Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 400
  • 501
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!  Laughing
Връщам се да чета  Wink
Понеже тая вечер явно няма да ми стигне времето да наваксам всичко, а съм пропуснала повече от една тема, засега искам да честитя на патерица РД на детенцето на isp_mam4e, нека е дете-късметлийче, много да те радва и да има чудесен живот! И на smileys също ЧРД със закъснение, бъди много щастлива   bouquet

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 21:05 от miss Marple

# 241
  • Стара Загора
Здравейте всички. Скоро не съм писала - просто няма какво да кажа, освен че смених града за няколко дни и още първият ден след 32 дни закъснение ми дойде МЦ.
Имам един въпрос - какви витамини мога да пия за подсилване на организма, че напоследък се чувствам доста отпаднала и много изморена?

# 242
 newsm62 Пак ли са плюли по Дюкана. Тя и д-р Даниела Попова е диетоложка, но поне 10 килограма е качила от 5 години насам. Явно програмата и с Редуктил........... издиша. А иначе не пропусна в сутрешното предаване да подчертае, че нашия режим е бил модерен миналото лято, а това не толкова...... newsm47

# 243
Благодаря на всички за комплиментите!

Диетата на Дюкан е страхотна, пък и досега не съм имала никакви оплаквания. Така че нека си говорят каквото искат. Аз съм страшно доволна от резултата. Явно от тая диета на д-р Емилова са и намаляли клиентите, понеже споменаха колко много били хората, които вече спазват този режим и то без да дават пари за диетолози.

Поздравления на всички момичета, които държат геройски и искат да победят наднорменото тегло!  Peace

# 244
Най-после здравейте и от мен, мили мои съмишленици! След близо двуседмично изтезание без интернет, вече съм на линия! Шуши, много благодаря, че не си ме забравила за първа страничка  newsm51 Сега ще се върна да почета...
Ех, как се радвам, че пак сме заедно ....  Hug  Hug  Hug

# 245
за първи път пиша тук, имам питане което може вече да е било дискутирано, но много ме вълнува:
след първоначалното сваляне на 6-7кг вече 2 месеца кантара се колебае между 81 и 83 кг и не мога да сваля под 80, дори започнах да губя мотивация и няколко пъти брутално развалях режима, въпреки това съм стриктна и следвам првилата, 
нормално ли е толкова дълго задържане?   
имате ли съвет?

# 246
Пикабу, при брутално и небрутално разваляне на режима следва дълго задържане- при мен то беше 2 седмици и малко от 2 шоколадови бонбона. има момичета с по 6 месеца, но не знам подробности. бъди стриктна и наистина, ама наистина не си позволявай забранени неща- няма да качиш от тях, но периода на задържане е много демотивиращ. а сега се зареди с търпение- нещата скоро ще с еотприщят. но бъди РЕЖИМНА. ок? Simple Smile  Hug

# 247
ok M5  Grinning мерси за бързия отговор и новата доза мотивация,  и аз имах съмнения че по-скоро развалянето на режима ме забавя отколкото че нещо аз съм дефектна и диетата е спряла да работи, вече никакво разваляне Simple Smile

# 248
  • Испания
Мисля.че тревожността й идва от друго,а не само от нашия режим,а от масовата нездравословна храна която ни залива отвсякъде и нас ,и децата ни! Не трябва да нои бъркат с Аткинс все пак,този режим е доста по-здравословен и балансиран от повечето,ама нейсе ,ще се усетят по-късно!Лека и отслабваща от мен! Hug

Не, душата, не мисли, че й пука за здравето на народонаселението. За собствения й джоб й пука, защото режимът на Дюкан ... майката на българските диетолози, които пълнеха гуши с парите на отчаяните хора със забавен метаболизъм.

Биборанке и Зоре, и аз така ви  Hug

miss Marple, мерси, миличка. Много те харесвам. Много слънчева и лъчезарна си!

Боре, че аз това правя от самото начало на режима: нося си новите дрехи /те не успяваха и да овехтеят, че почти всеки две седмици трябваше нов панталон да купувам/, секс - по всяко време и пиенье... на чиста вода. Хлъц!

Венерас и Мерито, дюкански хубавици такива!

Вещи, не се оправдавай де! Не стига, че ходиш по г..а на всички нас, не стига, че гледаш да огрееш и да нагледаш всичко живо, ами и претенции нечии... Ама ха!   bouquet

Къде изчезна нашата Славка?  Thinking А Дороти? Фоли? Лилов?

