много неясно съм се изразила.  #Crazy #Crazy #Crazy

Янич искам и аз на срещаааа  #Cussing out
miss Marple честити ти точно 30 свалени килограма   bouquet Hug
stefi_svishtov честита ти втора месечинка  bouquet Hug

И да кажа, че съм се запътила към пейката на 6. Моля пригответе се за мене  #Silly

# 261
Добро утро ,ненагледни  Hug
Мимии - браво за минуса ... нали знаеш грам по грам килограм прави ... търпение му е майката  Hug
Мис Марпъл - радвам се да те "видя" ... чудесен резултат - знам ,че ще успееш ... много усмивки и режимна храна ти пожелавам Peace
Пикабу - "всяко нарушение е игла в балон за режима" - не знам колко си мотивирана,но помисли над това ...  Peace
Оphie - давай смело във втора фаза ... и при мен метаболизма в първа не се размърда особено,но във втора фаза вече имах сериозни резултати ... късмет и режимност ти желая  Peace
Кри - весела почивка ти желая и дано скоро се видим  Hug
За отчета - днес кантара ме изненада  Shocked показа 77.00 ... прекалено е хубаво ,но не ми се вярва ... от много месеци не съм имала такъв огромен минус ... но пък това не ми пречи да му се порадвам днес,че не се знае утре какво ще е  hahaha
Отивам да посвърша някоя работа и бързам за срещата  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 11:11 от mirka75

# 262
Emili7497  nbirthday ,да си все така хубава,усмихната,здрава,щастлива и много обичана.
Любовта осмисля живота.
Стефи,честита месечинка newsm51
Ти си моята дюканска гордост,единствената стриктна зарибена от мен.Всички други се провалиха.
Още доста пернати ни чакат там на грила да ги изядем newsm57
Мис Марпъл,чудесен успех,виж колко постигна,сигурна съм на 100%,че ще успееш,освен за колата,ще трябва да събираш пари и за дрехи newsm47

Свищов, р-т "Калето" в 12.00ч  на 09.08.  не остана!

ето посрещачите,уморени,в края на работния ден:
http://media.snimka.bg/3828/013912155.jpg

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 09:40 от zorita

# 263
Добро утро!
 smile3503
Хубав ден и от мен!

# 264
  • София :(
          Добро утро  Hug
    Хайде сега да си наваксам с вчерашните поздрави  Laughing
    DanyGod, честита ти половин годинка с режима  Hug
    venerasShocked Shocked Shocked #Crazy Ама какво ли се чудя, сякаш не те познавам..., мацка та дрънка
    merito, да се повтарям ли... или изобщо да си замълча...   bouquet
    miss Marple, честито кръгло свалено 30-то килце  Hug
    stefi_svishtov, честа месечинка
       При мен днес  82,100, значи... -600 гр? Нещо такова...
          Пожелавам на всички красив, усмихнат и спокоен ден  Hug Hug Hug

# 265
Emili7497    newsm59 Много здраве и успехи ти желая!

Дани промяната ти е повече от огромна.  Hug

Стеф - честита месечинка   bouquet

На всички с минуси  smile3501

Пикабу още като прочетох първия ти пост и ми се прииска да те питам на колко си години и колко ти дава калкулатора ?

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За себе си само ще кажа съм тайно в групата на Вещи, Мастерчето и Люска. Стискаб Ви палци момичета  Hug

# 266
Добро утро!
Първо искам силно да нагушкам и намляща тези мили душици  kiss Kissing Heart : ив_микова, гулбенур, мирка, smileys (ЧРД на патерица), talyyy, зоритка, Янич, които така сърдечно ме приветсваха.  Няма да си кривя душата - не го очаквах и страшно много ме зарадва, ей, колко е хубаво да съм пак сред свои...  Flutter

Иначе все още не съм чела назад пропуснатите 10-тина теми и май ще се откажа и да го правя, но оттук нататък ще ви следя...  Peace

Кри, пожелавам ти приятно странстване и много хубави емоции!!!   bouquet
Miss Marple, честити ти 30 свалени килца! Браво!   bouquet

За отчета - ние с милото днес ще правим Дюканов ден (т.е. протеинова събота). Та в тази връзка да го изпортя публично - той така и не направи 3 фаза като хората и полека-лека си върна всичките 10 кг, свалени с Дюкан...  #Cussing out

Лек и отслабваш ден! Много гушки на всички!  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes

# 267
  • София
Добро утро!
 smile3503
Хубав ден и от мен!
Я много не намигай, а казвай : Ще те видим ли днес??????

# 268
ДобрЮтрооо,момичета!!
Аз съм от тези дето много рядко пишат,ама съм ви изчела от край до край
В момента съм си в София и с огроооомна радост искам да дойда на срещата днес,даже не вярвам на късмета си ,че мога да се срещна лично с някои от вас...смятам да доведа и майка ми,която също е на режима от близо 3 месеца
Аз започнах на 22 Април с вас от 66кг,сега съм 53-54кг,на Трета от 3 седмици
Вие просто мо променихте живота Hug
Никога не съм се чувствала така добре и от 5г започнах лекииичко да се харесвам
Може ли някои да каже къде точно е срещата,имам спомени че имаше 2 Дивака в центъра,а не искааам да ви пропусна,моля!
При мене Трета върви много добре,свалих 1кг в нея за три седмици,не съм пробвала картофи и ориз още,но от всичко друго хапвам по-малко
Изпитвах огромен страх от тази фаза,но се оказа,че с малко повече инат може и да се сваля..дано съм помогнала малко на тези,които се притесняват ..за протокола-калкулатора ми показваше 58кг...
Толкова се вълнувам да се срещна с вас!!!

# 269
  • София
добро утро момичета  bouquet аз съм + 200г   #Cussing out но какво да се прави,знам си че ще се разкара  Peace
Miss Marple мерси за пожеланията към детенцето  Hug и 4естити ти свалени 30 кг  smile3501

stefi svishtov честита месечинка
emili7497  nbirthday всичко най-хубаво

Общи условия

Активация на акаунт