20 ОУ и 22 СОУ

• 120 388
  • 925
  •   1
Отговори
# 735
Здравей Илонката
много те моля да ми кажеш детенцето ти, което ще е втори клас 2012-2013г. в 22-ро СОУ при коя класна е и колко дечица са в класа

# 736
  • София
мими.ива Схванах че си мама на "бойна единица" Поздравления   bouquet ще те чета по-натам , ако имам нещо ще питам и на лични  Peace

# 737
мими.ива Схванах че си мама на "бойна единица" Поздравления   bouquet ще те чета по-натам , ако имам нещо ще питам и на лични  Peace

Ха-ха, по точно е да се каже на мързелива "бойна единица".  Joy

# 738
  • София
Помня, че някъде из страничките на темата писахте за занималнята в 20-то, но  не мога да открия инфото. Може ли отново, плиииииз?! Praynig
А, дали ще има занималня за всички които желаят или пак ще има някакъв тип класиране?
И от наблюдения ако може да споделите, децата около колко часа се взимат?

Благодаря ви!

# 739
По спомен занималнята свършваше към 16:30. Може би на 12.06. на родителската среща ще може да се уточнят тези подробности.

# 740
  • София
Муци, предполагам, че питаш за първокласниците. Занималнята е до 16:30ч - два часа език и два часа самоподготовка. Няма отделно класиране. Всеки клас е с отделен учител.

# 741
  • София
Благодаря ви момичета!
Излиза, че ако съм на работа до 17.30 и ако няма всеки ден някакви извънкласни занимания, ще трябва да организираме прибране в 16,30 ч. newsm78

# 742
Малко актуално инфо за 22-ро:
Занималня - до 17-17:30ч.
Униформи - миналата година са били около 80 лева
Басейн - собственост на СО, така че на есен ще са ясни условията
Пари не са искали за нищо, на есен евентуално ще купуваме допълнителни тетрадки за самоподготовка.
GSM-препоръчително не
Английски и компютри - по 1 уч. час седмично

Някой да даде повече инфо за учителката Таня Симеонова - изглежда строга, от старата генерация (много се надявам да е такава  Mr. Green)?

# 743
Само да вметна че за 80 лв не съм убедена дали може да се купи униформа за 22ро. За басейна се плащаше по 20 лв на срок. Пари се събират от училищното настоятелство, както и за някои допълнителни учебници по ЗИП и някакви такива. Вероятна нужна сума след първата родителска среща - 70-100 лв. Децата ми учат по 2 часа седмично английски и компютри, но те бяха едното 2ри, другото 3ти клас, не си спомням за първолаците.

# 744
Униформата е точно 80 лева, но незнам дали ще ви бъде нужна...ние я купихме и все още не сме я обличали...
Парите са около 100 лева в началото на годината...по натам при мужда още:-)
Басейна 40 лева на година, може да ги дадете наведнъж, може и за всеки срок, това се води като дарение , а не такса...това поне ни обясниха на нас!
За 1 ви клас са по 1 час Английския и Информационните технологии...
Занималнята е до 17.30 ч, ако някоя майка закъснее децата чакат долу при портиера...

# 745
  • Някъде на път....
lionkata, а униформата не е ли задължителна? Thinking
Аз с такова впечатление останах вчера на родителската среща.....

# 746
Здравейте на всички пишещи в темата! Включвам се с молба за малко инфо за 20-то ОУ. Някой от вас знае ли коя учителка води паралелката с френски, която сега завърши 2-ри клас и евентуално, някакви впечатления от нея?
Освен това, занималнята само за 1-ви клас ли е или и за по-горните, от училището ли е организирана или се заплаща? Децата на смени ли учат или всички са първа смяна? И има ли организиран транспорт или родителите си водят и взимат децата? Благодаря предварително!

# 747
За 22ро униформите не знам кога се слагат точно... По принцип трябва да сме купили, но никой не ходи с униформи. Зависи какви части от униформите си купувате, за да са точно 80 лв. Има пола(или панталон), риза, вратовръзка, елече, мисля че въведоха и разни тениски и пуловери с емблемата, но миналата година не съм купувала... По-миналата дадох повече от 100 лв за униформа за дете, която в последствие почти не изполбзвахме, а след като видях че и качеството им не е добро, отказах да купувам.

# 748
  • Някъде на път....
molestosa, от къде купи униформите?

# 749
molestosa, от къде купи униформите?

Магазина е в кв.Иван Вазов, ул. "Краище", бл.3(или №3 ?)

Общи условия

Активация на акаунт