Гарденийке, големи сладурки сте и ти, и Надето! Пу, пу посрали ви кокошките. Поръчала съм на Филюдка да я нагушка и нацелува от мен.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 23:15 от smileys

# 249
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Четох, писах и накрая няма да напиша нищо конкретно, освен, че ще ви нагушкам всичките  Hug Hug Hug и ще ви пожелая красива, забавна и режимна нощ

И защото е петък вечер - харесвайте си един да ви гушка  Wink
          http://www.hamiltonhall.info/images/bournemouth%20naked%20man.jpg
          http://cache4.asset-cache.net/xc/BC7297-002.jpg?v=1&c=NewsMa … 061FDCA1722397E8B
          http://farm1.static.flickr.com/201/502462691_95ffb120ba.jpg?v=0

# 250
пу за мен втория поспаланко smile3508 smile3533

моя ме заплаши, че няма да ми пусне, докат не заслабна...
така съм щяла да имам стимул да съм строго режимна hahaha
ма не му идва на акъла, че първи ще наруши правилата. hahaha аз мога повече без *екс, от него. Mr. Green

# 251
Д-р Емилова каза че всички вече сме пътници към оня свят затова носете си новите дрехи, пийте и правете секс като за последно че само това ще ни остане... Явно скоро ще се мре...

По тоя повод шопите имат една много мъдра приказка - "Ти ми дай на мен свинска пържола и червено вино па ме чекай да умрем"  Grinning

Боре, newsm74  202uu С шопа съм съгласна (нали съм си шопкиня). А за първото, Емилова говори за резултатите от диетата й. За съжаление познавах човек, който отслабна при нея, разви бъбречна недостатъчност и остави млада жена вдовица и малко дете сираче.

tanyatais моля те, прати ми инфо/линк с режима на Емилова, искам да го проуча, за да разбера защо е бясна.

DanyGod   smile3501 smile3525 Страхотен резултат. Поздравления. И за толкова кратко време.

merito, smile3525  smile3501Не само тату, заслужила си всичко, което си пожелаеш, , та ти си wow, нямам думи

Момичета, Такава промяна трябва да показваме, за да се разбере къде е истината. Пък те нека си говорят. Нямаше ли една поговорка "когато фактите говорят и боговете мълчат, само БГ диетолозите  продължават да лъжат"

tatianap, браво и на теб за стриктността, тя винаги дава резултат.
Венерас, супер си. Ама ти си го знаеш

lolida, перфектна си. Успешна трета и четвърта фаза
Снежи, не знам как е в Бургас, но в София пазарувам в най-малкия магазин на фантастико и има режимна храна, изборът не е голям, но се намира от почти всичко (трици няма, но в по-големите ги предлагат).

Дидка23, бързо оздравяване
Кри прекрасно пътуване

Галка 62, поздрави за постигнатото до тук - свалени 19, остават 5. Моето мнение е различно – влизай смело в трета. Привърженик съм на по-бавното и стъпаловидно отслабване, така тялото по-лесно свиква с новото тегло, има време да се зарадва. Аз самата така правя - привършвам повторната втора фаза. При мене най-трудното беше да почна отново втора (това вече го знаеш и приемаш), но го направих. Сега свалям бавно, но това почти не ме изнервя, особено като правя главно главно ПЗ  smile3534 Защо да бързам - 13 години бях пълна, сега за няколко месеца ли да се притеснявам. Разбирам и желанието ти да постиш, за тебе и направеното до тук е вид компромис - освен великите има и други пости. Освен това, всеки сам разбира най-добре собственото си тяло. Според мене постигането на този баланс с помощта на Дюкан е толкова важен, колкото и отслабването (а може би и по-важен за трайния резултат.  Hug

Утре в 13.00 ч редовна среща в Дивака. Всички са поканени и очаквани Последното го пиша за всеки случай за по-новите. Момичета идвайте, много е приятно и е част от режима.

Лека нощ

# 252
Имам един въпрос - какви витамини мога да пия за подсилване на организма, че напоследък се чувствам доста отпаднала и много изморена?
Аз имах проблеми с ноктите (по принцип, не от режима) . Пия Центрум и Омега 3 ,1 месец, след това 1 месец почивка, доволна съм.
Мисля, че Шуши беше споменала за Алфа бетикс май, ама нека тя да каже.

Немско цветенце, добре завърнала се Simple Smile

До Туни: Де се запиля, момче?

Росенчо с Емилова не съм ги гледала, а и не ме вълнуват ... мисля, че достатъчно съм прочела и съм успяла да изградя правилната преценка за себе си.

Михи, Чочосан, задължително ще се обадя да кафе- и водопием:)

Лолида, мерито, уауууууу!

Днес ден за снимки... аз нямам много, ама ето една от чужд албум цъкКакто се вижда има нужда още Simple Smile ама да се надяваме, че ще се преборя.

Лека и отслабваща, завижда за срещичката туморов.

Алоу, Варна, някой спомена среща днес???

Лека и отслабваща!

# 253
Боре- аз след като съм ,,умираща,, що всееее ми се иска да права секс ..... /може би,защото не съм на чайчета и плодове/ smile3508 smile3521 newsm48

# 254
  • Пловдив
Биборана, режима на Емилова го има във форума "Плодове и чай с мед" е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт