Има авария, копаят наблизо и уж казаха, че към 2-3 следобед ще я пуснат, ама още няма ...Иначе имахме и друга интересна случка днес. Алекс си спеше кротичко на разходката, по едно време се събуди и се разплака и започна да прави гладни физиономийки. Гушнах го да го утеша, и докато се усетя, така здраво ме беше засмукал по ръката! Сдобих се с голяма, прясна, синьо-морава синка на въртешната част на ръката, под мишницата!
). Малеее, почнала съм само за дрискане и сучене да пиша ... 
Зимафлуор не давам (никой не ми е казал), а Вигантол - сутрин по 1 капка. И Инфакол вече не му давам. Така че - само кърма и по капчица Вигантол - нищо друго.
За вратлето и аз за първи път чувам и ми звучи малко жестоко ...
За гладенето - засега всичко гладя, да видим до кога ще имам мерак ...
Молбата за еднократна помощ - счетоводителите ни я подадоха ( да са живи и здрави, всичко правят, за да ме улеснят), ама скоро няма да я видя сигурно. По лична карта се водя в друг град и това ми създава някои неудобства. Например, международният ми паспорт изтече края на юни и ако не го върна до септември, ще ме глобят, а можело само там, където ми е регистрацията по лична карта. Трябва да попитам и за паспорт на Алекс къде можем да извадим, че той, миличкият, и от мен по-зле - с пловдивско ЕГН, живее в Хасково, а се води на адрес в друг град (като мама).
Минди, и преди съм писала, че Юлката е голям сладур! Има изражение на голямо човече и е много фотогеничен.
Чак към 5,6 ще я храня.
Утре ще се похвалиш.
). Та, от цяллата работа, аз бях най-мокра, излизането ми беше съвсем безсмислено и дори обидно - все едно нямам доверие на мъжа ми, та хукнах да ги посрещам ... Засрамих се от себе си после, ама на момента не мислех много-много.
. Първо на баща си - гледа го в очите, и вика тихичко "Агууу", после се ослушва, и татко му като му се засмее, и почна на по-висок глас, и по-уверено
Иначе днес трябва да стягам багажа, нямам търпение да заминем, толкова много обичам морето....... Пак да подсетя, ако някой идва към Влас тези две седмици, да се обажда!