Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 403
  • 501
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Купих един зелен боб замразен, та да попитам може ли да си го сготвя с доматки и пиленце? Мисля, че беше режимен, или съм се заблудила  Rolling Eyes

може режимен е  Peaceи аз си взех и ще си сготвя,че много ми се е доял
ophie добре дошла  Hug тук ще получиш и кураш и подкрепа,стига да си режимна   Peace аз също съм от новите и ще ти кажа,че момичетата са страхотни и отзивчиви
а тези,които са недоволни има достатъчно други форуми където може да пишат,но едва ли ще намерят по-приятни хора

edit при Росен Петров гостува доктор Емилова и говорят за диетите,споменаха и нашия...с лошо естествено
ВНИМАВАЙТЕ ОТ МНОГО МЕСО МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ ОТ РАК!!!!   hahaha

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 18:46 от isp_mam4e

# 226
  • София
Ох, момичета, пак се занимавате с глупости  smile3516

Аз пък ще се оплача с нещо по-съществено  Mr. Green:
сега взех да си нахвърлям малко багаж за пътуването и пробвах профилактично банските, еми аз съм ужас  smile3511, то са едни паласки около кръста /права даже, не седнала/, как ще се показвам  Embarassed.Знам, че никой не гледа на плажа, ама като сама не се харесвам, не е добре.Ще ми мине, де, сигурно като почернея малко, няма да се забелязва, нали  Joy

Немско цвете, добре си си дошла  Hug, надявам се да са отминали лошите дни  smile3525

# 227
Някой гледа ли в момента "Нека говорят"? Д-р Емилова какви ги дрънка за режима на Дюки? ooooh!  #Crazy
И яде кюфтета?! Shocked

# 228
Мноого прегръдки и целувки на всички kiss lovekiss
Много ви обичам ей и не се ядосвайте за глупости. Винаги ще има дразнители, вече просто не ги забелязвам ignore2

И благодаря за комплиментите на всички, ама наистина ме трогвате да не се шашкам толкова много с излагацията ми   bouquet  bouquet  bouquet

# 229
Бау-бау  animal037
Първо да нагушкам Гюлбенур,после Венерас,Смайлис,Ниала Hug
Цвети немско,как ти мина през ума,виждам те на Скайп,но щом не пишеш,значи има нещо,очаквам те там Hug

Тали, ни съ фтилясвай,купи си парео. Heart Eyes

# 230
  • София
Бодливкее, тая самата докторка що народ е разболяла .... Всички, минали през нея са се удвоили!!!

# 231
  • Варна
Талиии: Хич да не ти пука за банския. Какви фльорци се разхождат тук по плажа, ако знаеш.
Ако ще те успокоя и аз не изглеждам много добре в моя. Все още се показва малко коремче, а цицки просто нямааа  smile3514 smile3514 smile3511 smile3511 едни кожички останали само и кокалака стърчиии ужас.
Наслаждавай се на почивката си и прекарай страхотно. Тук днес вали, но се надявам утре да е яко, че трябва да се прави тен. Наистина като почернееш малко не се забелязват толкова дефектите  Hug Hug Hug

# 232
veneras когато показах на моя първата ти снимка(онази с коремчето) и тази с роклята,каза че това било фотошоп! Mr. Green ooooh! И за останалите снимки също,не му се вярва,ама ще му покажа нагледно аз.. Twisted Evil

Lucie дано не е така,защото г-жата се "пУфали" с няколко хиляди "излекувани".. Stop

# 233
То бива, бива   тъ-------о нещо но................ . #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Няма какво повече да пиша просто ще ви се покажа
 Толкова красиви дами видях днес и толкова променени, че се почувствах пренебрегната. Е  ето ме и мен
veneras---Е   много си красива  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Янич ще се радвам да се видим и да пием кафе с чочосан  
merito --- страхотна промяна Браво!!!И при мен меркитe при започването на режима са като при теб --102кг---талия--107сега--84
                                                                                                                                                                                                                   ханш122  сега  -106
                                                                                                                                                                                                                   бюст122  сега--106
                                                                                                                                                                                                                   бут67         сега--62
имам още много за сваляне, но ще се справя. Браво на теб .Голяма промяна .  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 19:33 от mihi69

# 234
еи гледахте ли д-р Емилова какво говореше по телевизията за диетата на дюкан. Успя да обеди майка ,че месото е много вредно и мога да се разболея с тая диета и в момента вдигнахме голям скандал.  

smile3513 smile3533

# 235
Д-р Емилова каза че всички вече сме пътници към оня свят затова носете си новите дрехи, пийте и правете секс като за последно че само това ще ни остане... Явно скоро ще се мре...

По тоя повод шопите имат една много мъдра приказка - "Ти ми дай на мен свинска пържола и червено вино па ме чекай да умрем"  Grinning

# 236
  • Пловдив
Мина в трета и почна за свинско и винско да говориш  Mr. Green

# 237
Здравейте и от мен днес! ех,д-р Емилова ме разтревожи повече с настъпателността си към всичко различно от познатото й  и сега след като 17 години съм била върла последователка на Л.Ковачева и метода им,се замислям защо такива крайни изказвания!!! Техният режим включва плодовете и това е единствената по-съществена разлика от нашия за първите 2 фази! Никой тук не употребява бяла захар,брашно,сол и изцяло белтъчни храни ,нали?Ок,подсладителите не са най-полезното нещо на света,но къде ли ги няма в тези дни? Мисля.че тревожността й идва от друго,а не само от нашия режим,а от масовата нездравословна храна която ни залива отвсякъде и нас ,и децата ни! Не трябва да нои бъркат с Аткинс все пак,този режим е доста по-здравословен и балансиран от повечето,ама нейсе ,ще се усетят по-късно!Лека и отслабваща от мен! Hug

# 238
Къде я дадоха тая глупост!?

# 239
  • София
Къде я дадоха тая глупост!?

по бтв в "Нека говорят с Росен Петров",но още не са го качили на сайта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт